Новинки автопрокат

Незважаючи на обіцяний кінець світу, світові виробники автомобілів виглядають далеко вперед, і, ймовірно, присутні нові продукти для цього і наступного року.

Я хочу представити 5 майбутніх новинок!

Mercedes Benz A-клас
Ніссан Патфіндер
НалРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμллРμР»РμР»РμллРμллРμллРμлллллРμллллллллллллРμллллллллллллллллллллллллллРμРμлллллллРNo
Лексус LS(460, 600L, F-sport)
Mercedes Benz GL

Фото з netcarshow.com

р.

Mercedes Benz A-клас
З цим новим продуктом Mercedes відкриває нову главу у виробництві компактних автомобілів з новим яскравим і емоційним дизайном, а також лінійкою економічних і фриських двигунів від 120 до 211 к.с. Автомобіль вийшов, дійсно, яскравий і сучасний, з власним скручуванням. Тим не менш, завдяки високій вартості автомобілів Mercedes, малоймовірно стати популярними в країнах СНД.

2,2 км

3. У

4. У

5. Умань

556184

Ніссан Патфіндер
Новинка від Nissan в класі SUV, я вірю, очікується шанувальниками цього бренду. Поява автомобіля - це свіжі і несподівані японські. Автомобіль був аномульований з інтер'єром з використанням всіляких «високих лосьйонів», кругової камери, наприклад, що були запозичені з Infiniti. Інтер'єр, в цілому, нагадує Nissan Teana і Infinity FX одночасно. Важко сказати, що ця модель стане затребуваною, так як багато буде залежати від новинок конкурентів.

45660929

2,2 км

3. У

4. У

5. Умань

НалРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμллРμР»РμР»РμллРμллРμллРμлллллРμллллллллллллРμллллллллллллллллллллллллллРμРμлллллллРNo
Хтось, насправді, буде насолоджуватися цією новинкою. Торговий центр Vogue досить втомився - так багато років тому. У останніх способах не існує нічого взагалі – вони кладуть діоди в фари, оновлюють інтерфейс на панелі і... заряджають 175 тис. грн за неї. Для чого?
Новий британський обіцяє зробити ще більш розкішним, більш дорогим, більш технічно обладнаним. Побачимо, але я думаю, що автомобіль сподобається всім, хто ніде не ставити гроші.

2,2 км

3. У

78943

4. У

р.

5. Умань

Лексус LS
Представник S-класу серед японських Lexus. Що можна сказати, автомобіль отримав концептуально сучасний дизайн бренду, а три рівні обрізки LS460, LS600L (гібрид) і LS F-sport. Матеріали найвищої якості вводять арену з Mercedes, BMW та Audi на рівних умовах. Багато новітніх японських технологій, щоб зробити водіння безпечним і комфортним. На мій погляд, цілком гідна альтернатива дорогим німцям.

2,2 км

3. У

4. У

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

9. Навігація

Mercedes Benz GL
Нещодавно було оновлено гігантський позашляховик від Mercedes. Він отримав сучасну характеристику всіх новітніх двигунів Mercedes. Серед нових GL63 AMG, топ. В цілому ГЛ є одним з найрозкішніших СУВ. Оздоблення та матеріали автомобіля «відтворити» ціна понад 120 тис. грн – безумовно. Але для такого виробу буде купець.

2,2 км

3. У

(Б)

4. У

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

9. Навігація
(за все)

Джерело: http://