423
Автореєстратор. Посмішка.
Знайдено в магазині побутових товарів (приватно) автореєстратор. "Білина", рік випуску 1998, з нуля, є VHF, в цілому - що я хотів би влаштувати в гаражі для radif. Я подарував йому 450, я не заважав багато. Я дуже хотів. Подія для YAP не схожа... так я... Але — рецензування і проведення пристрою перший старт раптово на верхній кришці я знайшов фігуру — посмішка. Цей іскравий інтерес до...
Пост два, фото 15 і відео. Ви можете скинути. Я відкрив ящики, руки були гоління, якби я купив 88 м на рік.
Спікери.
Це насправді машина.
Топ, посмішка... будьте обережні.
Це бічний радіатор мікрофона.
Акустика, motherfucker!
ЧОМУ: У приватних бесідах співачки запевнив мене, що звук не розчарує, навіть якщо це було 4 ват на каналі.
Пил вже...
Пенні. Один.
Два мікрофони, один для водія, інший для екскурсоводу або когось затишку. Екстензор для zksukrsovod, щоб не стояти поруч з водієм та розширенням антени.
Дві лавки (!!) запобіжники і лампа на 24-му ... ХЗ чому? Але це обов'язково входить.
До колонки магнітізований доп керівництво + залізо )
Увага, керівництво! Посмішний обличчя не так милосердя!!!
І - як в кращих будинках Лондона і Парижа 3 схеми - це kinematic ++ принципової і модульної ... другий 2 вже вирішив не розміщувати, так -2 фотографії ... Зміцнення UN 174. Класика.
6669168р.
Я зробив BP на роботі.
Додано до [mergetime]1346530925[/mergetime]
Я намагаюся з'ясувати відео вставки.
І завод Муром. . . . )
Впевнений, чистий, динаміки заповнюють весь гараж звуком
Джерело:
Пост два, фото 15 і відео. Ви можете скинути. Я відкрив ящики, руки були гоління, якби я купив 88 м на рік.
Спікери.
Це насправді машина.
Топ, посмішка... будьте обережні.
Це бічний радіатор мікрофона.
Акустика, motherfucker!
ЧОМУ: У приватних бесідах співачки запевнив мене, що звук не розчарує, навіть якщо це було 4 ват на каналі.
Пил вже...
Пенні. Один.
Два мікрофони, один для водія, інший для екскурсоводу або когось затишку. Екстензор для zksukrsovod, щоб не стояти поруч з водієм та розширенням антени.
Дві лавки (!!) запобіжники і лампа на 24-му ... ХЗ чому? Але це обов'язково входить.
До колонки магнітізований доп керівництво + залізо )
Увага, керівництво! Посмішний обличчя не так милосердя!!!
І - як в кращих будинках Лондона і Парижа 3 схеми - це kinematic ++ принципової і модульної ... другий 2 вже вирішив не розміщувати, так -2 фотографії ... Зміцнення UN 174. Класика.
6669168р.
Я зробив BP на роботі.
Додано до [mergetime]1346530925[/mergetime]
Я намагаюся з'ясувати відео вставки.
І завод Муром. . . . )
Впевнений, чистий, динаміки заповнюють весь гараж звуком
Джерело: