У вас буде 12 фото і 1 відео. Будь ласка, не порушайте.
Ще один день я пощастило отримати нову домашній консоль Dendy (друга DR заплановано, тому вирішив заради бантера такий подарунок придбаний). Добре, давайте подивитись. На перший погляд коробка схожа на оригінальну коробку Dandy Stipler в середині 90-х років, тільки розміри навпіл як невеликі. Велопрокат був пофарбований таким же, як і раніше.
Ми відкриваємо його і дивимося це диво китайської технології. Все виглядає досить акуратно і компактно. Пластиковий приємний на дотик, нічого не висить.
Ми бачимо стандартні виходи в спині. Два тюльпани на відео і аудіо, один антенний вихід і гніздо для підключення живлення. Маленький кабель. Виробник вирішив зберегти гроші і поставити тільки антенний кабель. Це не проблема звичайного і практично у всіх є такий кабель з тюльпанами, але неприємний залишок залишається. До речі, при підключенні консолі до РК-телевізора через антенний вихід, звук трохи зачепився. Через RCA, знебочення не спостерігали на LCD або CRT.
Перед тим ми бачимо два стандартні 9-контактні роз'єми для джойстик. Ніщо надприродне, але завдяки заглушуванню у старих. А потім китайський, як вставити свої екзотичні роз'єми, тому потім ви знайдете відповідь частина FIG.
Повернувшись за префіксом, ми бачимо, що вони виконуються в Зеленограді. Хоча я думаю, що вони роблять їх в будь-якому місці в Китаї, і ми тільки мати дошки, викручені до тіла.
Відкриваємо префікс, ми бачимо, що все тут, як правило, на термоклеї.
Joysticks не викликає скарг, все добре пресовано, нічого не падає. Єдиний дизайнерський недолік полягає в тому, що дріт знаходиться на боці і зберігають трохи незручно. Після 5 хвилин гри ви звикли до неї.
Окрема тема - картриджі. Якщо раніше вони були виготовлені в основному з досить жорсткого пластику, грубо доторкнувшись (Я розмовляю про прямокутні картриджі, квадрат і в той час від сміття випромінюють), то ці побоювання приймають в руках без пошкодження. Пластик так тонкий. Так цей патрон прийшов з префіксом. На ній, як завжди, улюблений китайський напис ala 100500 ігор в одному. Насправді, є тільки 5 ігор. Дуки, тарілки, Маріо, футбол та Олімпійські ігри
Я вже купив це окремо. Попри те, що він був меншим. Chip і Dale 1.2. Третій Чіп і Дале є піратським рубати на одному з в'єтнамських пагонів з героями, замінених на Chipmunks, але ми знали її як Chid3. Під черепахою 4 був гра Turtle Fight. Отже, ігровий набір не поганий.
За патронами також лякає гордий напис, що їх штампували в Зеленограді.
р.
Коли ви подивитеся на картридж, що ви бачите дещо дивно. Я ніколи не бачив такої маленької ігрової дошки. Найменшим був півтора рази більше, ніж це, але тут рівень мініатуризації є небаритний зірочок. Але можна приховати застібку в патроні, місця в об'ємі.
Дуже радий електроживленням. Нарешті був зроблений невеликий і легкий. Тепер ви не можете розбити блок-вагу.
Додано до [mergetime]1346471318[/mergetime]
Ну, в кінці коротке відео з геймплеєм (для lexicon, я апологізувати, все було знято під час гри і був емоційним).
Я зробив. Дуже дякую.
952273
Джерело: