"Бурлаки" на Волзі

Привіт, дорогі японські! Я хотів би представити вашій увазі фотозвіт про одну з майбутніх програм Галіло.
Хай!

Земельна ділянка передачі була наступним чином: спортсмени, які беруть участь в підборі, намагаються повторити те, що художник Ілля Репінь, створений в 1870-1873 роках, зображений в його живописі Burlaki на Волзі.

Хоча були 11 Бурлакс на малюнку, було 8 тріатлетів (з них підуть на два) або 7,5 для одного з них - тітка.

Спочатку спортсмени були зняті в одному з залів Тушіно, де продемонстрували свої здібності при підйомі барбела, а в цілому запроваджено концепцію підйому або триатлону живлення.

Власник залу та одного з "Бурлакс"

Один з «Бурлаков» обговорюється з хостом телепрограми щось там.

Я не маю багато фотографій з цієї частини пагону, тому я обмежую себе загальним планом.

Всі спортсмени на фото мають титули принаймні Майстер Спорту, деякі чемпіони Росії, Європи або світу, і дівчина кілька місяців тому встановлюють рекорд для Росії в лавці прес.

182681

Так давайте переходимо до найсвіжішої частини пагонів, бо ця частина ноги була знята сьогодні з 11-15. Все найсвіжіші для Yap

На Волзі в м. Кімрі відбувся фільмінг.

Сходження на Кімра. Це допорт (або що це називається) сайт.

Ми зустрілися з зло-годинником, і на першому бажали не дати, хоча угода була на найвищому рівні. Я думаю, що він хотів показати мені, хто був власник.

Автомобільні автомобілі Volkswagen - це автомобілі STS, які принесли весь код важковаговиків і їх групу підтримки (на фото, не всі будуть бачити - деякі не прокидаються на машині)

р.

Деякі Бурлаки трохи ближче...

Те ж саме місце, де злий дядько стрибнув (від нього немає фото, тому що камера відмовилася від нього стріляти)

"Ми прийшли до порту сьогодні, ми прийшли до порту сьогодні." Ми працюємо з нашими ротами. й

Єдиний «бурк»

Отже, вигравши нерівну боротьбу з з злом, ми нарешті пішли до порту.

Способи док. Як видно на фото, стан нашої доставки не є фонтаном.

Ось ми йдемо.

Пиріг і щось є іржі. Я не знаю, якщо вона йде або ні. Якщо хто знає ім'я цього судна, розкажіть мені, для мене повна фольга в цьому.

Міста, що ведеться з берега до причалу. Насолоджуйтеся бейками під нашим "слабним"

Як хтось ніколи не був на кораблі, все здавалося чудовим. Я не знаю нічого.

Р

Luke в номер двигуна.

Переглянути знизу. А до речі, це глубоат.

Вимкнено з док. Щоб бути чесним, цілком невидимимимим був момент «відчуття». На деякий момент це просто стало ясно, тут це! Про нас

Ми продовжуємо далі. Звичайно, фотографії не передають всю красу.

хлопці на екіпажі. Гарні люди!

На фоні стоїть Головний мислитель і тримається жилет з написом «Галило» на спині.

р.

Ще одна велика плаваюча річ.

Перегляд нашого бугата знизу. Сходи - ще один STS comrade.

доб.2

І тут знаходиться моторний зал у всій своїй славі, а не лише деякі люки!

Дуже добре вішали рушники. Я фотографував шкарпетки, але фото було нечітким. ?

"Бурлакі" знайомляться з розмірами баржа.

До речі, спочатку було домовленість протягувати тільки баргами, але потім це так сталося, що довелося тягнути бугбоат.

До речі, зміщення бруса 700т + туга трохи менше, близько 400-500 тонн.

В'язкість носа.

Що означає ці листи? . ?

Маленька гулка, щоб надати пост романтики.

р.

Трохи буббі, щоб зробити пост красивим.

Невеликий дзвіночок, щоб зробити поштове кільце і це, або деякі на початку повідомлення більше не чекають.

доб.

Все, що вся справа повинна бути відхилена від 8 осіб (або 7,5 для сексистів і просто небайдужих).

р.

Починався розподіл слонів, буксирування,

Основні виворітні. Яким буде надати головний імпульс до баржа з тугом. Головне навантаження припаде на них.

Джерело: http://

Категории

Смотрите также

Новое и интересное