Як покласти комп'ютер в машині

Я мав такий великий автомобіль, як Додж Страт! І я був недоліком в ньому через американський жаді, добре, було багато, що був відсутній — зокрема, мультимедіа! Одного разу я вирішив блокувати комп'ютер в ньому, і не тільки - але нормальний, повноцінний мультимедійний центр! Що я хотів і що вийшов в результаті: Skype, кіно, музика, навігація, інформація про автомобіль онлайн через obd2, повноцінний офіс на комп'ютері, добре, все це випливає.
Це було в 2010 році, там не було дешевого планшетного ПК на Android. У нас були лише дорогі, і були Бюджет мого комп'ютера в машині стояв на 3000 рублів.
Ось як це все відбулося, буде 16 фото, будь ласка, не ламайте.
Сам комп'ютер: netbook asus 1000h, 2gb оперативної пам'яті, 80gb жорсткий диск, екран 10.2" з avito.

демонтаж

р.

приніс роз'єм вбудованої камери і пропалюється на другий порт USB - хаб. (до обмеженого простору, з штекерами, він не буде відповідати, де я подрібнила його)

Веб-камера.

Wi-Fi антена прикріплюється до тіла Netbook

Я побачила його, приклеїла його, запашивши її, замочивши її – все ще це не вийшло, що я бажав, в кінці я прокинув її з люнатичного, і вирізати, що я бажав себе з шматка 5 мм пластику, це жито я не збирав картину в процесі.

Габаритний зображення

...

Нарешті прийшов з московського сенсорного скла SENSIS завдяки другу Раміль, зарекомендував покупку і доставку, тому hz буде робити те, що.

Я приклею його, це працює!

...

Я був розірвав ріжучою і пилила панель так, щоб все стояв, як я хочу, але в кінці я перемогла американців !!!:) клама і mafon перемістили в блок змінника і величезний !!! на екрані замість цих пристроїв!

...

Багато людей подумати, чому залишити мафон? до - тому, що я дійсно люблю звук, я пішов його як підсилювач і радіо і cd (на ace немає sd).

Отвір в центрі - мікрофон, і більшість з усіх я радий, що я зумів зберегти тримачі чашок !!! вони дуже круті!

113442

На підлокітник переїхала запальниця. там і кнопка на комп'ютері (центр) і включення зарядки комп'ютера (праворуч) і hub також є !!!

І мій дружина подякував мені.
Всі:

р.

Джерело: