Відстеження на Lovoser tundras

У таборі було прийнято рішення провести інший відпочинок. Вибрано між Lovozer Tundra і Khibiny. Моя друзі порадувала мене прогулятися по тундрі, тому я розповість вам, як я бачив її.
У вас буде 50 фото, бажано не розбити. Фото набагато більше, а також планується зробити відео. Але для того, щоб не затягувати тебе, я взяв трохи. Я буду використовувати Вікіпедію в деяких місцях.

Маленькі вікі:
Lovozero tundra - це гірський комплекс на Льонському півострові в Мурманській області.
Розташований між Lovoser і Umboser. Піки плоскі, скелясті, до 1,120 метрів високо на Mount Angwundaschorr. На вершинах немає лісової рослинності. На схилах круті, вкриті в нижній частині з хвойними лісами. Побудований з нефрилінними синітами.
У районі гірського масиву - Ловозерське родовище рідкісних глиняних металів. Величезні запаси сирої сировини цирконію (еуділіт), а також рідкісні збирання корисних копалин.
У центрі масиву знаходиться Сейдозеро, який разом з прилеглими гірками і схилами гір є запас.
Гірський хребет Ловозерної тундри з давніх часів вважається «місцем влади» древньої Самі (лопарай). Стародавні Соїди Самі мають високу культурно-етнографічну цінність.

У пункті збору було місто Оленогорськ, з якого ми прийняли до початкової точки маршруту. У перший день ми зупинилися на карнасурті шахті, де ми пустили наші рюкзаки і пішли на Алуївський гору, щоб побачити Раслаку Цирку.

На шляху до гори (і в цілому по маршруту), ми були збережені ягідкою. На фото ягоди ожини. За смаком трохи гіркий, але дуже соковитий - врятував від спраги.
Поїхали вперед, вони відвертають воду з річок, але коли немає річок, там була ягода.

Це сходи. Навколо озера. Зйомки.

до 1 2 3 4 5+

Понад 7 км до готелю. На дно замороженого озера вода блакитна.

р.

Нижче скелі

На другий день ми пішли з рюкзаками до нашого першого проходу, Ельморейок. Там з'являється річка.

Дорога попереду чекає нас, до с. Сейдозеро.

Р

Тут ми їдемо до озера. Чому святий?

Джерело: