857
Бюджет Ремонт ванної кімнати
У 2010 році жив у п'ятиповерховій хрущовці. Квартира була в бідному стані, але я хотів щось краще і яскравіше. Ми почали ремонт ванної кімнати. Бюджет був щільною.
29-й фото
Це виглядає так.
На стінах видно розмітки для майбутніх панелей
Деякі розрахунки на стіні.
Вид на підлогу ... Тут можна побачити стару лінолеум, чавунну радянську баню і, звичайно, тальхок.
Починаємо розтріскувати плитку (радянський декор).
Всі плити акуратно з кропивою впало в ванну, а потім залишають в мішках в маркер.
Збірна плитка
р.
Я очистую все.
Коли все було «очищене» почали укладати плитку на підлогу. Я просто не зробив гідроізоляції ... Який призвело до того, що через кілька днів сусід прийшов на скарження через сірі плями на стелі в коридорі (вода з цементу витікає).
До поверхні заповнилося вирівнювальним, і тільки після його висихання укладають плитку.
Я заклав плитку самостійно, вперше в моєму житті.
Ось плитка за плиткою.
Рівень без нього ніде.
Трохи більше і підлогу готовий.
Очікується розчин для висихання під плиткою
Потім видаліть всі хрестики між плиткою.
Здавалося б, що все, але ще не з підлогою.
, доб. 5
Підлога змивається
І подрібніть шви між плиткою.
Після завершення підлоги почалося встановлення пластикових панелей
Обов'язковий атрибут - вихлопний вентилятор, щоб запахи сусідів не запалювалися нами, дріт в подальшому проходив за панелями на окремому вимикачі.
Це більш людський вид.
Стіни дуже нерегулярні. Так, панелями потрібно вирізати в кутах.
179678
Ось трохи більше.
Увімкніть рушник. Не було зручно, тому що це було погано.
Кути згодом закривали пластиковими кутами.
Ось стібки між плитками.
, Україна
Це фінальна версія... на жаль, фото не дає повного зображення того, що сталося, і я не зможе це зробити, так як я переїхав з цієї квартири... Крім того, купили ванну (пластмасу після року експлуатації тріщину в лакі з'явилася на зливному отворі), новий штовх.
Джерело:
29-й фото
Це виглядає так.
На стінах видно розмітки для майбутніх панелей
Деякі розрахунки на стіні.
Вид на підлогу ... Тут можна побачити стару лінолеум, чавунну радянську баню і, звичайно, тальхок.
Починаємо розтріскувати плитку (радянський декор).
Всі плити акуратно з кропивою впало в ванну, а потім залишають в мішках в маркер.
Збірна плитка
р.
Я очистую все.
Коли все було «очищене» почали укладати плитку на підлогу. Я просто не зробив гідроізоляції ... Який призвело до того, що через кілька днів сусід прийшов на скарження через сірі плями на стелі в коридорі (вода з цементу витікає).
До поверхні заповнилося вирівнювальним, і тільки після його висихання укладають плитку.
Я заклав плитку самостійно, вперше в моєму житті.
Ось плитка за плиткою.
Рівень без нього ніде.
Трохи більше і підлогу готовий.
Очікується розчин для висихання під плиткою
Потім видаліть всі хрестики між плиткою.
Здавалося б, що все, але ще не з підлогою.
, доб. 5
Підлога змивається
І подрібніть шви між плиткою.
Після завершення підлоги почалося встановлення пластикових панелей
Обов'язковий атрибут - вихлопний вентилятор, щоб запахи сусідів не запалювалися нами, дріт в подальшому проходив за панелями на окремому вимикачі.
Це більш людський вид.
Стіни дуже нерегулярні. Так, панелями потрібно вирізати в кутах.
179678
Ось трохи більше.
Увімкніть рушник. Не було зручно, тому що це було погано.
Кути згодом закривали пластиковими кутами.
Ось стібки між плитками.
, Україна
Це фінальна версія... на жаль, фото не дає повного зображення того, що сталося, і я не зможе це зробити, так як я переїхав з цієї квартири... Крім того, купили ванну (пластмасу після року експлуатації тріщину в лакі з'явилася на зливному отворі), новий штовх.
Джерело: