458
День Незалежності України 2012
Хай, кожен.
Цього року я змогла відвідати святкування 21-ї річниці незалежності України в Києві. Я розміщую деякі фотографії з цього чудового свята.
25 фото і 1 відео
2,2 км На нооні на Майдані. У нас є кілька людей і маловідомих груп.
3. 180-градусний оборот
4. У Прислухавши пісню, це місцевий освітлювач молодої дівчини серця.
5. Умань Нігери Bleakit. Я не знаю, чи торкнутися чи сміятися.
6. Жнівень Вони навіть фарбують своє волосся в кольорі національного прапора України
, Україна
7. Про нас І це ілюстрація жарту.
В українській сім'ї чорний хлопчик народився в результаті фестивалю або Олімпійських ігор. Він піднявся у віддаленій фермі. І тепер, як дорослий, він раптом отримує до Києва і попросить одного діда (у чистому українському, звичайно) як піти кудись там. Мій дід дуже дивний і цікавий:
до Який клапт буде вам народ?
- Українська
- Тоді хто я?
- Діду, я знаю, що хайба. Ви можете бути Москалом. І єврей.
до 1 2 3 4+
8. Фонтани
9. Навігація Птахи світу
Джерело:
Цього року я змогла відвідати святкування 21-ї річниці незалежності України в Києві. Я розміщую деякі фотографії з цього чудового свята.
25 фото і 1 відео
2,2 км На нооні на Майдані. У нас є кілька людей і маловідомих груп.
3. 180-градусний оборот
4. У Прислухавши пісню, це місцевий освітлювач молодої дівчини серця.
5. Умань Нігери Bleakit. Я не знаю, чи торкнутися чи сміятися.
6. Жнівень Вони навіть фарбують своє волосся в кольорі національного прапора України
, Україна
7. Про нас І це ілюстрація жарту.
В українській сім'ї чорний хлопчик народився в результаті фестивалю або Олімпійських ігор. Він піднявся у віддаленій фермі. І тепер, як дорослий, він раптом отримує до Києва і попросить одного діда (у чистому українському, звичайно) як піти кудись там. Мій дід дуже дивний і цікавий:
до Який клапт буде вам народ?
- Українська
- Тоді хто я?
- Діду, я знаю, що хайба. Ви можете бути Москалом. І єврей.
до 1 2 3 4+
8. Фонтани
9. Навігація Птахи світу
Джерело: