Прес-служба.

У 2008 році працював на заводі Ліхачева. Імпресії потім забивають яскраві, запам'ятовуються для життя.

На заводі в той час була досить сувора система проходу, камера здійснила свій рукав і фотографувала переважно добре зашифровані. Були трохи. Про нас

1,1 км Це починається день: холодний нез підігрівається шафа. Ви витягуєте з залізного замка холодним, жирним, густо міцним з залізною тирсовою заправкою і ... покласти на

Прес-служба.

2,2 км Один з прольотів прес-кордів

Прес-служба.

3. У

Прес-служба.

4. У Тут починається робочий день: монтажна лінія

Прес-служба.

5. Умань Браслет для кріплення заклепок. Нерідко ви повинні приклеїти сліпо, утримуючи деталь своїми руками. Існує ризик дроблення пальцями... Потужність латуні досить подрібнити тонкий лист металу, як масло.

Прес-служба.

6. Жнівень

Прес-служба.

7. Про нас Браслет з променем

Прес-служба.

8. У

Прес-служба.

9. Навігація Рукавички після тижня роботи. На додаток до звичайного садівництва і робочої ганчірки рукавички, я носила навіть товсті. Це результат взаємодії з краями спар.

Прес-служба.

10. Вхід в магазин. Гарне місце - можна прогріти на тепловій паличці

Прес-служба.

11. Це один з небагатьох пресів «будинку». Більшість з них - американський або німецький прес.

Прес-служба.

12.

Прес-служба.

13.00 р. На відстані можна побачити великий даховий кран. Ось насправді 2 з них. Третя права накладна. Коли один не виходить, візьміть інші, принаймні зламаний. Решта нас – це «відремонтований» наприкінці польоту.

Прес-служба.

14. Лінія складання. Еліт провини... заробітні плати помітно вищі, ніж ті «негрози», що працюють у пресі.

Прес-служба.

15.00 р.

Прес-служба.

16.00 р.

Прес-служба.

17.00 р. Зима балкона. До тих пір, поки вони не замочуються в олії, вони комфортні.

377944

18 років

Прес-служба.

19.00 р. На самому початку роботи - відро мастила перекидається в прес. У день все це відро заливається на руки працівника і на голову.

Прес знаходиться в стандарті - натиснути 2 кнопки - прес опускається. Деталь проштовхується весняними зупинками в матриці преса.

Як тільки я зроблю, і я, не думаю двічі, підробивши його заготовкою.
В результаті вражають мене: кілограма заліза згортається з преса і вона, вдаривши нижню частину, тушкувати майже 10 метрів ... в протилежному напрямку від мене.
Проходячи фореман помітив, так як:
"Ви повинні змастити."

Прес-служба.

20. "Захист сітки", піднімається одночасно з роботою преса. Дивовижна річ! Перед мною без особливих зусиль згинається сталева труба. Руки слід видалити перед рукою.

Ім'я
Робота оплачена пристойно - на пресі - 1000/1500 п на місяць для Negroes. Страви (на постійній основі) - отримують до 10.000p

У збірній кімнаті моя зарплата була від 6.000 до 11.000 рублів на місяць.
робочий день починається в 7:30.

Прес-служба.

Джерело: