Корисна Колонія No 29

Автор: danlux

Після відвідання ІК-33 ми перейшли до загального режиму жінок No 29, який знаходиться в Пригорську. Село Пригорськ - це останнє місце на землі, де я хотів би жити, є три установи Федеральної пенітенціарної служби: Сабж правильної, корекційної колонії No 34 (для пацієнтів з туберкульозу) та колонії-сегмент No 31.

Корисна Колонія No 29

2,2 км На відміну від IK-33, є набагато менші квіти - майже вся безкоштовна територія колонії - овочевий сад.

Корисна Колонія No 29

3. У Весілля для будівництва та догляду.

Корисна Колонія No 29

4. У Площа перед центральним житлом. Тут більшість в'язнів зігріті на сонці. До речі, більшість працівників УФСІН, які працюють в колонії, є жінки.

Корисна Колонія No 29

5. Умань У ІК-33, деякі чоловіки були втілені, коли ми фотографували їх, але ось жінки були щасливі позувати, посміхатися, попросити в газеті які фотографії можна побачити пізніше.

Корисна Колонія No 29

6. Жнівень В цілому, близько чотирьох сотень людей, які живуть в колонії.

Корисна Колонія No 29 р.

7. Про нас Якщо в чоловічій колонії вони хвилювали руки Анни Кулченко (http://kulchenko.livejournal.com/), то тут вони збудували очі для мене. Ирина займає час крадіжки п'яти тисяч рублів в залі ігрових автоматів. Вона має лише сім місяців, залишених на ситі.

Корисна Колонія No 29

8. 80% засуджених жінок подають вирок за ст. 228 КК РФ - незаконне придбання, зберігання, транспортування, виготовлення, переробки наркотичних препаратів.

Корисна Колонія No 29

9. Навігація Тетяни засудили вбивства. Вона не бачить цю картину в будь-який час. Вона не буде безкоштовним до 2020 року.

Корисна Колонія No 29

10. На стінах також написані виписки відомих особистостей.

Корисна Колонія No 29

11.

Корисна Колонія No 29

12. Спальня в одному з загонів. У будь-якому місці є чистота і порядок, шпалери наклеюються на стінах, штор повісять на вікнах.

Корисна Колонія No 29

13.00 р. На кожному ліжку є також знак з інформацією про засудження.

Корисна Колонія No 29

14. На окремому поверсі знаходиться окремий блок.

114762р.

15.00 р. На стінах висять постери і, непарно, рекомендації щодо виховання дітей.

Корисна Колонія No 29

16.00 р. Ця мила, чарівна жінка робить інвентарю в бібліотеці. В даний час вона обслуговує другий термін для препаратів.

Корисна Колонія No 29

17. Стангазета.

Корисна Колонія No 29

18 років Полулюкс В основному дивитися телевізор і читати книги.

Корисна Колонія No 29

19.00 р.

Корисна Колонія No 29

20. Щоденник.

Корисна Колонія No 29 Р

21. У чоловічій колонії «континент» забороняється носити вуса і бороди (навіть з щетинками я не бачив нікого), довжина волосся не перевищує пару сантиметрів. Мені здається, що зовнішній вигляд не регулюється. Дозволено будь-яку довжину волосся, яскравою помади, макіяж і т.д.

Корисна Колонія No 29

22. У цьому номері беруть участь ходи та декорування стінових газет.

Корисна Колонія No 29

24. Я помітив цю жінку через її носі пірсинг.

Корисна Колонія No 29

23. Після навчання, що ми фотографи, ця жінка практично в гістериці почала запитати нас на «продати свою картину в Москву», щоб вони побачили, що «так вони врятували своє життя, так як вона страждає від діабету і тепер вона не має проблем купівлі інсуліну.» Я виконую запит, дорогі Галина Петровна. Москва, подивитися на фото!

Корисна Колонія No 29 р.

25. Коли ми оглянули будинок, ми пахнемо дивний запах. Виявляється, що сир свинячий тут!

Корисна Колонія No 29 Р

27. На шляху до «солоди» ми побачили цікавий малюнок: жінки практично ручні пастухи, які копають отвори дуже близько, і вже встигли відгодити до розміру свинини.

Корисна Колонія No 29

28. Швейний магазин вологий. Тут пришивають одяг і уніформи для різних послуг і інформації.

Додано до [mergetime]1348336749[/mergetime]

Корисна Колонія No 29 Р

29. Також є навчально-тренувальний центр, де навчаються шви.

Корисна Колонія No 29

30.

Корисна Колонія No 29

31.

Корисна Колонія No 29 Габаритний зображення

32. У колонії ще є можливість тренуватися як перукарня і штукатурка.

Корисна Колонія No 29 р.

33. Будинок для обіду.

Корисна Колонія No 29

34. Їдальня знаходиться в колонії.

Корисна Колонія No 29 р.

35. Ірина дивилася, якщо вона робила у фотографіях.

Корисна Колонія No 29

36.00 Р У них готуються миючі страви.

Корисна Колонія No 29

37. Хліб вирізається якось товстими штуками.

Корисна Колонія No 29

38.

Корисна Колонія No 29

39.00 р.

Корисна Колонія No 29

40.

Корисна Колонія No 29

41. Ми не побачили нічого цікавого.

Корисна Колонія No 29

42. З «дюти» ми пішли до покарання, де вони розміщуються протягом п'ятнадцять днів для різних порушень встановленого порядку.

Корисна Колонія No 29

43. Ми були присутніми під час розподілу їжі.

Корисна Колонія No 29

44. Телефонні дзвінки додому є однією з найбільших рад кожного засудженого.

Корисна Колонія No 29

45. Шукаєте фотографії з ручних колоній, багато людей порушують, що в’язниці проводяться дуже хороші умови. Як ви думаєте, що вони повинні бути в сніках, лютих тьмарах? Ми не живемо в середньовіччя або в Третя світова країна!

Корисна Колонія No 29 р.

46. Я вірю, що обмеження свободи (приблизний комфорт) вже дуже важко.
Я завжди збігаюся, щоб ходити далеко за межами кам'яних майданчиків, де я відпочив, три дні після того, як я прибув, тому що я не можу бачити однакову картину перед очима весь час.

82424734

47. Ми збираємо наші телефони та паспорти на контрольній пункті. Фотозвіт Анни Кулченко можна переглянути (http://kulchenko.livejournal.com/)

Корисна Колонія No 29

48. Зніміть ваші діти добре, щоб ви не повинні гіркотично пошкодити те, що ви не сказали їм гарну казку довго тому в потрібний момент.

Корисна Колонія No 29

Джерело: