Нововведени знищують підвісний міст через Базайха

Компанія, на чолі з нареченою і нареченою, піднялася в середину місту і, стоячи на дилапсовані дошки, почала гойдалитися і стрибати одночасно, шутерінг «Ком на, приходять!». Коли міст згорнувся, був загальний жилет.

Є популярна віра, що на весілля день, молодят повинні проходити через сім міст. Багато на день весілля кисть до старої підвіски містка Bazaiha, яка була колись єдиною переправою до трека до Піллерів. Пройшов час, поруч з тротуарною дорогою, з'явився інший міст, а старий міст залишився цінним знаком.

Підвісний міст у Базаї завжди був одним із традиційних весільних майданчиків для дітей. Його краса полягає в тому, що простягається через швидку річку, вона виготовлена з грубих, зателених з часу до дощок. Ці місця перекопуються сільською простотою, а високі пагорби, що обмежують вигляд, роблять краєвид дуже затишним.
Ірина Безрукова

На фоні цього природного пейзажу багато пар захопили свої щирі почуття і емоції. Саме місце було природжене до відкритості і щирості. Напередодні святкуваного дня з актом вандалізму. Я знаю, що дівчата одягнуті в елегантних синьих сукнях і хлопчиків в сорочках кукурудзи можна сказати в захисті. Вони не хочуть розбити його. Я бажав тільки хвилювання і незвичайні постріли.
Ірина Безрукова

Але ми, десятки свідків, людей, які прибули з інших весіль, побачили, що сталося з власними очима. Компанія, на чолі з нареченою і нареченою, піднялася в середину місту і, стоячи на дилапсовані дошки, почала гойдалитися і стрибати одночасно, шутерінг «Ком на, приходять!». Коли міст згорнувся, був загальний жилет. Це зроблено. Ваше весілля було незабутнім. І запевняйтесь, що тисячі жителів Красноярського згадують Вас особисто з добрим словом. Ви вже зробили історію. Режис.
Ірина Безрукова

Джерело: