Олеся Петровна пише:
Я розумію, що кожен політологічно напружений прямо зараз і ви не подбаєте про мене, але у нас є подія тут. Те, що я зробив ще один шматок храпа і купив нано лоток для кота.
Суть лотка це: після кішки йде в туалет, лоток сканує простір. Потім спеціальні шпательні листки і просівають наповнювача. Плесо бере тверді результати життя кота всередині і кидає їх в резервуар. У ній спеціальні леза змащують відходи, перетворюють все в рубанку і зливають в каналізацію. У той же час нано-трайний промиває наповнювач з інших рідинних результатів, які кішка може залишитися. Помийте тричі спеціальним ароматом композиції. Потім відбувається процес сушіння. Після всіх процедур, є запах, як це не піддон, але спа-центр. Як милосердя кішки занурилися з духом і чітками. Процес миття лотка був неймовірно цікавим, і я стояв на колінах і виглядав всередині, як сеанс гіпнозу.
Піднос так розумний, що якщо кішка вирішує раптово освіжити після рельєфу, датчики відсканують простір і процес очищення не починаються. Це зручний момент, тому що я не хочу, щоб мій кіт, щоб їздити всередині лотка на лопатці, як деякі ситні.
Все відбувається автоматично: лопатки сидів, пухирці, вирівнює наповнювач, струменя води, що надходить її через, в кінці відбувається гаряча сушка, як в фенах.
Я читаю в інтернеті, який іноді нано-трай не збирає всі тверді результати діяльності кота, а потім після спекотного висихання, запах смаженого щита поширюється по всій квартирі. Але нічого не може зупинити мене з мрії про нанотехнології, тому лоток було придбано в будь-якому місці. Я був керований цими імпульсами все моє життя.
На фото ви бачите зіткнення двох технологій: через Skype, мама дивиться на перебіг нано-трай. Вона радує з інтернету прямо всередині лотка, як ніби вона на найбільш захоплюючому кіношоу: "Алеська!" Побачити це! Ні, ви побачили його!
Я бачив це три рази. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
На жаль, погода в день покупки була холодною і хмарною. Сонце замість того, щоб перейти до ванної кімнати кожні п'ять хвилин. Я провів весь день на дивані, як повідомлення про спостереження, чекаю від приміщення, що кішка буде прокинутися і посипати нанотехнології. Увечері мій чоловік прийшов додому рано. Ми сидимо на дивані. Кохання кинулися і пішли на звичному шляху: подряпини кіготи, харчування і (URA !!!) в туалеті. Мами витримали виклики і вимагали повернути на Скайпу, щоб в особливий момент збиралися всі сім'ї.
Cat Mitya - єдина нормальна людина в нашій родині. Він застрягав голову всередині нано і відійшов. Це була загальна відмова. Пройшов після кота, стикався з ним, засунув його, з'явилася ідея піти в лоток і встановити приклад. Кіт не хоче брати участь у нано з обох сторін. Враховуючи, що вартість лотка, як Boeing, так і аеропорт, я впала в розпад. Чоловік безшумний розпушений наповнювач своїми руками. Далі до нього сісти неймовірно красивий білий ущільнювач Mitya з повним сечовим міхуром і виглядав всередині.
У п'яти годині ранку кішка почала скаржитися на життя. Він так вигодовував, що він не псує в нашому взутті. Я прокинувся і сісти вниз по лотку. І прийшов мій чоловік. Далі кішка. Я мав зателефонувати мамі і кілька родичів в Барнаулі. Чоловік сказав: "Ми повинні чекати."
Це два-три дні. Кіт все ще йде в лоток без захоплення. Я не хочу потерти, Він, очевидно, хворий, і я боїться, що ми побачимо нас на обличчі.
Учора кішка заступила лежачи удару. Пікет був розташований біля ванної кімнати. У кішки в такому положенні не натиснути на сечовий міхур. Хто знає, як навчати кота нанотехнології?
р.
Джерело: