Як я купив Dandy.

У вас буде 12 фото і 1 відео. Будь ласка, не порушайте.
Ще один день я пощастило отримати нову домашній консоль Dendy (друга DR заплановано, тому вирішив заради бантера такий подарунок придбаний). Добре, давайте подивитись. На перший погляд коробка схожа на оригінальну коробку Dandy Stipler в середині 90-х років, тільки розміри навпіл як невеликі. Велопрокат був пофарбований таким же, як і раніше.

Як я купив Dandy.

Ми відкриваємо його і дивимося це диво китайської технології. Все виглядає досить акуратно і компактно. Пластиковий приємний на дотик, нічого не висить.

Як я купив Dandy.

Ми бачимо стандартні виходи в спині. Два тюльпани на відео і аудіо, один антенний вихід і гніздо для підключення живлення. Маленький кабель. Виробник вирішив зберегти гроші і поставити тільки антенний кабель. Це не проблема звичайного і практично у всіх є такий кабель з тюльпанами, але неприємний залишок залишається. До речі, при підключенні консолі до РК-телевізора через антенний вихід, звук трохи зачепився. Через RCA, знебочення не спостерігали на LCD або CRT.

Як я купив Dandy.

Перед тим ми бачимо два стандартні 9-контактні роз'єми для джойстик. Ніщо надприродне, але завдяки заглушуванню у старих. А потім китайський, як вставити свої екзотичні роз'єми, тому потім ви знайдете відповідь частина FIG.

Як я купив Dandy.

Повернувшись за префіксом, ми бачимо, що вони виконуються в Зеленограді. Хоча я думаю, що вони роблять їх в будь-якому місці в Китаї, і ми тільки мати дошки, викручені до тіла.

Як я купив Dandy.

Відкриваємо префікс, ми бачимо, що все тут, як правило, на термоклеї.

Як я купив Dandy.

Joysticks не викликає скарг, все добре пресовано, нічого не падає. Єдиний дизайнерський недолік полягає в тому, що дріт знаходиться на боці і зберігають трохи незручно. Після 5 хвилин гри ви звикли до неї.

Як я купив Dandy.

Окрема тема - картриджі. Якщо раніше вони були виготовлені в основному з досить жорсткого пластику, грубо доторкнувшись (Я розмовляю про прямокутні картриджі, квадрат і в той час від сміття випромінюють), то ці побоювання приймають в руках без пошкодження. Пластик так тонкий. Так цей патрон прийшов з префіксом. На ній, як завжди, улюблений китайський напис ala 100500 ігор в одному. Насправді, є тільки 5 ігор. Дуки, тарілки, Маріо, футбол та Олімпійські ігри

Як я купив Dandy.

Я вже купив це окремо. Попри те, що він був меншим. Chip і Dale 1.2. Третій Чіп і Дале є піратським рубати на одному з в'єтнамських пагонів з героями, замінених на Chipmunks, але ми знали її як Chid3. Під черепахою 4 був гра Turtle Fight. Отже, ігровий набір не поганий.

Як я купив Dandy.

За патронами також лякає гордий напис, що їх штампували в Зеленограді.

Як я купив Dandy. р.

Коли ви подивитеся на картридж, що ви бачите дещо дивно. Я ніколи не бачив такої маленької ігрової дошки. Найменшим був півтора рази більше, ніж це, але тут рівень мініатуризації є небаритний зірочок. Але можна приховати застібку в патроні, місця в об'ємі.

Як я купив Dandy.

Дуже радий електроживленням. Нарешті був зроблений невеликий і легкий. Тепер ви не можете розбити блок-вагу.

Додано до [mergetime]1346471318[/mergetime]
Ну, в кінці коротке відео з геймплеєм (для lexicon, я апологізувати, все було знято під час гри і був емоційним).
Я зробив. Дуже дякую.

952273

Джерело: