391
Світло навколо будинку.
Я живу в будинку на землі протягом багатьох років. Всередині будинку світла і чистоти, а зовні темряви ходиться до стін кожного вечора. У зв'язку з цим ви не зможете сидіти на столі з гостями по вулиці, і це хрусткий для прогулянки по будинку, якщо ви забороте щось з підвалу, щоб принести. А на барі вечорами за будинок, щоб піти повністю темним. З цієї нагоди я вирішив виправити цю ситуацію...
4345634
Після того, як я пішов на ринок птахів і купив собі кілька радіаторів з комп'ютерів на 1,2 гречки заготовки.
З базаара щасливо віддавати охолоджувачі ...
р.
Вони не запитують, чому.
Потім я підібрав ручну з цих цікавих світлодіодів.
І весь пучк фокусних лінз з кутом розсіювання 30 градусів.
Світлодіоди потужні, монотонні. Продавець заявив, що струм становить 350 міліамп і діапазон робочої напруги становить від 3,2 до 3,6 вольт. Я вирішив погладити 3 стіни мого будинку і повісити 3 світлодіоди для кожного. Програма розрахованих резисторів і купила ці керамічні вироби.
Паяльна праска в зубах і 10 м від 0,5 м. кабелю пішла на солодку душу пайка до 9 світлодіодів. Тепловий клей LED на радіаторі перед знежиренням поверхні спиртом
І почекайте 24 години до замерзання жару, висихає і палички правильно.
р.
В антицидації ми не пропустили, робіть кішки ...
Після того, як мислити про це, я вирішив, що всі 3 стіни повинні бути обладнані перемикачами і підносом для свердління отворів в стінах.
(доб. 4)
Перемикач. Що б ім'я цієї коробки, вона повинна бути викручена.
Ми закручуємо.
Додано до [mergetime]1346081635[/mergetime]
Джерело:
4345634
Після того, як я пішов на ринок птахів і купив собі кілька радіаторів з комп'ютерів на 1,2 гречки заготовки.
З базаара щасливо віддавати охолоджувачі ...
р.
Вони не запитують, чому.
Потім я підібрав ручну з цих цікавих світлодіодів.
І весь пучк фокусних лінз з кутом розсіювання 30 градусів.
Світлодіоди потужні, монотонні. Продавець заявив, що струм становить 350 міліамп і діапазон робочої напруги становить від 3,2 до 3,6 вольт. Я вирішив погладити 3 стіни мого будинку і повісити 3 світлодіоди для кожного. Програма розрахованих резисторів і купила ці керамічні вироби.
Паяльна праска в зубах і 10 м від 0,5 м. кабелю пішла на солодку душу пайка до 9 світлодіодів. Тепловий клей LED на радіаторі перед знежиренням поверхні спиртом
І почекайте 24 години до замерзання жару, висихає і палички правильно.
р.
В антицидації ми не пропустили, робіть кішки ...
Після того, як мислити про це, я вирішив, що всі 3 стіни повинні бути обладнані перемикачами і підносом для свердління отворів в стінах.
(доб. 4)
Перемикач. Що б ім'я цієї коробки, вона повинна бути викручена.
Ми закручуємо.
Додано до [mergetime]1346081635[/mergetime]
Джерело: