164
Шукаємо паданий березовий гай в палях
Нещодавно на ЯПі обговорили питання збереження сина Медведєва з алергій.
Сьогодні по волі долі він відвідав славне місто Плес, Іваново обл.
Як пообіцяв в цій темі, я опублікувати звіт про подорож і мої спостереження.
Звичайно, ви можете зламати, але не повністю.
Я люблю це місто, я завжди люблю подорожувати в будь-який час року. В ній знаходиться глибока російська краса.
Зробивши всі мої бізнеси і озброєні пошуковим напрямом, я пішов шукати березовий гай. Але спочатку довелося піти в Мілівку - дуже село, в якому знаходиться Медведєвська дача. Пошук не довга: вся село оточена парканом, не допускається авто.
р.
Навколо Мілівка і в самому селищі берези ростуть дерева, не турбують всіх. Щоб позбутися від них, вам доведеться розрізати десятки га лісу.
Це дорожня дорога під будівництво.
Це дійсно мене, щоб невелике місто.
9468310
Ось виходить гавка.
Р
У червні в Плесі, і багато дерев доповнилися вітром. Як я розповіли міською адміністрацією, майже половина березових дерев були уражені - вони дуже старі.
Рослина очищається і готується до відновлення: правильної кількості розсади буде висаджувати. За інформацією, це буде зроблено Фондом Бориса та Інари Тетерєва.
На цій оптимістичній замітці ми можемо закінчити.
В цілому принцип «довіра, але перевірка» відноситься до Інтернету.
Все правильно, завдяки вашій увазі!
Джерело:
Сьогодні по волі долі він відвідав славне місто Плес, Іваново обл.
Як пообіцяв в цій темі, я опублікувати звіт про подорож і мої спостереження.
Звичайно, ви можете зламати, але не повністю.
Я люблю це місто, я завжди люблю подорожувати в будь-який час року. В ній знаходиться глибока російська краса.
Зробивши всі мої бізнеси і озброєні пошуковим напрямом, я пішов шукати березовий гай. Але спочатку довелося піти в Мілівку - дуже село, в якому знаходиться Медведєвська дача. Пошук не довга: вся село оточена парканом, не допускається авто.
р.
Навколо Мілівка і в самому селищі берези ростуть дерева, не турбують всіх. Щоб позбутися від них, вам доведеться розрізати десятки га лісу.
Це дорожня дорога під будівництво.
Це дійсно мене, щоб невелике місто.
9468310
Ось виходить гавка.
Р
У червні в Плесі, і багато дерев доповнилися вітром. Як я розповіли міською адміністрацією, майже половина березових дерев були уражені - вони дуже старі.
Рослина очищається і готується до відновлення: правильної кількості розсади буде висаджувати. За інформацією, це буде зроблено Фондом Бориса та Інари Тетерєва.
На цій оптимістичній замітці ми можемо закінчити.
В цілому принцип «довіра, але перевірка» відноситься до Інтернету.
Все правильно, завдяки вашій увазі!
Джерело: