Фото з водоспадом на вашому місці на стільці.

Ось 36 фото і 1 fideo. Будь ласка, не порушайте.

Так, дорогі відвідувачі цього чудового порталу, хочу познайомитись з одним з останніх творінь, а саме настільний водоспад. Але не просто, але з фото. Поговоримо про спогади останнього відпочинку.

59740864

Ідея прийшла два тижні тому через тему Faktus (який знає, він буде). Натхнений таким прекрасним видом (не Faktus, але відвідувачі порталу), образ фонтану прибув сам. Літо проходить, а іноді хочу пам'ятати минулі дні. Звісно, фото після відпустки для багатьох насипних, але просто в кадрі не цікаво вставляти (так, недавно і роздрукувати деяку лінь, і не існує особливого сенсу). Так я вирішив поєднувати фонтан з фоторамкою. Але як це виходить, ніхто не зробив його до (або я не виглядав важко, але це навряд чи). Вони тільки роблять великі водоспади. Деякі з вас можна побачити в торгових центрах. Вони виглядають як це.

Так передається задня. Початок складання. Я купив стандартний дерев'яний каркас 10х15.

Відтрахана в верхньому правому куті отвір під трубкою, через яку заливається вода. Для того щоб дерево не погіршився час, він покривав його лаком.

Потім приклеюємо скло на «Моменті» і за герметичність, проміжок між склом і каркасом також заповнюємо їх.

Коли все було сухим, я згорнув каркас і заливив воду для перевірки витоків. На щастя, вони не були.

обприскувач зробив трубку з того, що прийшов до руки, а саме від прапора стовпа, які розподіляються на святах. Нерідко такі труби і повітряні кулі надувні.

Коротко я відрізаю трубку потрібної довжини, нагріта над свічкою, зігнути на 90 градусів і зробив багато отворів з голкою для виходу води. Один кінець труби був заглушений внутрішньою ізоляцією RG-6 коаксіального кабелю (можна заглушити все, але він підходить в діаметрі).

З вболівальником я особливо вирішив не турбувати і вирішив використовувати готову. Вони просто дали мені з неробочого фонтану, тому я вирішив його поставити. І все, що потрібно було змінити двигун, який китайський штовхає все.

Я вирішив провести тестові тести. Поставте трубку в рамку, з'єднайте насос до труби, з'єднавши живлення. Результат перевищив всі очікування. Потоком води був ламінар по всій скляній площі, яку я радував.

р.

Я вирішив зробити декоративну обсадку даху. Ніщо краще прийшов на розум, ніж вирізати його з картону. Спочатку виріжте необхідний шматок.

Потім відрізати надлишки і згинати в правильному місці.

А потім я отримав цей шматок паперу.

І так, щоб вона не опинилася від води, покривають її 3 шарами лаку.

р.

Переглянути з вище.

Як танк, я зробив коробку від mp3-плеєра, який був майже ідеальним у розмірах.

р.

Ми починаємо входити деталі разом.

Р

Для того, щоб каркас добре тримати в резервуарі, він бачив дві стійки з дерева і приклеїв її до каркасу позаду.

Потім за допомогою «Моменту» кладуть каркас в правому місці і покривають лаком.

Бак прикрашений камінням для акваріума.

753562.

І вирішив посипати каркас сріблястим піском. Але з тих пір я не знайшов такого піску на продаж, мені довелося піти навколо. Спочатку посипаємо каркас звичайним піском, попередньо змащуючи його клеєм. Потім він пофарбував пісок сріблястим і, нарешті, покривають весь бізнес лаком.

Всередині водойми для краси поливають зеленими каменями, а не випадають до води їх лаком. Коли все висушене, камені проводяться дуже добре.

водоспад не буде виглядати дуже красиво без освітлення, тому я вирішив це зробити. Для цього спочатку приклеюються три світлодіоди до каркасу.

Р

А потім пропалюють дроти заливають всю річ теплою клеєм.

Але для браку видимості такі дроти в декоративній «роф» не підходили, тому довелося змінити проводку. Зрештою, після заміщення проводів і встановлення розпилювальної труби, верхню частину водоспаду виглядали так.

В той час як все було сухим, він почав боротися з розташуванням вимикачів і роз'ємів зарядки.

Тестування.

Запасна мережа (якщо перші штампи, то другий готовий).

Поки клей Соха вирішив взяти фото. Я взяв цю картину для цього.

І хоча фонтан ущільнений і фото не буде вологим (Я перевіряв багато разів, не існує витоків, але волога все ще випаровується), але все одно в разі ламінування його.

При висиханні водоспаду виконано фінальний пробіг, для витоків і виступів. Успішно завершено тест-драйв.

Потім він взяв картонну дах і поклеював його з тими ж камінням, як танк.

р.

Задня частина бака (де всі електрики) була також галькована, але не сильно. В іншому випадку вставка картинки досить складно. І рідко хто дивиться на спину фоторамки.

Нарешті кладуть фото на своє правильному місці. Я приклеїв «роф» зверху і отримав це створення льотної головки і відносно прямі руки.

І коли я вимкнув світильники і перевернув на вогні, я бачив це.

Нарешті, я повинен ввімкнути живлення і подивитися на готовий результат, який я зробив.

Все краси в світлі ночі.

Ігнорувати смуги. Це потік води через освітлення виглядає так, не подряпини.

Ось відео цього водоспаду.

І нарешті конкурс. Будь-який, хто може здогадувати, що дівчина зображена на фото, до 200 перехрестя в черзі від мене. Невеликий підказок, це один з найстаріших і найчарівніших відвідувачів цього порталу. Відповідає мені в ПМ. Якщо є багато відповіді, переможець буде обраний випадковим чином. Відповідає протягом дня.

Я зробив. Дуже дякую.

Джерело: