2187
Іграшки радянського дитинства
Найрозумніша тема – іграшки нашого дитинства. А один блогер знайшов деякі досить цікаві іграшки з радянського минулого.
Пам'ятайте, що диво? :
У журналі Science and Life за листопад 1968:
Як виглядає вона в Балтії.
Друга яскрава пам'ять - німецький літак:
р.
Скільки я постраждав з вічною посадкою! Про цю площину я забули двадцять років тому, і як я бачив, відразу пам'ятав все.
Наречена радянського літака ТУ-144 у виконанні ГДР:
Я думаю. Підставка на спеціальному стенді на телевізорі. Його ніс впав (і зламав, і шасі постійно зламався, як і всі такі моделі. Я також пам'ятаю дуже багато від мого дитинства кицька Boeing Pan-Am в блакитному живирі.
Будівельний дизайнер ГДР:
р.
Коли я побачила його, вона з'явилася кудись глибоко в пам'яті. Я, ймовірно, використовував, щоб грати в дитячий садок.
Наша пам'ять - дивовижна річ, прихована в ній і раптом є багато речей, які здавалося б, давно втрачені. Як мансарда з старим ягнятим.
Джерело: Visualhistory.livejournal.com
Пам'ятайте, що диво? :
У журналі Science and Life за листопад 1968:
Як виглядає вона в Балтії.
Друга яскрава пам'ять - німецький літак:
р.
Скільки я постраждав з вічною посадкою! Про цю площину я забули двадцять років тому, і як я бачив, відразу пам'ятав все.
Наречена радянського літака ТУ-144 у виконанні ГДР:
Я думаю. Підставка на спеціальному стенді на телевізорі. Його ніс впав (і зламав, і шасі постійно зламався, як і всі такі моделі. Я також пам'ятаю дуже багато від мого дитинства кицька Boeing Pan-Am в блакитному живирі.
Будівельний дизайнер ГДР:
р.
Коли я побачила його, вона з'явилася кудись глибоко в пам'яті. Я, ймовірно, використовував, щоб грати в дитячий садок.
Наша пам'ять - дивовижна річ, прихована в ній і раптом є багато речей, які здавалося б, давно втрачені. Як мансарда з старим ягнятим.
Джерело: Visualhistory.livejournal.com