Кінотеатр

Сцени я знімався в траншеях, в середині Сталінграда. Так було багато вибухів. Сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити токсини.

Я не можу бути розчарованим, я не дозволяв фотографувати себе динамітом, «з етичних причин». Я покажу вам відпочинок.

Я не думаю, що це необхідно пояснити всім, що коли ми бачимо бомбу на екрані, ніхто не скидає бомбу, щоб показати вибух. Перевірки закладаються заздалегідь, в тих місцях, де вибух повинен потрапити в каркас. Таким чином, перший режисер пояснює піротехніку в мізе-ен-сцені, а оператор показує, які пейзажі будуть в кадрі. Тоді вони вирішили разом, де краще робити вибухи так, щоб вони потрапляли в раму і митці не помалювалися. Після цього піротехніка показує художникам, де будуть вибухи. У цьому випадку головний піротехнічний Михайло Марьянов (до речі, брат актора Дмитра Марянов) показує, де і коли вибухи будуть відбуватися до Олександра Балуєва і акторів групування.

Потім вони засихають. Під час репетиційно-піротехнічних стендів на місці вибухів і в правому моменті шаут “Бах!” Потім ті ж піротехніки передадуть їх заряд.

І тепер митці ведуться, і вибухи підриваються!

В кінці все було живим і добре.

Головний критерій вибуху в кіно не працює, але розваги. У випадку, коли вибухи з оболонок, що потрапили в землю, вогнетривкі клуби зазвичай не потрібні. Спектракулярність досягається тим, що фіксатори падають заглиблення з великою кількістю сипучих землі. Колір вибирається в залежності від того, де проекційні хіти.

Найкрасивіші вибухи з чорним грунтом

Також важлива потужність вибуху розваг, звичайно ж. Якщо ви не кладете достатньо динаміту, то вибух в кадрі буде слабуш (подається з першою фото в посту).

р.

Ще однією важливою складовою прекрасного вибуху є дим: чорний і білий. Якщо є бомба, то дим від вибухів повинен бути всюди. Дим робить каркас більш повним і атмосферним. Чорний дим виготовлений з спеціальних димових бомб і білого диму.

З димом, головне не переборщити його, інакше не буде вибуху або артистів в кадрі.

р.

Дим є також занепокоєння піротехніки, але світильники, які повинні палити красиво в кадрі, часто освітлені артистами.

Особлива пісня - нічні вибухи.

Габаритний зображення

Ви не можете зробити чорний грунт тут. Мені потрібно спалах!

Під час вибуху неймовірний і грунт дійсно стукає, навіть коли він далеко. І коли вибух в безпосередній близькості ви дійсно впади в стопор і серце починає битися швидше. Але варто сказати, що вибух завжди не хаотичний, але спрямований, щоб митці не загрожували нічого, ніж тимчасова глухість. Безперечно, звичайно, фахівці працюють.

14547 р.

Я вирішив стріляти один з вибухів ближче. Я лежав в кущах 15 метрів від заряду. Зосереджена, палець на кнопці, дивлячись на невеликий дощовий пагорб. Відчувається, як дуплекс. Я не зроблю.

Це як шіммер. Я зумів натиснути кнопку, але так як земля була гоління і руки від вибуху, відповідно, теж, перший кадр виявився в стилі враження.

Другий прямо.

А потім я вкрита землею. У степах на землі я бачив, що вибух був направлений безпосередньо на мене Земля, а потім витягнув з-за хребта і з моїх кишень протягом півдня. На обличчі була чорна, і тіло було трохи похилого, але це обов'язково варто! Відчуття істоти біля потужного вибуху неприпустимо!

Додано до [mergetime]1346922174[/mergetime]
Я хотів сказати про фільми, які я бачив. Я сподіваюся, що вас цікавить.

Джерело: