Вентилятор своїми руками

Я працюю в офісі. Ні Кондор. Робоча температура влітку +36 ... +38. Ніщо не дихати. Це рішення моєї «сторми уяви» і «скарбної фантазії». Тепер немає тепла.

Візьміть два 120mm вентилятори. На два дроти чорні «-» і червоний «+».

Візьміть два 120mm вентилятори. На два дроти чорні «-» і червоний «+».

Видалено чорний захисний диск з дискової упаковки, з якого виготовляються роз'єми.

, Україна

Всього 26. Будь ласка, не ламайте нові Japovets. Я згоден про пиво.

Тепер ми надягаємо шанувальників таким чином.

Я кладаю в осені, бо я провів більшу частину літа в офісі. І тепер я пропоную реальну роботу і надійну схему.

Далі робимо основу з іншого захисного диска.
Спочатку на "Екваторі" замітка двох точок, що відповідають за кріплення отворів на вентиляторі

Подрібнюємо стрижень від гель-ручка в отвори на вентиляторі і робимо отвір посередині в ній, які потім потрібно закріпити в невеликий гвинт, щоб збільшити отвір.

Що таке.

670175 р.

Перевірити відповідні отвори на основі і вентилятора. Звуки дрібні.

11495 р.

Ми закручуємо. Ви не повинні затримати занадто багато. Основа може розірватися.

291290р.

Ми отримуємо вентиляторну стійку, яка досить стабільна, і гнучка основа може виділяти невеликі вібрації.

Ми беремо взуттєву коробку губок. Витягніть піну. Чистка з розчинником (Я використовував розчинник) для видалення залишків клею і липкої основи. Робимо отвір в кінці під звуковою розеткою 3,5 мм. в протилежному кінці протягуємо канавку під проводами від вентиляторів

Попередньо в кришку коробки монтують 2 кнопки з пропаленими дротами. Я даю вам схему, яку я вже збирав, тому що пристрій вже був в експлуатації. Я даю вам базову електричну систему пізніше.
Всі дроти пропалюють і утеплюють теплою усадкою.

Додано до [mergetime]1347795273[/mergetime]
Я був на YAP протягом тижня. Я шукав щось схоже, не знайшов. Можливо, це баян, але якщо хтось потребує.
Ну, якщо щось схоже на це вже там, я поставив ще кілька фотографій і це все.

По суті, так як такі повідомлення вже були, я не буду супер розумним і відволікати людей з моїми ремеслами.
ІТАК
1,1 км Поставте всю систему в коробку.
2,2 км Поставте його на основу.
3. У Підключення живлення.
4. У Перевірка роботи.
5. Умань Дуже дякую.

...

...

Набір викруток, здається, добре робимо, є старі радянські викрутки для викрутки "діффікултів" скрабів.

...

563740 Р

Регульований блок живлення 3. . 12 В
1000м.
Для того, щоб заблокувати ще два вентилятори.
Я не використовую ніяких запобіжників, резисторів тощо.
На 3-му етапі - 4.5V.
У 12В вогонь виводить одну і півметри від вентиляторів.
Термін тестування 2 місяців 5 днів на тиждень протягом 12 годин.
Все працює сьогодні.
П.С. 3.5 міліметри слід брати дорожче.
Я зробив.

Джерело: