Острів Хортиця та Запоріжжя

Добрий день, кожен.

Багато людей, ймовірно, знають, що таке хору. Ні, не горілка, але острів у місті мого дитинства - Запоріжжя.
Ми регулярно йдемо, пара разів на рік. Цього літа вони вирішили, щоб нарешті показати дитину.
Нижче наведено трохи фото Хортиця (з цього літа та останні роки) та історично-культурний комплекс «Запоріжжя Січ».
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
52 зображень + текст

Хортиця Острів – унікальний природний та історичний комплекс. У 2007 році був названий одним з «Сім чудес України».
У 1958 році ці землі отримали статус природного пам’ятника місцевого значення. Пізніше в 1963 р. - республіканського значення. Але унікальність рослин, з яких налічується близько 1000 видів, а також сотні історико-археологічних пам'яток дозволили Хортиця отримувати статус Державного історико-культурного заповідника в 1965 році. З самостійністю острів став національним резервом.

Вид з дама.

На Хортиця дуже мало незайманих зон, де трави ростуть на Хортиці. Більшість островів покрито молодим штучним лісом сосни та клену, висадженим хортицьким лісом. Після того, як на острові Хортиця виріс дубові ліси.

У Байраці, але в основному в гладкому лісі на півдні острова, є більш ніж 30 видів тварин, 120 видів птахів, десять видів рептилій, п'ять видів амфібій.

Ми йдемо на острів з правого берега, спочатку по шляху, який пропонує прекрасний вид на міст Хортицького.

На правому березі, де в теплих часах люблять стрибати з скелі.

І виходимо на стежці Тарасова.
Вважаю, що це дорога від музею до мосту, що Тарас Григорійович пішов, коли він відвідав острів.

р.

На стеблі 7 гранітних стелей, виготовлених на кар'єрі Янцева. На кожній з 7 стеля є котирування з творів Тараса Шевченка, в яких він згадав Хортиця, Січу та Великого Медова.

р.

Починати музей. Вже 7 років, щось до тих пір, поки ніхто не намагається поставити замовлення.

Невелика зупинка для закусок. Вид на Дніпро

Музей реконструйований після роботи, але всередині його функціонують. Ми не пішли цього часу, і це вихідні в понеділок.

Поблизу музею є високий пагорб, на ньому стоїть хрест.

р.

А національний прапор летить.

Пам'ятник учасникам визвольної війни під керівництвом Б. Хмельницького.

славні предки Запорізьких козаків з вдячних нащадків за збережені заповіти, честь і валор.

Точки.

Подається згідно з Запорізьким Січом. Сила дитини ведеться, в Сич по понеділках є вихідний день, крім того, що написано на воротах з одного входу.

Переглянути зовні.

Це Запоріжжя Сих був закладений на знаменитому хортиці на бенкеті Пресвятої Богородиці.
14 жовтня 2004

Зустрінемо новий пам'ятник по дорозі.

Розширювальна пластина

Ми побачили, що ми не тільки ті, хто хоче піти в Січ. Ми були
Це була реклама або фільм. Ми також дивимося на козаки. У вихідні дні, близько 12 днів.

Красиві дяки і коні.

Ми йдемо в Січ, згідно зі скриптом, вони повинні були залишити ворота, але щось не працює там.

Туалетний туалет практично біля входу.

Але ми не пішли.

На початку будівництва Січового комплексу відразу ж давало змогу розпочати хабарську дискусію в суспільстві та в науковій спільноті. Про особливості архітектури та функціонального змісту Січу, а також про доцільність будівництва. Все це не дивно, адже будівництво здійснюється на місці, де, власне, Запорізька Січ ніколи не існувала. Однак, якщо ми подивимося на проблему з іншої сторони, то виходить, що новостворений «Січ» може стати успішними матеріальними доповненнями до позитивного українського міфу про Хортиця, як люка і центр Запорозького козацтва.
Наукові дебати про архітектуру та планування нашого Січу повністю зрозумілі. На появі Запорізьких Січів, наук, фактично, має досить невеликий обсяг і розсіяні докази, більшість з яких стосується останнього або Нового Січу, який кожен може інтерпретуватися власним способом.
Тут, потім, знятий «Тарас Бульба».

Це Сич у 2008 році, в'їзд до церкви доповнився, немає людей.

Цього року вона збита. Чи відновлено, або HZ.

З правого боку, гармати шукають на Дніпрі.

Іван любив щось, пішов поцілунок.

р.

Квітка біля хати.

Сам будинок, але закритий. на робочі дні в деяких з них є магазини з магнітами та іншими сувенірами.

У храмі. Я думаю, що вона працює, ви можете хрещення дитини там і одружитися.

Для жінок на вході є стека шарфів.

р.

Ми йдемо в іншу частину, яка над планом позначена як Хасан Баха, торгівля і ремесла передмістя.

р.

Ущільнення славної армії Запоріжжя на вежі

Нові будинки, це мій перший раз в цій частині.

Таке автентичне покарання. Я заготував, що це називається.
Черевики, запропоновані аерострім

мастурбація

Татка бар)
Продається квас, чай, кава.
Забороняється куріння і вживання алкоголю в комплексі.

Ми також вирішили прийти, освіжити, сидіти.
Це умивальник.

Питна плита і гриль, я думаю.

Автобус з дерев'яними стільцями і кріслами.
До речі, це пахне дерево всюди.

Поруч з катоком є псевдо-велл і всілякі побутові предмети. Я не знаю, що для виклику, тому я просто фото.

================================================================================================================================================================================================================================================================

================================================================================================================================================================================================================================================================

Р

Ми збираємося повільно. Козаки, які всі поверталися.

Непристойна кераміка.

Пам'ятник, де монети залишаються на пам'ять

Один з входів, який є вихідним.

Осінь в серпні. Це все.
Так, я часто приходжу сюди, але кожен раз відчуває себе новим. Ймовірно це самогіпноз, але після відвідування Хортиця душа заповнюється патріотичними мотивами і гордістю для народження в цих частинах. Вона торкалася трохи про її минуле. І давайте пам'ятну пам'ятку в неправильному місці, і давайте десь щось прикрашене в музеї, десь легенди, але все ж тут жив козаки, тут вони боролися – наше вільнелюбство українського народу. А в душі пробуджує таку безмежну любов до своєї батьківщини.

Дякуємо всім за Ваш час. Довгий тиждень.
Всі фотографії шахти.

Джерело: