Ви не бачили зубних пасти, як це раніше.

Збір зубної пасти, яка отримала рекорд Гуіннесса як найбільший у світі. Сертифікат про відміну тільки прибув, зліва, щоб бути обрамлений.
Написання valera-kolpakov

Я хотів показати вам деякі мої колекції.

Подарунковий набір для щітки зубів шоколадним кремом. Подрібніть зуби з шоколадом принаймні один раз у вашому житті і випробувати унікальне задоволення.

Зубна паста зі смаком огірка, бекону, муфіну.

І в цих непоказних коробках, зубна паста смакувала як кефір, гарбузовий пудинг, карамель, мед, зелений чай, троянда, грейпфрут, чорниця, ківі, банан, індійський сирний соус, злегка... Тільки 50 різних незвичайних смаків.

Символи англійського мультфільму, мешканця села Камбервік, кожен в його будинку - поліцейський, лікар, солдат і інші.

р.

Австралійські гвардійці, які повинні перекручувати голову.

Р

Зубна паста веселощів 1960-ті зі смаком віскі: бурбон, сакур і жито.

Зубна паста з ракетною трубкою з космосу 1960-х рр. Коли паста виходить, ракетне паливо завантажується в трубку і ракета готова до запуску.

р.

Коробка для зубного порошку на початку 18 століття з чистого срібла. Два відсіки: для крупнозернистого порошку. Змочена щітка занурюється в порошок і щіткою зубів.

Порошок ягоди на малиновому соку. Ліворуч - преволюціонарні, постачальники Вищого суду, Раллі і Товариства, а праворуч - постреволюціонарні - Довіра "Фат", майбутній завод "Свобода".

Зубний порошок німецьких солдатів, 1943 р.

Зубна паста у вигляді жувальних таблеток. Забудьте пензлик, просто вишийте таблетки.

Електронна пошта: Ні, в французьці це емаль. Зубна емаль.

Білі зуби – символ стоматологічного здоров’я. Тайська паста "Даркі" (перекладена - темна) в нижньому ряду, після політично правильної трамваї стає "Дарлі" (перекладений - дорогий) в верхньому ряду.

Герої анімаційного серіалу «Лоній Тунес».

Алкогольні зубні пасти та подарункові набори: Бургунді, шабліс, сухе шампанське, віскі, pina colada.

5970834

Китайська, Корейська, японська паста.

Детальніше

Дитячі зубні пасти.

Що це? Дуже дякую!

3610Р. 4200Р.

Джерело: