Пристрої блокування етикеток на товарах

Нещодавно я випадково потрапив в руки антитеф міт-сенсор, з тих, які прикріплюються до одягу (або інших товарів) в магазинах, і при оформленні замовлення, при оплаті вони знімаються.
В цілому, я завжди розумію, що такий замок відкрився звичайним магнітним полем з міцного магніту (за письмовим столом на касі). Але я завжди був цікавим, як цей замок насправді працює.
Так я здивився його і вирішив поділитися інформацією з іншими людьми, які не потрапили в звичку знайомства з пристроєм деяких смішних пристроїв.
Я помітив більше, ніж один раз, що є багато людей в YAP, які не є оберненим, щоб поповнювати свою подію.
Не бити занадто багато для якості фотографій. У вас буде 5. Один з них - пояснювальний малюнок, від якого пристрій замка повинен бути чітким. (Не вдарив малюнок занадто... Лазіна була для мене, щоб вдарити машину - Я вирішив приклеїти ручку, як це, в старомодному вигляді)
Отже, з ножем ми відкриваємо тіло етикетки і знаходимо, в першу чергу, радіочастотний LC схема, що складається з конденсатора і декількох поворотів дроту.

Не існує місця для теорії нудної обробки, тому ми не будемо йти в таку нудну просту звичайну концепцію людей, наприклад, якість коливального контуру ми пояснимо тільки те, що, потрапляючи в високочастотний магнітне поле між двома рамами, розташованими прямо перед виходом магазину, це LC схема (на стороні етикетки анти-крадіжки) змінює коливальний процес між кадрами, який відразу фіксується електронним пристроєм і сигналізацією.

Ось деталі замку. Зліво вправо:
Нігті, конус рукав, кульки, центрувальний рукав, рукав тиску і пружина.

5519751,00 Р

замикаючи гвоздику, вони протруюють одяг і закріплюють етикетку на товарах.

І ось малюнок пояснює, як працює замок.
На штифті фіксуючих зубців є кілька неглибоких паз, які підвищують надійність запору. Є пази на декількох рівнях, що дозволяє прикріпити етикетку до одягу різної товщини - від тонкої білизни до деяких товстих стовпів. (І не зморшок - це не граматика урок)
Однією з основних частин замку є конусний рукав з внутрішньою поверхнею конуса. Всередині рукава є 4 кульки, які при закриванні замка, як якщо варено між конусною поверхнею кущіння і між пазами шпильки відключених гвоздик. Яйця для надійності притискають рукавом тиску, який накривається пружиною. Ніжний сидить щільно. Він може пересуватися всередині замку в позначці, але не назад.
При відкритті замка з боку цієї весни наноситься міцна магнітна поле, яка натягує рукав тиску і самі кульки, тим самим знімаючи шпильку замикання зубчиків. Нігть знімається, а потім товари подаються покупцеві. Все просте, надійне і міцне.
У висновку, будь ласка, повірте, що я нічого не вкрасивий з магазину. Радіо надійшов до мене випадково.
Дуже дякую.

Джерело: