ППШ самостійно.

Він попросив своїх нефахів, щоб зробити щось з зброї.
Я зловив ідею, скачав деякі зображення і отримав на роботу. Ідея постінгу виник в середині роботи - так немає фото початкового етапу. Розмір був грубо регульований для семирічного бійця.
Матеріал за рахунок придбаної професії є дерево, порода зола!

Два.
Під руками прийшла обрізка золи 500 * 200 * 50 мм
Все зроблено з нього. Пофарбувати приблизно на шматку картону і вирізати контур. Я не кладав заготовку і вирізати з одного шматка, але з передпліччю. Він натискав на типосу і почав розрізати «шлакову», або що вона називається.

13669

Три.
Доульо розпилюється окремо, позначається слоти і фрезерується з оберфресером.
Вони також покривають радіус Р 5 по периметру заготовки, прокладені до передпліччя на шурупах, прихованих під пробками і клеєм. Магазин також захищений.
На жаль, зброя буде використовуватися в суворих, подвір'яних умовах і необхідно дати її надзвичайну надійність.

Чотири.

П'ять.

Прибуваємо мідну пластину три рази і закріплюємо її саморізами.

Випробувано також пророчений, висвердлений з боку і його гвоздики - злегка переміщається.
Поставляйте пружину в дросель, як вона стала вже - і так загинув два дні робітників!

Додано до [mergetime]1348341225[/mergetime]
Дайте мені 10 хвилин, я буду закінчити!

Вайт.

Ніна.

Твитнуть

Тонкий бат в коричневому, металі в чорному (алкогольному бетті)

Рушники.
На завантажених фотографіях знайдено пластину для кріплення ременя на бат і латунь на манжеті. Випилюється з відповідного шматка алюмінію, пофарбованого в чорному кольорі, виріжте рум'яну поверхню і шурупами. (свіжі, на жаль, хрест - історичне правосуддя порушено)
На мордочку також додано різьблення з листом П і забивають в бурені отвори.
Відповідальність за виготовлення ременя вішалка на батьках здобиччю (Я хотів би дати бочку і не турбувати шукаючи відповідну стрічку)

Тринадцять

Четвертий.
Це над.
Ми прокладаємо пару разів лаком для зовнішньої роботи.

Джерело: