Бароко для бідних або як зробити ремонт ванної кімнати

Цей варіант підходить тільки для скрабів, таких як мене, які шкода витрачати гроші на ремонт в оренду квартиру.

Так, що нам потрібно починати:
- санвузла з шитом;
- три вільні ночі.

Звертаємо вашу увагу на те, що коли ми просто орендували квартиру на Ленінському, ми не подбали про його стан. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Крім того, ми отримали хорошу знижку на обіцянку зробити ремонт самостійно.
Спочатку стіни були очищені від залишків колишньої розкоші.

Бароко для бідних або як зробити ремонт ванної кімнати р.

Потім ми пішли в найближчий Leroy Merlin для того, щоб купити найдешевший варіант, який можна використовувати в якості оздоблення стін. Як ви можете побачити, не було дизайну проекту. Після того, як блукаючи навколо магазину протягом години, ми відправили різні консультанти для того ж, що в чотири різних напрямках. Таким чином, ми самостійно викопуємо наступні:

Ми купили:
- упаковка стельових пластин (6 шт в упаковці) - 3 шт. за 99 рублів. Всього 297 рублів;
- універсальний клей - 3 шт. 73 рублів;
клей для санвузлів - 1 шт. на 82 рублів;
акрилова ґрунтовка для внутрішньої роботи 5 л 90 рублів;
- шпатель фасад нержавіючий - 1 шт. 35.9 рублів;
- скелетний пістолет - 1 шт. 45 рублів;
- валик в колекції піни - 1 шт. на 54.9 рублів.
Всього 678 рублів.
Так, ми придбали регулярні персикові плити. Вибір був між чим сірим і геометричним.
Коли стіни були більш-менш вирівняні шпателем і добре прогрунтовані, в той же день проклеюємо стельові плити на стінах.

...

Після пари годин, стало зрозуміло, що клей просвітлює через пластини і навіть переносить їх в деяких місцях. Ми вирішили пофарбувати все білим. Наступний день, 1 штука білого фарби було придбано на 130 рублів і звичайні поліефірні плінтуси 5 шт. за 18 рублів. Фарба, пасується.

...

Тоді ми усвідомили, що наш пентхаус був явно коротким із золота. Тому баночка золотої фарби була придбана на 130 рублів. Перше, що було пофарбувати вікно і вентиляційну решітку. Не запитайте чому, просто пофарбуйте його.

Тоді я забрав звичайну кухонну губку і, з невеликим рухом моєї руки, білі плити перетворилися в золочені плитку (нині саркатичний тон).

У електричному світлі золото дійсно красиво світить.

Бароко для бідних або як зробити ремонт ванної кімнати р.

Тепер стара дзеркала вже страшного стилю повністю перестала підходити. Це старий дзеркала і мої молоді ніжки.

Покупка нового дзеркала не мій стиль. Так я взяв решту білої фарби, а в трьох шарах я просто пофарбував над чорними краями дзеркала. Потім я підбирав шматочок плитки з підлоги і використовував її як штамп з золотою фарбою.

Я був дуже щасливим і гордим. Отже, самі по собі ці речі прийшли в нашу ванну - помпони замість захаращування завіси.

...

...

...

Виявляється золотим вікном, просто виготовленим для свічок. І тепер кожна ніч я їх світлю, і це красиве! Тепер я знаю, що таке справжня релаксація.

...

Додано до [mergetime]1344704301[/mergetime]
Я зробив!
alyonasmusic.blogspot.com/

Джерело: