Єдність з природою

Привіт, шановні копради! Повідомляємо Вас про чудовий день в кінці літа. Ймовірно це повідомлення не додасть половину почуттів єдності з природою, захопленням Сибірського лісу. Але особисто, за 3 дні після цього сорту я мав високий настрій і багато позитивних емоцій. Є 18 фотографії.

Все почалося з виходом в'язання віників в лісах.
1,1 км

З Я був втомлений і мав лише ліву роботу, я вирішив взяти прогулянку і подивитися навколо. При цьому оберіть відповідні берези. Коли я знайшов цей будинок. Збудували його підлітки. Я думав, що сучасна школа була просто сидячи за комп'ютером.

Я дивився на весь випадок і помандрував. Я зустрів мій перший гриб цього року!
3. У

На машині я відчував пучок комах на ногах. Як виявилося, там було здорове підпілля. Фото не дуже передає масштаб, але поруч стояча пень близько півметра в діаметрі. Не найбільшим, що я коли-небудь бачив в моєму житті, але було багато мурах, і вони піднялися під ногами в радіусі 15 метрів.
4. У

Несподівано для себе - зловив ідею, що природа красива! Ми часто прогуляємось і не помітимо дивовижних речей. Я вирішив подивитися, що збиралось навколо мене.
5. Умань

Ось смачна ягода - кісткова ягода.
6. Жнівень

Пташка неперевершеної породи, дуже життєрадісна.
7. Про нас

Збір бджіл з останнього дзвіночка.
8. У

Поява, чиї родичі намагалися зловити мене в своїх сітках. Як з'єднатися, я не знаю, коли веб йде на обличчі.
9. Навігація

Згадуючи основне призначення його прибуття, він прив'язував пару віників, відвертав склянку пива.
10.

р.

Приміщення переважали над бажанням зробити заплановану роботу. День раніше, день пізніше... Я не можу допомогти, але трохи ходити. Ми відразу ж виправили. Я не зустрівся в лісі. Я не чув їх.
11.

, доб. 5

В той час як його переглядав, друг вийшов біг. Вони не повинні виглядати під їхніми хвостами, щоб зрозуміти, що вони були гетеросексуальні. Вступ і віра в сім'ю запропонували мені, що вони, безсумнівно, пара.
12.

Ми не хотіли б фотографувати разом! Тільки так працює. Я відразу ж думав - можливо любителі і не хочу опікувати?
13.00 р.

р.

Тоді я вирішив приїхати до нашого місцевого водосховища. Дивитися на воді і подумати вічне. На фото Братильського лісового комплексу (Привіт до Землі).
14.

Штани, які доводять дерево до заводу водою.
15.00 р.

Сходження на сонячні дерева.
16.00 р.

856790

Пленті ходьба, приїхали до дачі, підібрані солі.
17.00 р.

І помідори.

Я варив всі види смачних речей, вирощений гриль і сати, насолоджуючись захід сонця, радіючи в день пропущеним, пити пиво, їсти м'ясо, замочити в бані.

Я зробив.

Джерело: