740
Холодильник тюнінг
Я був в будинку другий день і помітив, що холодильник був застарілим.
І з'явилася ідея, щоб виготовити його «завдяки». Викопування в гаражі, знайдено 2 банки фарби і половину канви грунту. Робота кип'ятіння. Ідея для фото весь процес народився відразу, тому по часу я почав знімати вже змогла зняти два шари фарби (подрібнювач розфарбував холодильник двічі).
щітка.
19 зображень
1) Після видалення старої фарби досягається завод
1 час
(1)
4) сама процедура видалення фарби (використана електрична наждачна папір, хороша річ)
5) і наносити грунт
6) при укладанні підстави, повністю забули про дверцята (і грунт практично завершено)
(7) прийнято вважати лише тими, які зокрема потребують місця
(8) КСНУМКС%
(9) обідня перерва
(10) забарвлення та ручка з чорною фарбою
р.
11) пофарбувати все інше в сріблі
Р
(12) ручка і цвіль в місці. Не було рівномірного шару (фарба і грунт мало).
З того, як він не був спеціально підготовлений для тюнінгу, рішення виникло раптово.
13) Декоративні таблички в формуванні та в ручці вирішили обгорнути автомобіль вініловою (відсутній шматочок зліва після
Я не знаю, якщо я взяв фото цього процесу ((((()))))
14)
1 час
16) вкладки на місце ) і вирішили додати трохи стилю )
2916910р.
17)
18) результат!
19) холодильник на місці Найголовніше, бабуся щаслива.
Я отримав все !!! може курчати )
Джерело:
І з'явилася ідея, щоб виготовити його «завдяки». Викопування в гаражі, знайдено 2 банки фарби і половину канви грунту. Робота кип'ятіння. Ідея для фото весь процес народився відразу, тому по часу я почав знімати вже змогла зняти два шари фарби (подрібнювач розфарбував холодильник двічі).
щітка.
19 зображень
1) Після видалення старої фарби досягається завод
1 час
(1)
4) сама процедура видалення фарби (використана електрична наждачна папір, хороша річ)
5) і наносити грунт
6) при укладанні підстави, повністю забули про дверцята (і грунт практично завершено)
(7) прийнято вважати лише тими, які зокрема потребують місця
(8) КСНУМКС%
(9) обідня перерва
(10) забарвлення та ручка з чорною фарбою
р.
11) пофарбувати все інше в сріблі
Р
(12) ручка і цвіль в місці. Не було рівномірного шару (фарба і грунт мало).
З того, як він не був спеціально підготовлений для тюнінгу, рішення виникло раптово.
13) Декоративні таблички в формуванні та в ручці вирішили обгорнути автомобіль вініловою (відсутній шматочок зліва після
Я не знаю, якщо я взяв фото цього процесу ((((()))))
14)
1 час
16) вкладки на місце ) і вирішили додати трохи стилю )
2916910р.
17)
18) результат!
19) холодильник на місці Найголовніше, бабуся щаслива.
Я отримав все !!! може курчати )
Джерело: