Бароко для бідних або як зробити ремонт ванної кімнати

Цей варіант підходить тільки для скрабів, таких як мене, які шкода витрачати гроші на ремонт в оренду квартиру.

Так, що нам потрібно починати:
- санвузла з шитом;
- три вільні ночі.

Звертаємо вашу увагу на те, що коли ми просто орендували квартиру на Ленінському, ми не подбали про його стан. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Крім того, ми отримали хорошу знижку на обіцянку зробити ремонт самостійно.
Спочатку стіни були очищені від залишків колишньої розкоші.

р.

Потім ми пішли в найближчий Leroy Merlin для того, щоб купити найдешевший варіант, який можна використовувати в якості оздоблення стін. Як ви можете побачити, не було дизайну проекту. Після того, як блукаючи навколо магазину протягом години, ми відправили різні консультанти для того ж, що в чотири різних напрямках. Таким чином, ми самостійно викопуємо наступні:

Ми купили:
- упаковка стельових пластин (6 шт в упаковці) - 3 шт. за 99 рублів. Всього 297 рублів;
- універсальний клей - 3 шт. 73 рублів;
клей для санвузлів - 1 шт. на 82 рублів;
акрилова ґрунтовка для внутрішньої роботи 5 л 90 рублів;
- шпатель фасад нержавіючий - 1 шт. 35.9 рублів;
- скелетний пістолет - 1 шт. 45 рублів;
- валик в колекції піни - 1 шт. на 54.9 рублів.
Всього 678 рублів.
Так, ми придбали регулярні персикові плити. Вибір був між чим сірим і геометричним.
Коли стіни були більш-менш вирівняні шпателем і добре прогрунтовані, в той же день проклеюємо стельові плити на стінах.

...

Після пари годин, стало зрозуміло, що клей просвітлює через пластини і навіть переносить їх в деяких місцях. Ми вирішили пофарбувати все білим. Наступний день, 1 штука білого фарби було придбано на 130 рублів і звичайні поліефірні плінтуси 5 шт. за 18 рублів. Фарба, пасується.

...

Тоді ми усвідомили, що наш пентхаус був явно коротким із золота. Тому баночка золотої фарби була придбана на 130 рублів. Перше, що було пофарбувати вікно і вентиляційну решітку. Не запитайте чому, просто пофарбуйте його.

Тоді я забрав звичайну кухонну губку і, з невеликим рухом моєї руки, білі плити перетворилися в золочені плитку (нині саркатичний тон).

У електричному світлі золото дійсно красиво світить.

р.

Тепер стара дзеркала вже страшного стилю повністю перестала підходити. Це старий дзеркала і мої молоді ніжки.

Покупка нового дзеркала не мій стиль. Так я взяв решту білої фарби, а в трьох шарах я просто пофарбував над чорними краями дзеркала. Потім я підбирав шматочок плитки з підлоги і використовував її як штамп з золотою фарбою.

Я був дуже щасливим і гордим. Отже, самі по собі ці речі прийшли в нашу ванну - помпони замість захаращування завіси.

...

...

...

Виявляється золотим вікном, просто виготовленим для свічок. І тепер кожна ніч я їх світлю, і це красиве! Тепер я знаю, що таке справжня релаксація.

...

Додано до [mergetime]1344704301[/mergetime]
Я зробив!
alyonasmusic.blogspot.com/

Джерело: