Як зробити ігристі фотографії

Головна
У мене є деякі фотографії. Я відмітив кінець. Будь ласка, не порушайте.

Сьогодні я пропоную вам ознайомитися з незвичайною технікою прийому фотографій. У нас є красиві фотографії іскрів. Ми також побачимо, як вони зроблені.

Працює таким чином: сталева вата береться, обмотується залізною основою і встановлюється на вогонь. На довгому впливі на мотузку і фотографії.

Пошук сталевої вовни приймав нас на eBay. Замовляючи цю речовину було досить дорого через доставку, яка майже в два рази вартість бавовни: 2 пакети, близько 30 см в довжину, 420 рублів, всього 840 рублів.

Сталева вата виглядає так:

Налаштування камери. Кухні короли використовуються в якості основи. Дріт прив'язаний до нього. І всередині укладається бавовна і папір для вогню.

7687534

Також буде корисний засіб захисту. І, як я розумію від результатів наших експериментів, не тільки для крутного моменту. Головне для захисту очей і голови. Питання захисту камери від випадкового удару залишається відкритим.

Давайте!

...

Ми отримали в точку, де ми отримали гіганти від Alpha Centauri.

Коли шматочки бавовни потрапляють до землі, вони розсіюють на невеликі шматочки. Вона виглядає як маленькі павуки в кінці траєкторії.

Коли вона була темна, вона стала легше стріляти. Вплив не впливає на виставку. Можна покласти 15-20 секунд - стільки, скільки одна начинка з бавовни.

Шматочки паління бавовни йдуть досить далеко. Я думав, що він спав його сорочку. Але це зробив. Це просто варіація на білому балансі.

У тунелі.

Кілька більш світлих фотографій.

...

...

...

...