Другокласник продиги побити Анатолію

3 фото і текст, будь ласка, не ламайте

8-річний геній Марк Вишня вже стала відомою в «Мініте Слави» і побити Анатолію Василю

Марк має феноменальну пам'ять: в два-три роки він переповнений трьома цифрами. Вони самі побачили: дворічна дитина, з труднощами витерті слова, ніколи не помилилися в багатозастосуванні! На межі Уральської продиги поширюється по всій країні.

У центральних каналах запрошують хлопчик. У віці двох він взяв участь у «Міністра Слави», миттєво помножуючи в своїй свідомості досить серйозні числа. І в січні цього року він побив Анатолію Ізерману в програмі «Діти проти дорослих». Познайомитися з тематикою і анатомією.

01. Мар Onotole вже не те ж ... приходить на п'ятах покоління ...

Напередодні 1 вересня ми вирішили відвідати Урал продигію.

У передпокої, перетягування величезного паличка-клубу!

- Я знайшов це в лісах, коли я пішов на гриби! - закручений хлопчик трофей.

Приїжджайте в номер. Нормальне середовище. Простора, затишна вітальня. У дитячій кімнаті до 1 вересня з'являються речі: Марк, старший брат і сестра молодше готуються до школи.

Починаємо говорити з матір'ю Наталії, і відразу ж розберемо на комп'ютері. Спочатку я не звернув увагу, я думав, що дитина була веселою з звичайною комп'ютерною тобою, а потім подивився на неї: виходить, що Марк розв'язував хімічне рівняння вуглецю! Дуже поширений для дев'ятого класу, але для людини, яка нещодавно завершила перший клас, це серйозне завдання. І зробив він! На мою шамму, бо мені це рівняння від тривалого перебігу хімії є темним лісом.

“Для нормальної дитини” мами відірвали.
Ну, ви бачите, звичайний другий сортувальник не натискає рівнянь з курсу хімії ninth.

Мама погоджується. І Марк втомився від сидінь, і він починає кидатися по кімнаті весело, потім вільно впав на стілець і почав говорити про свої плани.
Хочу зробити іграшки «лізун» – це те, що ви кидаємо, і вона прилипає до стіни. Але спочатку потрібно купити тетрабонат натрію, і це ніде - всі аптеки ran. А потім попрацююю на еліксир юнаків і розчину для ретинального зростання.

Закінчила честь першого класу Єкатерінбургської гімназії «Констант», грає в шкільному театрі, йде в басейн. Його портрет був навіть голодом на дошці на честь школи. Понад літо я прочитав дві книги: Карлсон і Гармful Поради Г. Остер.

Мар'яни горді, він має багато друзів. Звернувшись до нас.
- У мене є один, Sonya! І Маша... Я люблю з нею, дитина посміхається. Виявляється, що батьки вперше чули про це тільки сьогодні.

02. Мар батьки Марка не знають, що він буде, коли він росте. Головне для них - це те, що він щасливий.

Поради батьків Марка
"Чому заборонити комп'ютер? Так багато корисного ...

«Одний день ми помітили, що він дивно хороший при пам'ятних числах», - розповідає Наталія Вишня, розкриває електронний фортепіано. Завдяки цьому дуже інструменті. Марк був лише дев'ять місяців. Одного дня ми помітили, що він сам перемикає мелодії, кладає те ж саме.

Він запам'ятовував номери, які були відображені на панелі синтезайзера! Вони почали розвивати його, виклав перед ним бочки лото. Так, за віком від двох, Марік освоєно рейтинг. По суті, будь-хто може піднятися по-справжньому здатний дитину, потрібно лише звернути увагу на дитину. Не пропустіть момент, коли він починає показувати інтерес.

«Марк має дуже багатогранні інтереси», додає Дмитра, батько дитини. Він просить багато питань в день з різних зон. Якщо ми просто не можемо відповісти на деякі. Тоді ми сказали його, подивіться на Вікіпедію або Google. Ми також заохочуємо своїх інтересів в будь-який спосіб. З дитинства він любив читати. Тільки ми читаємо не Курячий Рябу, але щось розвивається.

У дитячій замість знімків з тваринами вішали карти світу, плакати з структурою людини, правила дорожнього руху. Від 2 до 3 років, всі діти мають унікальний період пам'яті: вони можуть пам'ятати нічого. Важливо не пропустити цього моменту. Ви повинні бути другом, не диктатором. Він не цуценя в руках своїх батьків.

«Ми не даємо йому провести такі експерименти, але й мати посмішки. Але інакше він має повну свободу. Ви бачите, дитина повинна бути надана вибором, і багато батьків не розуміють це. Наприклад, діти заборонені сидіти на комп'ютері, бояться «гарячих» сайтів. Але є багато корисної, вам просто потрібно дізнатися, як використовувати її правильно. Дитина повинна бути підтриманою, спілкуватися з ним більше, говорити.

Зараз діти мають широкий інформаційний простір, є всі можливості. Необхідно підтримувати бажання дізнатися нові речі. Якщо Марк зацікавив щось, як біологія, ми намагаємося допомогти йому отримати якомога більше знань.

Ми купуємо книги, дізнаючись деякі програми на комп'ютері. Важливо відокремити дитину від себе, від своїх бажань. Не робимо дитину «проектом». Я не знаю, що він буде рости, головне - бути щасливим.
Головна
03.03.2014 р. Mark Cherry (останнє фото)

Джерело: