Столик Fender Stratocaster

Будь ласка, не зламайте його, коли я зробив. Ось 14 фотографій і деяких текстів.

Добрий ранок, шановні товари. Все було в такій ситуації, що вам потрібно подарунок і не тільки подарунок, але щось дуже цікаве і оригінальне. Особливо подарунок для дівчини, яка любить гітару. Інтернет не обмежений і не схожий на нижню бочку не закінчується. Після того, як багато хто блукає в величезних просторах, було прийнято рішення зробити кавовий столик. Це перша робота свого роду. На мій погляд не поганий. У ході акції я прокоментую, що відбувається.

Спочатку було придбано дерев'яний щит необхідного розміру. А в форматі А1 друкують необхідний трафарет.

Оскільки щит виявився трохи більшим, ніж очікуваний, потрібно було збільшити розмір ручки.

, Україна

Зі з електричною щелепою розпочато процес вирубки цієї чудотворної форми таблиці. За перший раз я тримала цю щелепу. Вам не доведеться трахатися.

Перший етап дива був успішним. Важкий мозковий процес чекав мене на місці, де довелося зробити плавні круглі отвори. Спочатку свердлили дрібні отвори по контуру свердлом, а потім круги вирізати однаковою лопаткою. Спочатку важко назвати його кола. Як і кола. Вони стали кругами тільки після вирівняння їх з наждачним папером, одягненими на ріжучих круглих і вставляються в свердло.

Коли кола тортури закінчилися, було прийнято рішення зробити край столу трохи округлим, тим самим позбавляючи від нерівностей, зроблені лобзиком. Ну, тут важко автоматизувати процес і довелося працювати з ручками. Дерев'яний брус, наждачний папір, перший великий, потім менший. А влітку це так патологічна. Руки втомлюються, десять потім зніметься. Що робити для коханої людини? Боротьба духу підтримувала друзі і напій, отриманий шляхом бродіння солодового сусла і зазвичай з додаванням хміль. Очистити болт, який пиво.)

Форма була розгладжена і знову ці кола. Вони дуже відрізнялися своєю озелененням. У мене було порізати і вирізати їх трохи. Процес обробки був завершений шліфуванням середовища, а потім найменшим папером.

Після того, як дія переїхала з пилососа до чистого балкона. З дерева було дуже легко і не виглядало настільки вражаючим і дорогим, вона була покрита декількома шарами водного гриля (заморожити). Після нанесення першого шару відразу сходження нешліфованих подряпин, які не були видимими. Покриваючи другий шар, ці подряпини почали виглядати дуже нічого, створюючи ефект грязі. Це гітара вультури.

Це був найскладніший і помітний момент. Для роботи з свердлом або бруском з наждачним папером, ще з невеликою щіткою. Під коп'єром наноситься захисний контур.

А ніч не так довго. Порада руки з великою кількістю думок і фраз, які бажали б затискати все це і намальовано.

Ух. Майже зроблено. Останні штрихи у вигляді нанесення пари шарів лаку.

Р

Трикотажні ніжки до нашого столу.

І voila, це зроблено.

Дівчина була дуже рада. Згодом чашки вставляються в отвори під кольором столу.
Я зробив. Дякуємо всім за прослуховування.

Джерело: