Якщо ви хворієте на скребтах!

Моя дружина і я купила квартиру в грудні 2011 року. В результаті було досить добре, плюс двокімнатний, добре, що номери приміщені, але є два! Ми кладемо шпалери, змінили дошки, і так як воно припинилося на цьому, так як вони очікували зовнішній вигляд маленького! Невелика, або досить Софія Кирилівна народилася в лютому, а в червні вони залишили на весь літо в с., щоб отримати міцність і вирощування в екологічно чистому місці. Я все ще зробив ремонт. Перш за все, було спалювання бажання змінити секс. А старий паркет був жахливо кривавий і мав непотрібний вигляд. Я просто хотів позбутися від креки в першу чергу, але ніхто не порадив в Інтернеті допомогли мені. Я думав, що я точно змінив його. Він відмовив від паркетної дошки через його не невелику вартість, і пішов до допомоги, щоб вибрати Ламінат. Він купив ламінат для 2-х кімнат (латеро купив передпокій).
Спочатку з другом вони хотіли просто зняти старий паркет, і покласти ламінат на підлогу «чорний» через підкладку. Але коли вони вийшли вниз, вони дізналися, що вони все ще там.
Ми почали думати про те, як вийти з ситуації з мінімальним часом і грошима. Для заливки стяжки вона була нереальною, тому що її потрібно було залити близько 9-10 см, плюс 3 мм плоскоміцник - і це пальня бруду, піску, рубля, цементу, плоскоміцника - в загальній дорогий, довгий і брудний ( стіни вже були чистими). Покомекава вирішила зняти проект підлоги, але при цьому залишити лаги. А на лагах вже викласти проект підлоги фанери.

21 зображень

Підлога розірвалася, робимо 10мм фанери.

226789

...

4. У

р.

5. Умань

3610Р. 4200Р.

6. Жнівень

7... Ви вже можете жити з таким сексом:) гладкий, гладкий, і найголовніше - Відьма не крі!!!!

8. У

9. викласти субстрат

295782

10.

11.

1605966

12.

13.00 р.

2815151509

14.

15.00 р.

р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

19.00 р.

р.

20.

21.

Додано до [mergetime]1346311217[/mergetime]
Всі бюджетний двокімнатний передпокій - 18000 рублів. Це фанера і ламінат і все, що випливає, навіть рукавички і бліх!

Джерело: