Kama-S-морінг, вона є. .

18 років

Еротична скульптура Хаджурахо: доповідь з Батьківщини Кама Сутра.
Автори: Звіт з індіанського міста Хаджураго, відомий своєю еротичною скульптурою. Діти віком до 18 років і особам з нестабільною психікою не рекомендовані для перегляду.
Ось 28 фото.
1,1 км Поява храму Кандаря Маладева. Все по всьому світу, Хаджурахо асоціюється в першу чергу з еротичною скульптурою. Невідомо, чому давні архітектори приділяли стільки уваги темі сексу. За однією версією, в той час ця тема була mundane, безкоштовно від усіх сортів табу. З іншого боку, елементи в оформленні храмів ілюстровані еротичні практики як альтернативний шлях до визволення. За даними третього, фривоозні образи подаються як різновид підручника «ла-Камасутра» для майбутніх поколінь.

р.

2,2 км Право на точку.

3. У Ми не знаємо реальних причин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

4. У Стародавні жіночні шари в променях обстановки сонця. Дві жінки, що стоять на боках пари, сором'язливо прикривають свої обличчя (не тільки їх обличчя).

5. Умань Час не зажадала творіння давніх майстрів і більшість фрагментів непереважно втрачені. Неймовірно, що ця скульптура спочатку мала таке вираз.

6. Жнівень Всі будинки датуються IX-XI ст. Спочатку Хаджурахо був столицею династії Chandela, але після XIII століття не згадується про це. Місто зникне з людської пам'яті до середини XIX століття, доки британський інженер прийшов через ці смішні фотографії в неприпустимому джунглі. Я можу уявити свій образ: хто будує це?

7. Про нас Місто було відновлено, очищено від ліани та інших рослинних руббів, а в 1986 році включено до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Тільки відвідувачі сьогодні щасливі туристи і такі турбують До речі, ми не відразу ж помітили його, тому органічно він охопив скульптуру з жаними ніжками.

8. У Bas-reliefs є ціла еротична пантеон з богів, рабів, домашніх тварин і деяких непристойних бейстарів, які позначені часом їсти. Який характерний, кожен їсть один одному самовідданий.
Я втратив вагу ... все це ...

9. Навігація Великий ...

10. Ще більше! Щоб отримати ближче до мене не дозволяв госте оптика.

11.

12.

13.00 р.

14.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

19.00 р.

20.

21.

22.

23.

24.

25. Для того, щоб висвітлити мистецький досвід трохи, тут є загальні плани з південного кінця комплексу. Рано вранці. Січень в Індії - це час щільного, товстого фольгу.

26. Якщо ви не подивитеся на храми, вони досить невинні.

р.

27. Головне - не приймати крупним планом.

28.
Готовий.

Джерело: