Острів Берінг

Я часто запитав, як я закінчився на острові між Тихого океану та Берінгом. Як знайти роботу і місце для життя? Відповідь.

Два роки тому я залишила посаду голови навчально-консультаційного центру Академії міського господарства, дружини від посади старшого адміністратора 9-поверхового готелю - природно втомилися від своїх попередніх робочих місць, все було на нервах. І виросли діти, це буде час для них, щоб вилетіти з батьківського гнізда, але ніде. Мій син одружений, і дочка-в-одному з'явився в будинку, і два господині на одній кухні, як говорить моя козацька дружина, забагацький. У мене є причина змінити щось життя. Автор VAR запропонував адресу, я відправив електронну пошту і після 15 днів почав працювати інженером з охорони праці на острові Берінг. У квартирі оселилися в день прибуття, проте, щоб довести до нормальної життєдіяльності з дружиною пару тижнів увечері і в вихідні для роботи, і вкласти 45 тис. рублів на матеріали і обладнання. Менеджер пообіцяв компенсувати вартість матеріалів, але... Квартири все ще в с., тільки «навколо». Після мого прибуття житловий будинок згорнув, а нормальні квартири розподілялися на конфорки.

33962

Як виявилося, офіс на острові, де я прийшов до роботи, найсвіжіші з точки зору заробітної плати. Я знаходився до роботи, Всі, хто може, крім основної роботи, також заробляє гроші. Останнім часом директори були задоволені, а не інженерія. І знову ковенів. До речі, пожежник (день після трьох) тут отримує тридцять тисяч, метеоролог (відразу після школи, а також день після трьох) – 15. Це не гроші на північ. Ви можете заробити сімдесят і сто, але вік бере свій власний, і ви не можете заробити всі гроші. За два роки роботи, моя дружина і я поновлю машину одного сина, а інший купив однокімнатну квартиру. Поповнити сімейний бюджет, деякі з озер зберігають курчат, кроликів, є пара теплиць в селі, майже всі збираються гриби і ягоди.

Відпустка 52 днів, можна поєднати в два роки. Дорога оплачується кожні два роки до материка (до місця відпочинку) і назад.

У мене є рибальський стрижень і не одне. Я пішов до Р. Гавани, зліва непереключний блиск, сусіди-Алюти рибальської сітки (допускаються вони), кинув мене в сумці чотири соки і пара лосося з словами - йти і не рубати рибу. З тих пір риба не передається в холодильник. Тексти пісень, а це означає: Це щільність, яка в основному червоний, і іноді ви хочете білий.

Іноді вона падає і вона в основному галіт, код і тарт. Є чотири види, один з них з блакитним м'ясом. Beloribitsa спійманий з човна або баржа навпіл кілометр від острова - глибина є гідною (остров вулканічного походження). Замість штанги, рогатки використовуються з прокрученими синтетичними близнюками двохсот метрів, з трьома до п'яти гаками розмір спаржування і навантажувача. Тартпоо може бути спійманий і звичайний стрижень для мідії м'яса на низькому припливі в скрабах рифу за колишньою хутричної ферми, на капелюшці за порятунку і на самому поході - це найсвіжіші рибні місця до села. Також знаходиться риба біля села - міст на річці Хаванка, але є тільки лосось - сокие, кохог, рожеве лосося і char. Мета може бути спійманий без обмеження, решта тільки ваучерами. Гольф-готелі не розглядають рибу, але моя дружина і я дуже люблю її в смаженій і вареній формі. М'ясо арктичного дерева ніжне, злегка рожеве і практично нежирне. Дружина робить салямур з char за рецептом України (на маринаді) - для картоплі, незрівнянної їжі. У Путіну червона ікра не є делікатесом, це просто їжа. Подруги до своєї дружини приходять на чай не з коробкою цукерок або бісквітів, але з банкою ікра або кулькою.

Я хотів піти на океан риболовлі, і моя дружина пішла на риболовлі там і навіть спійманий код на 8 кг - перетягування його з глибини 65 метрів. Я хотів би бачити китами в тісному діапазоні, і побачив і знову фотографував дружину від 25 метрів північного плавця (дуже рідко пускає близько до нього) і вбивця китів від п'ятдесят метрів. Я бачив вбивця кит і перегнічує з берега, від трьохсот метрів.

7. Про нас Вбивця кит. Туллі

Р

Я бачив морський лев, мурах, хутряні ущільнювачі, а також з берега, і дружини з наукового човна і майже поруч.

Фоски іноді з'являються біля с., і «на острові» (локальна експресія) можуть бігти поруч з грою ГТС або автомобіля, добре, вона переважно молода, або без страху, тільки підняти голову, щоб побачити, навіть не випливаючи з слизу кілька метрів від проходження транспорту. На пуповинних або зимових будиночках вони живуть під хати іноді весь сезон поруч з інспекторами або науковцями, годівля на залишках кухонного столу.

10 хв

11. Мінка.

82057762

12.

1894 р.

13.00 р. Мінуси

Все в с. крім картоплі імпортується. Деякі мешканці мають хлопчики з редиском, огірками і полуницею. Наприкінці липня, а сусідська дитина просто почала цвісти полуниці. Але це, мабуть, через пізній літо. Наскільки все ще сніг в гнилі! Незвичайний для цього часу туман. І туман заважає з польотами літаків. Авіакомпанія є основним засобом зв'язку з материком, влітку двічі, взимку раз на тиждень. Але це в присутності погодних умов. Іноді погода чекає на два-три тижні.

Не хочу витрачати два дні в океані. За ціною рейсу Петропавловськ-Камчатський до острова - для місцевих (з посвідкою на проживання) п'ять тисяч, для відпочинку більше 28 тис. рублів. Суд близько п'яти тисяч рублів.

Робота, особливо в літній період, море. Тепер в с. про шістдесяти Узбеки з Киргизької та вірменської мови, а також місцевих і до сих пір є вільні капати. Заробіток Рекс (резидентів будівельників) сорок тисяч рублів на місяць, плюс безкоштовне харчування. Моя дружина і я в основному займаюся ремонтом квартир і офісних офісів. І відремонтувати їх і ремонтувати. Робота постійно. Є п'ять вакантних вакансій у свіжому питанні місцевого "Алютської зірки" - головний бухгалтер в резерві, економіст-акунт, викладачі фізичного виховання та елементарних класів у школі, вчителька в дитячому садку та бібліотекар. Хочеться піти тут з правами водія, трактора, водій човна, адже в організаціях є чотири велосипеди, снігоходах, транспортні засоби, човни, човни. «Крусти» і досвід роботи в якості керма, зварювальника, фрезера, комп'ютерного вченого, цифрового налаштування телевізора та інших спеціальностей допоможуть в житті на острові. Щоб перейти до острова тільки на дзвінку, то вони будуть платити за подорожі тут і назад, знайти житло (школа має своє офіційне житло). Все житло на острові добре збережений, тобто центральне опалення, теплі туалети, гаряча і холодна вода і електрика постійно. Бакалавр і розлучення жінок, але це для аматора.

Погода специфічна - практично немає сонця, туману, вітру. Але не холодно, температура взимку рідко падає нижче 15 градусів, це пов'язано з теплим струмом в океані. Я не бачив їх. Аборігіни жартують, що літо на острові короткий, але не сніжинний.

16. Столи

Культурно-спортивне життя на острові ледь подихає через низьку активність населення. Але футбол, волейбол, пневматична стрільба, тренажерний зал, настільний теніс, вокальна група (мійна дружина і я участь там), національна танцювальна група Aleutian, дискотека там. Інтернет доступний, але повільний (острова налічує 300 користувачів).

18 років спекотна культура

Ви можете розповісти більше, але до тих пір, поки ви бачите це, не відчуєте незвичайності острову життя. Можна жити на острові, але не потрібно. Так ви можете заробити гроші на деяких покупках, але в інших місцях (на материку) це також можна зробити. Що зберігає мені тут можливість ковенів. На мій вік (майже 55 років), дуже важко знайти постійне завдання, і вже важко подорожувати на годинниках. Клімат підійде дружині - не спекотний влітку і не морозний взимку, а зарплата дружини тут тричі більше, ніж на материку. Але всі товари в магазинах набагато дорожче, ніж в Петропавловці. Якщо ви хочете залишити материкову можливість, я рекомендую піти в Камчатку. Я. Це холодніше там, але в районах Камчатської території є багато вакансій для фахівців і твердих робітників - вони піддаються онлайн, і найголовніше, є дерева в Камчатці (на острові тільки трава і рідкісні кущі)! У Камчатці є програма розселення співвітчизників з сусідніх країн. Щодо того, як я знаю, регіональна адміністрація лояльна до мігрантів, які відповідають законам.

Ну, острів є любитель. Влітку під вікнами, шумом океанського серфінгу, взимку Юконні корови, що приховуються від вітру за бамперами і заспокійливою тирсою. Ви можете сперечатися, що тиша не глуха, вірити мене, це буває. На острові багато сприймається по-різному. І найголовніше, якщо щось відбувається на Землі, то вони будуть останніми знати.

©Beshkarev Олександр Іванович

Джерело: