Один день в Лос-Анджелесі.

Сьогодні Я покажу вам про свій перший день в США, в Лос-Анджелесі. Я планую відвідати Діснейленд, відвідайте центр Діснейленд, прогулявшись по бідних мікрорайонах Східного Лос-Анджелеса, а також відомий Голлівудський бульвар і Бельверлі Хіллз.

Усі мої враження від цього міста і цієї країни є першим (Я не був до Сполучених Штатів Америки до і не мав можливості порівняти різні частини цього міста). Також, в останній день я мушу з Сіднея, який є містом моделі, що популяли запровадив Австралію.
Зареєструватися

Перший вид з вікна - Голлівудський бульвар і зірки з іменами знаменитостей. У Л.А., у мене були проблеми з житлом, тому що маленькі готелі в Голлівуді були повними, і я не міг дозволити залишатися в Хілтоні або мотелі 30 миль. Розчин був чудовим хостелом з ліжком $30 і компанією американського юнацтва, яка прийшла до буріння Голлівуду.

Чудові хлопці, але з обмеженим асортиментом інтересів, на жаль. Ну, вони будуть успішними в кіно і ролі суперменів. Цей ранок м'язовий Negroes болить мене. Американський сніданок і свіже повітря.

600650Р

4. У

Похід з станції "Холлівудські пагорби" до "Центральної сім'ї" - до хмарочосної частини міста. Підсумок У.С. -- добре, як і в будь-який неділий ранковий підвіс -- перевезення ексцентриків, нічно-зважених працівників, молодих людей. американці – цивілізована нація і тому не люблять бути зняті невідомими фотографами, тому є багато слів.

6. Жнівень

Центр міста пустелі. Раритетні трамваї прокидаються на тротуарах. Але про це пізніше - коли він наповнений людьми Лос-Анджелесу.

У той же час я приймаю автобус в Діснейленд. Ось перший сюрприз дня. Хто ви очікуєте, щоб побачити в Лос-Анджелесі в Діснейленд Експрес в неділю ранку? Я теж: щасливі молоді сім'ї, щасливі діти, туристи... На автобусі і мені, і один рідний американський. Я шукаю цей чоловік і я розумію, що це реінкарнація Мисливця Thompson або, на гірше, копірайт Чарльз Мансон. Людина має медикаментозне виведення. Що робити? Він роздягає, скатерти речі на підлозі, сукні знову, знімаючи взуття, змащує ноги з кремом, обмотує туалетний папір, витягає на білі шкарпетки! Він гонна захопити піддонову гармату, і ми всі викручені! Але він є препептивним. Мексиканки скаржаться водієм стейки, що надходить від ніг madman. Мексиканський водій поодинці просить підтягувати своїх кросівки, але божевільний у відповідь сповіщає його на обличчі з татуюванням на його п'ятці (все, як наш "Для Airborne"). Для водія стоїть африкансько-американський (наскільки так) і, не чекаючи другого демонстрації жирної татуювання, збиває божевільний в щелепі. Людина виходить навколо осі і падає на підлогу, нарізаючи шкіру під війною і розбризуючи кров на моєму взутті. Чорний хлопець перетягує його ноги на тротуарі і робить ноги...

Зареєструватися Це Каліфорнія, прямо? Я збираюся в Діснейленд? Правоохоронці прибувають в 15 хвилин. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вони були абсолютно нічого спільного. Прибуваємо два пожежні вантажні автомобілі, а потім інтенсивний догляд, слідуючи патрулю, і тут йде шериф. Патент коротко допитає водія, приходить до нас і хлопця з шліфуванням: «Ви нічого не бачили, хлопці, робили тебе? Звичайно. Я думаю, що це було варто розкачати жертву з брандмауера, але ні: покласти на кошик і в лікарні.

10.

11.

Ми чекаємо на наступний автобус і в півгодини. Запобігання наркоману не отримайте тут все те саме: при в'їзді перевірте багаж і квиток варто $ 80.

Яскраві спогади дитинства: «Дісні у п’ятницях» і «Дісні в неділі» – старі мультфільми і в екранахвер щасливі обличчя, приголомшливі кольори, магічні замки, і все це в чарівній землі Дісней.

Це правда. Стара американська музика грає за межами парку. Я знаходжу в цукерку, плюшеве місто. Я зустрілася з Гоофією та Міккілем та Мініом, і життєрадісні люди впаковані на атракціони.

15.00 р.

16.00 р.

Є десятки, і звичайно, це всі дитячі розваги. Ось один з них. Ми доставляємо катер і поставляємо на небезпечну подорож по джунглі. У нас є досвідчений довідник, але тигри і крокодили не сплять на берегах, на руїнах храмів, риносах, що захоплюють аборігіни, стріли індіанців збивають.

18 років

19.00 р.

Приємно прогулятися по Діснейленду і дивитися вистави і їздити на дитячих атракціонах і виконувати мрії дитинства.

21.

22.

23.

24.

25.

Це Америка. Я думаю, що співвідношення атракціонів до закладів швидкого харчування становить 1 до 3. На онон, більшість відвідувачів виловили в величезні $8 сендвічі і відро з cola.

Цей спосіб їжі, звичайно, залишає відбитк на зовнішній вигляд американців. Багато відвідувачів повинні бути зайвими. Однак до половини з них мексиканські, і вони відомі для колосальних порцій їх смачної їжі.

І ще одна замітка, в парку, і по всьому місту, багато зроблено для зручності користувачів коляски. З такого комфорту багато з них на вулицях і в самому парку, тільки більшість з них – лофаєри. Люди мають ноги, і ці ніжки носять їх погано, але набагато простіше натиснути кнопки, сидячи в м'якому стільці.

27.

8775354

28.

439573 р.

Але вниз з критикою. У нас є люди, які люблять себе.

30.

137580

31.

Звичайно, рекламні можливості. Діснейленд не тільки про казки, а й про майбутнє. творці Закарпаття бачать її з Honda автомобілів, ідеальна кухня з Microsoft та кібер-шутерів.

33.

Але досить. Я залишаю Діснейленд і без пригод в часі, щоб жити в центрі Лос-Анджелес.

Я думаю, п'ять або шість десятків багатоповерхових будинків в центрі міста. З сходу погані райони приймають їх, слідуючи аеропортом і промисловою зоною. З заходу Голлівуд. Недільний день, головна вулиця і Бродвея, час навколо чотирьох днів. Раритетні автомобілі, рідкісні пастки і всюди, або в групах трамваїв і божевільних.

9573.

36.00 Р

Я ходию через це місто і я дійсно не розумію, що відбувається. Де кав’ярня, пов’язані з мангалами, барами, пов’язаними з молодими людьми. Непристойність і доброчесність. Яйця всіх кольорів білі, чорні, мексиканські. Одне сон, інші прокатні візки з шарфами, розводять через сміття, захоплюючий картон. Практично кожен говорить про себе, коли вони бачать камеру, запитує мене неадекватними питаннями, попросить гроші, або попросить змінити, щоб перейти в туалет.

38.

39.00 р.

Дуже брудний. Це те, що телефонні кабіни на Broadway виглядають як, і нижче - алея, яка, здається, буде відреставруватися від головної вулиці. Я просто головоломка.

41.

Хмари без кордонів переходять в райони двоповерхових бетонних брусків. Тут все те ж, і до вагбондів додаються групи чорної та мексиканської молоді, виштовхуються в тіні.

Навколо кута, 200 метрів від скляних і бетонних хмарочосів, це торгова точка. Кращі індійські традиції. Руббіш будь-якого роду, але популярний - пастки-на зупинці, розглянути. Недорогий магазин одягу - синтетичні футболки для долара і т.д.

р.

44.

45.

147641

46.

Я був для різних порід -- Bombay, Jakarta та інших місць. Тут дуже бідні люди, які живуть там. В Лос-Анджелесі є атмосфера агресії. Люди відключають від камери, відштовхуючи щось зло в спині. Я не бачу ніяких посмішок, я не бачу будь-яку активність на сонці.

Повернутися до центру міста. Я їду за багато часу, і я зустрію, що це мертве місто. Можливо, це справа дня, і всі робочі люди витрачають його на котеджі. Варто, але, наприклад, в Австралії, міста побудовані за таким же принципом, але я не можу уявити центр Сідней в неділю в такому депресивному стані.

49.00 р.

На вулицях – не поліцейські, але «безпека району». На наступному малюнку коляска в колясці з величезною кішки в руках скаржаться на соціальний працівник, який підшипники чатні.

ЗАМОВИТИ! Голлівуд! Але що я можу зробити - це "одний день" - і в цей день на моїй каретці. Люди відвертають від нього.

На Голлівудському бульварі туристи та сукні. На жаль, ручної роботи, на відміну від Дісней, не оплачені заробітні плати, і вони дуже сміливо вимагають порад.

Мексиканські смажені гарячі собаки, сувеніри та гумки в магазинах, співаки та музиканти на кутах. Я думаю, що Теми в Лондоні і Едінбурга Франце, і Голлівудський бульвар в цьому порівняння виглядає як набережна провінційного курорту. Але туристи люблять це, тому все добре.

р.

54.

55.

56.00 р.

(доб. 3)

57.00 р.

58.

7032997 р.

Вирушаючи в Beverly Hills, і тут знаходяться два іконописні споруди сто кроків від зірок на тротуарі. Першим є Центр рекрутингу армії США. Другим є Ізраїльський храм Голлівуду. Це дивний, як я знав перед тим, що Ізраїльський храм є одним, і це в Єрусалимі, і він був знищений протягом багатьох століть.

60.

61.

Розгортання туристичної частини булевардних кінців, а також житлових кварталів. Затишні вулиці дивують на боки. За живоплотом є будинки, і далеко я ходжу, чим більший і елегантний. Хтось рухається, і тут книги і меблі безкоштовно. Через годину більшість книг вже розібралися Голлівудськими мешканцями.

63.

В цілому Голлівудський бульвар і Сонце Бульвар і Firefax є пустельними, хоча жінки ходять з собаками і перетворюються золотою молоді.

65.

І все це з пагорбів захоплюють господарями цього світу, огородженими нетто-рабікою.

На вулицях з’являються чорні та темні особистості. Не існує ніяких інцидентів, але є багато агресії і страху в їх поведінці, а знімки не безпечні. Так я залишаю Beverly Hills наступного дня, і до найкрасивіших італійців. Пляшкові пляшки вина і приємна музика і піца і пиво.

68.

Важкий сходження на гуртожиток, а також горілку безкоштовно. Але немає міцності, тому сон.

70. (Ласт)

Джерело: