Це на фото-шоу.

Шановні друзі!
Я не можу сказати, що я говорю про свою першу тему. Примітити протилежність.
Я критикую фотографії, які взяли на тиждень тому. Фотопоказ Courtyard. Це де я провів більшу частину дитинства. Збираючи на подвір’ї з нашими друзями, ми провели час разом на іграх або просто сідаємо в альтанці і опустилися. Запуск на траву. Сходження дерев. Вони будували хати. Роббери грали Козак. Приховати. Що робити? Ми не знаємо, куди ставити енергію.
Ми всі вирощуємо. Багато переїхали, переїхали і збудували свій будинок. І багато хто з нас зацікавить.
Що сталося в будинку, де я виріс?
Я покажу вам, що сталося на мій дворик. Що змінилося. Чому? Весь дворик тепер занурюється пероральними. Для тих, хто не знає, Оралман з казаха є поверненням. НататататататататататататататататататРμтататататальцРμРЅС‹С... Після появи декількох сімей почали поступове знезараження. Зараз. Майже 80% жителів даної житлової площі міста усних осіб. Я не нац. Я не ракіста. Але як вони заважають призводить до того, що не схожий на себе. Тексти пісень, а це означає: Вони вірять в Бога без будь-якої слави. Висувний сміття в мішках з балконів. Вони сплітають на ногах. Зрізають дерева і знищують все зелене навколо них. Вони не збираються підняти своїх дітей краще. Діти виростають однаково, без сумлінних і невибагливих інших народів і природи загалом.
Місцезнаходження Казахстан, Алматиська область, невелике місто 20 км від Алмати, Каскелен.

Я вирішив зробити фотозвіт після переходу на мій дитячий дворик і познайомитись з дитиною. Чоловік за національністю Каракалак, жінка теж. Все буде нічого, якщо я не бачив іншої непристойної картини з киданням брудної підгузки біля сходу. Після того, як мої слова: «Використайте і не киньте руббів навколо вас, ваші діти працюють навколо і грають». Я отримав відповідь на розірвав російську мову: Хто ти? Я бос. Що робити. Тоді жінка почала говорити казахом. Єдине, що я чув слово ORYS. Що означає російська. І це буде зрозуміло, що це досить наступне слово до цілого народу. Після короткого кварелі і відправки один до далеких теплих країн я прийшов до цього двору наступного дня і почав фотографувати.
Я не знаю.
1,1 км

Це на фото-шоу.

2,2 км

Це на фото-шоу.

3. У

Це на фото-шоу.

4. У

Це на фото-шоу.

5. Умань Використовуються дерев'яні паркани.

Це на фото-шоу.

6. Жнівень

Це на фото-шоу.

7. Про нас

Це на фото-шоу.

8. У Восени і весна є непристойним тампоном. Вода затопає весь дворик ... не можна ходити. Тільки в черевики.

Це на фото-шоу. р.

9. Навігація Щоранку в 6 годину відбійник очищає цей вхід. Не існує місця для кроку навпіл минулого вісімка. Хтось не приніс сумку сміття.

34444642, Україна

10. Для того, щоб бути закритою аркою. І на ньому завжди була вода. Відправляємо кораблі з одного кінця до іншого.

Це на фото-шоу.

11. Тепер це не кораблі, це сміття.

Це на фото-шоу.

12. не вірить. Вживали для вирощування товстої трави, і там було плоске очищення ... про автомобілі на сайті немає казки.

Це на фото-шоу.

13.00 р. Сама арк. Але за спину.

Це на фото-шоу.

14.

Це на фото-шоу. р.

15.00 р. Повідомляємо Тернера. Розмальовуємо. Але каміння і скло навколо нього не знімалися. Я впав в дитинстві з бару, але на траві або рубцеві. Але не каміння і скло.

Це на фото-шоу.

16.00 р. Настала трава. Але прибули Зерг. І всі спалені.

Це на фото-шоу.

17.00 р. Згадайте, що за зеленим парканом.

Це на фото-шоу.

18 років Зайдіть його. Типове сміття. Не типово. Руббіш, як правило, кидається тут, не досягаючи її.

Це на фото-шоу.

19.00 р. Служення права. Дивний. Або ж він є типовим мешканцем цього райцентру.

Це на фото-шоу.

20. Я хотів би, коли я був дитиною, якщо я дозволяв собі малювати щось на стіні. Тренсформер. 7-річний може піти там.

559180 р.

21. Булшит знову.

Це на фото-шоу. р.

22. Красивий вигляд зеленого дерева.

Це на фото-шоу.

23. Що це таке? Рати, мишей. Твитнуть

Це на фото-шоу. Габаритний зображення

24. Один з жінок в області.

Це на фото-шоу. Р

25. Не плутайте. Не сміття. Або він припинив. Або він любить жити тут!

Це на фото-шоу.

26. І вгадайте, що ще раз. Той?

Це на фото-шоу.

27. Ні. Це мертвий качок. Я не знаю, де вона закінчилася. З огляду на подвір’я. Запах був хрусткою. Тепло плюс 28

Це на фото-шоу. р.

28, інший неземний мішок сміття.

Це на фото-шоу. р.

29. Собаки підбирають сміття. Є багато з них. На ніч ходити не страшно. Вайт, кидати.

Це на фото-шоу.

30. Скелястий живопис. Шукаємо, що людина знову розвивається. У зворотному напрямку.

Це на фото-шоу.

31. Цей ярк був викопаний місцевим акіматом. Ми думали, що це врятує нас від паводка в дощовий сезон.

Це на фото-шоу.

32. Самий ярк, але за ним!

Це на фото-шоу.

33. Яйця кинути довго. З такою кількістю робіт, ніхто не може впоратися.

Це на фото-шоу.

34. Ще один вхід, під балконами.

Це на фото-шоу. р.

35. Тут була трава, і кущі, в яких ми приховали.

Це на фото-шоу.

36.00 Р Ось Akimat покласти лавки. Висаджують газон. Я промив кахель, залишилося тільки камені і камені. Камінь, що більш комфортний, ніж лавка.

Це на фото-шоу.

37. Ще одне місто.

Це на фото-шоу.

38. Найкращий вигляд зліва.

Це на фото-шоу.

39.00 р. Все добре знає чай максі.

Це на фото-шоу.

40. Ми побігли сто метрів по цій алеї.

Це на фото-шоу.

41. Ви не можете запустити тут.

Це на фото-шоу.

Джерело: