Кенія (Masai-Mara), Танзанія (Zanzibar)

Я вирішив писати, це добре, що вони вже протікали досить.
Авіаквитки Катар через Доха в Найробі. Аеропорт Доха для декількох з'єднань і це вже стало майже рідним. Місцева спальня не мене на фото.

Перша покупка в Найробі після безсоння. Смак настільки хороший - з вапном набагато краще.

626766

Баркод також заслуговує на особливу увагу.

Якщо Мадам був написаний "Аучан" або "Ікеа", він був набагато цікавішим.

Зустріч нашої компанії на Кенійському ґрунті. У центрі знаходиться наш гід / привід, який провів 2 дні з нами в парку Массай Мара. (Ім'я I заготівля). Мара - названі річки, маси - і так зрозуміло, що.

Якщо хто вважає Африка гарячою, то вони неправильні. Влітку взимку і день досить прохолодно. Вегетація схожа на наш, а також.

Кенія (Masai-Mara), Танзанія (Zanzibar) Габаритний зображення

З транспортуванням матраців, проблем також не існує - вони навантажують все це.

Нарешті, ми побачили першу тварину, для якої ми прийшли сюди. Вони сидять на деревах, таких як голубці, відповідно (за розмірами) навколо всього брудна, також не голуба.

Марабу близько. Це не видовище.

З останнього часу я на площині, мені довелося зупинитися на локальній Rostix. Тут вони не турбували про асортимент і, крім будь-яких бургерів / крил, продають всю курку або половину.

Порожня пляшка на перевірці вказана окремо. Згідно з ідеєю, місцеві жителі, ймовірно, після того, як пити його повертається за вказану суму. З пивом на вулиці заборонено – упаковуємо в мішки, як і в Америці.

Передмістя Найробі нагадують Мумбаї, але без цього специфічного запаху.

Так як вони постійно рухалися, багато речей були фотографовані на ходу. Також передмістя. У фоновому режимі є круглий знак «чарівні телефони». Тоді виявилося, що у них дуже поширена послуга, тобто електрика не всюди.

Я не думаю, що квитки та дошки вексель. Як салон краси.

У Дубаї вони зазвичай не працюють в спеку. Сіетта.

Я не знаю, що країна її належить, але це точно не Кенія (хоча, хто знає). Як пояснили станції відстеження супутників.

Сувеніри продаються в найбільш нереальних розмірах, тоді як кажуть, що все буде відправлено в Москву по парі. Не найбільшим.

Самі сувеніри виготовляються прямо навколо кута за допомогою звичайного інструменту - якість ока-ходу. Я не збираю нічого, щоб зібрати пил.

Не досягаючи декількох кілометрів на дистанції з'явилися незвичайно високі стовпи — були гіраффи.

Массаї, які всі побачили тільки в "Travel Club" насправді існують і нічого не змінилося в останні 500 років. Самі корови / кози, ту ж коров'ячі в'язниці. Все йде і нічого зміни.

Кенія (Masai-Mara), Танзанія (Zanzibar) р.

Детальніше

Додано до [mergetime]1345118724[/mergetime]

Я не знаю, що це, але я впевнений, що це птах.

Немає другої особи в кадрі, але він точно там.

Додано до [mergetime]1345118956[/mergetime]

82587461

Який наступний другий практично потрапив до камери. Вона сказала, що маски не люблять камеру, думають, що при фотографуванні вона забирає душу.

Кактус є тільки величезним за розміром.

Місцеві сувеніри поки не помітили автомобіль.

Бабця.

Продавець у всій своїй славі і з усіма атрибутами "реальної маси"

Вхід до Massai Mara. Тут немає парканів і інших огорож - тільки дорога проходить через контрольну точку, де стягується плата за день. Якщо ви не змінюєте пам'ять, $80 за автомобіль.

Ще один птах.

Тимон і Пумба

Додано до [mergetime]1345119532[/mergetime]

Зебра красива

Ну, я ще один.

Немає курчат, так як вона вийшла пізніше, тільки слони.

Кенія (Masai-Mara), Танзанія (Zanzibar) Габаритний зображення

Це в траві.

Кенія (Masai-Mara), Танзанія (Zanzibar) , Україна

Просто краєвид.

Кенія (Masai-Mara), Танзанія (Zanzibar) , Україна

І знову.

Нарешті, ми отримали до слонів. На фото все: хто на камері, хто на планшеті, хто на тапочки.

Еліпенти спокійні - вони не доглядають

Більше слонів.

Іноді ви отримуєте стрес.

Щось таке.

На деякий момент нам довелося перехрестити річку. Як казка йде, якщо ви не знаєте форду, не входите в воду. Що ми не пішли.

Не всі так розумні - які палички. Найімовірніше, вони хотіли показати туристів справжнім екстремальним.

Були 2 джипи і обидва без кабелів та інших лебідок. Водій подарував своєму, але я сумнівав, що він допоміг багато, і спати в парку, якось, щоб поставити його легко, небезпечно. Через 10 хвилин ми зустрілися з Geena. Я повинен дати вам спину голови з кабелем.

Вінець «розумного» виявився досить великим і страшним - не так само, як і в телебаченні.

По суті, перші з двох днів, і там нічого більше не робити, Не можна залишити парк до ранку. Ми скидаємо в кемпінгу, як це, лоб. Приміщення - це намет для сміття під дахом. У другій стіні знаходиться окремий туалет + душ з гарячою водою. На ніч територія охороняється масами, які ходять по всьому периметру, відлякуються дикими тваринами.

Усередині.

Будиночки

Ми відчували, відверто, щоб самі, але все було їстівним. Деякі риби, картопля, кава.

Додано до [mergetime]1345120905[/mergetime]

Джерело: