Тур західної частини Білорусі.

Ось 35 фото. Коли я зробив, я буду знати.
Будь ласка, не порушайте.

Ми нарешті вирішили побачити частину Західної Білорусі. Маршрут був приблизно таким чином: Postavy-Ostrovets-Grodno-Volkovysk-Kamenets-Belovezhskaya Пуща-Брест-Новогрудо-Поштаво. Всього близько 1200 км в два дні. Відправлення 4 ранку в суботу вночі, неділя ночі, з ночівлею перебування в наметі, на відкритому повітрі все право.

Відправлення, все, здається, тут:

Перша зупинка біля красивого храму:
02. Мар

Далі в двох населених пунктах захопили красу:
03.03.2014 р.

04.03.2014 р.

05. У

Гродно вітає нас з викидами азоту, хорошими дорогами та невеликим авторинком:
06. У

07. Мар

На автомобільному ринку мало автомобілів, держава не виглядала, просто прогулялася, побили.
0702.

Головною особливістю нашої поїздки є коштовні озера! О, вона чудова! Колір води не може бути переданий в словах, людей з наметами, багато мінських мешканців, Белазіса і... добре, в цілому, супер!

Я створив пост - Я знову не буду перепостувати фотографії.
Для тих, хто цікавиться:
forum3/topic472153.html?hl=

Тільки 1 фото.
08.03.2014 р.

Ми зустрічаємо Волковиськ!
09.03.2015 р.

10.

Це як загублений національний скарб.
11.

І це не далеко від нашої парковки на ніч.
12.

Всі Стоп, налаштуйте намет, навчивши всю нічне сухе, вирізати дерево, відкрити пиво...... Балдея)
13.00 р.

14.

15.00 р.

Комплекти
16.00 р.

р.

Це фото абсолютно здорово !!! ДТП.
17.00 р.

Це був жарт.
18 років

Вранці ми поїхали побачити білу В’ю в Кам’янець-Подільському.
19.00 р.

20.

Слова дружини: «Білі речі» – не так біла.) Ech жінки)
21.

22.

Ми, нарешті, прибуваємо на Буковинському лісі. Величезні заготовки, добре вкриті тварини (не те, що в Березінському заповіднику і т.д.), краса, нікуди немає сигарети, а не паперу, чистоти.
23.

24.

25.

Дивитися на щось - спійманий)
26.

Це як борс відпочивають. Коли ми йдемо в ліси для грибів на нашому місці - є ці бори, які викопують все вгору. Тепер уявіть, що буде відбуватися, якщо ви зустрілися, як це з маленькими поросятами.
27.

28.

Я не знаходився до мого бізону. У дикій природі ми розповіли, що вони були близько півтора разів більшими, переважно.
29.

30.

І звичайно Брест!!! І звичайно Брестська фортеця!
Дорога в Брестській області страшні, не порівняні з Гродною обл. Дорогі працівники не закінчуються.
31.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
32.

33.

53027834

34.

Назад прийшов майже непристойна, половина овець, 2 банки енергії і кілька склянок кави не дозволяли мені спати. Фотографія просто не мала міцності.
Повне автопілло.

Останні фото в фортеці. При підході пам'ятника, вага дивиться.
Я зробив!

Джерело: