Сталін на поклоніння іноземців

ХХ ст.... Більше бездомних,
Навіть гірше життя
(Even blacker і великий)
Тінь крила Lucifer.
Ах. А. Блок.

Безсумнівно, ключовою цифрою в російській історії XX століття є Йосип Віссаріонович Сталін. Свою пам'ять було знезаражено і спотворено тими, хто прокоментував десятки-довгу спадщину свого правила за такою вартістю, до точки загального згоряння і руйнування Радянського Союзу.
По-справжньому великі люди живуть назавжди. У серцях людей, які не зазначають десталінізації для суворої, але справедливої руки Верховного Командора-чифа.
Проблема нашої ліберальної інтелігенції, що інтегрує себе на Захід, завжди стояв бокові шляхи для нас. Тож сьогодні хочу привернути увагу до того, як Сталін описав цю проблему на зустрічі з письменниками 14 травня 1947 року.

Якщо ми беремо нашу середню інтелігенцію, наукову інтелігенцію, професори, лікарі, які не мають достатнього значення радянського патріотизму.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Кожен відчуває себе ще зануренням, не сто відсотків, використовується для розгляду себе в позиції вічних дисках. Ця традиція повертається назад, вона походить від Петра.
<. . . >>
Перші німці, потім французи, поклонилися іноземцям.
Прості селяни не лікують на трифлі, не поламають капелюха, але такі люди не мають гідності, патріотизму і розуміння ролі грали Росією.
Війни, що захоплювалися. В даний час немає. Зараз немає, тепер вони отримали свої хвости до.
Чому ми гірше? Що це таке? На цій точці ми повинні вибити протягом багатьох років, протягом десяти років ця тема повинна бути забита.
Буває, що людина не знає її. Прийміть таку людину, не останню людину, але перед тим, як скумбрія, перед вченим, який три головки нижче нього, луки вниз, програє свою гідність.
Я думаю так. Ми повинні боротися з духом самовизначення в багатьох наших інтелектах. ?
Замініть «радянську» з «російською» і «поштою» з «цитізіном», і ви отримаєте точно таку ж картину, яку ви бачите сьогодні.
Я відразу пам'ятаю:

Сиамсе

Джерело: