Броня – це міцна, і наша людина швидко.

Назад в 1991 році, в першому випуску журналу «Армс» ТМ я побачила рекламу для цього бронетехніки і знизився з ним. Пізніше, читати літературу про воєнну історію, здавалося мені, що це було в цих бур’янах Амінського палацу в Афганістані. Пізніше я був впевненим, що це було в таких костюмах, які потерпілі Норд-Ост і що там не було особливих сил в Беслан. Для мене вона стала костюмом справжніх героїв. Сучасна броня сучасних лицарів без страху і проповіді.
І тепер один з цих костюмів під ліжком, і це те, що я хотів би розповісти про видатних учасників.

Зброя броньована "Варріор 1".
Вики розповідаємо про нього наступне: Warrior - бронетехніка (армор).
Розроблено в Російському інституті досліджень «Стелек». броньований костюм призначений для захисту під час нападу. Вага комплекту становить 62 кг.
Площа захисту від кулі, що покривається від AKM, AK74 і Dragunov sniper (SVD) від відстані 10-25 м (загальна / армована):
- передній кінець: 104/58 дм2
- задня: 41/13 дм2
Також витримує замкнену гранату сльози.

Як бачите, інформація не товста. В цілому, все про нього завжди збочений в таємницю, і привертало мене так багато.

55 фото через

Я скажу, що я не зробив це все правильно. Про годину пізніше я почав втратити сили і фотографії не працювали і не працювали, очевидно, варто взяти фото на ремонт. Тут будуть 67 фотографії.

Броньоване обладнання складається з
(1) "Панти"
2) куртки.
(3) рукави
(4) Приймальна.
Останній, як він вийшов, пізніше стала соломкою, яка зламала верблю. Куртка + "труси" ще можна носити без наслідків, але якщо додати в них сумку, то сили починають відкинути доцільно. З тих пір, як це найбільш екзотична частина, починайте з ним.

Потрійний вид з вершини

Товщина броньованої пластини, що охоплює груди і будучи основою

Бронепласт - основа, де вставляється потрійка

Перегляд потрійки і його підстави ззовні, якщо ви згинете кришку тар

Пошук по сайту

Переглядайте потрійку (це не так само, як здається)

Так ви можете побачити, скільки він робить.

Шарована структура потрійки сама

6427.

Тепер перейдемо до самої куртки.

У відкритому стані з нефіксованими боковинами

Тепер про бронювання. Всі броньовані плити, як це.

р.

Товщина такого броньованого елемента

Ці елементи виявляються як всередині, так і зовні. Наприклад, в комірі куртки є два, одна з кожного боку.

Ім'я *

Тепер для бронювання самої куртки. У боках двох рядів плитки. За ними настає (закриває до тіла) пакет тканини СВМ в гігієнічному випадку.

р.

Ім'я *

На спинці знаходиться три ряди. Слід зазначити, що в цих кишенях ці плитки набивають два шматки в одну.

Ім'я *

(доб. 3)

Тепер «труси». «Планці» насправді є своєрідним фартухом, що охоплює фасад, але не покриває спину.

Цей жовтий квадрат тут є кишенею, де вставляється броньована пластина.

Кишені на правому і лівому включають додаткові два!

Штани складаються з двох незалежних відсіків, щоб ви можете зігнути коліна або отримати на коліні без носіння TCVM. На фото, якби бант ноги в коліні

Штани на внутрішній стороні.

Сходження паху і стегна. Все більше, ніж добре, дві пластини на кишеню + незмінний пакет тканини TSVM

6079.

Шар бронетехніки, верхні кишені два за кишеню

У нижній нозі один ряд + постійний HSVM в гігієнічній оболонці.

доб. 2

Тепер рукави. Рукав і ніжка діляться на дві частини. Від ліктя до плеча, пластина є двома на кишені, від ліктя до руки, одна пластина на кишеню.

Плечова секція

На рукаві найпростіший спосіб витягти санітарний пакет з SVM, який я хотів подивитися на сам SVM.

р.

І розтягуйте чохол самому.

І розтягуйте чохол самому.

Ми збираємо куртку з нашими рукавами, прикріпленими до неї. Процес повинен бути чітким знімків.

Чотири кнопки + 2 ремені

899934

Ми перекручуємо наші рукави заздалегідь, тому що це не буде можливо зробити так.

Тепер зап'ястяний ремінь.

доб.

Обидва рукави закріплюються і скручуються

Тепер найдовша частина. Я даю камеру дружині і починаю її носити.
Почати з штанами.

Ми одягаємо ремінь в спеціальні отвори.

Все готове входити в петлю.

Ми проводимо її.

Прийнята (як показує практика) краще прикріпити відразу в іншому випадку, після чого вставити її рукавами буде дуже проблематично.

Ось як вона йде в кишеню.

Тепер я готовий до отримання в труси.

, Україна

Підібрати на наших брюках і закріпити їх як кухонний фартух (зважити 30 кг)

р.

Я фіксую хреста або там не вистачає отворів.

Припустимо перемістити гармату з лівого боку до рівня очей

Це правий постріл.

Спробуйте стояти в класичному стійці IPSC з одним пістолетом

Припустимо, щоб тримати і прицілитися з 12C saiga

1359837р.

Фото 2

Габаритний зображення

Фото 3

Я ще не перевірила насос. Одне, що я можу сказати, що тягне передпліччя без знепаду з плеча неможливе (не менше ні для мене). Я сидів в цьому положенні, від якого я не можу отримати без засмічення пікап.

Позиція 2

Посада три

Не можна сказати, скільки це дійсно важить, але це не менше 62 кілограмів обов'язково.
Як я раніше помітив, він пішов з моїм 10 кілограмами (пристойно зайвою вагою до мене), мій вага 70, так що я отримав жиру майже двічі на час, коли я кладу його все разом.
Відчуття дійсно танк. Вага розподіляється по всьому тілу, тому нічого не пресується в будь-якому місці.
Шнурний ремінь штанів також бере навантаження, що береться, переклавши центр тиску з плечей до нижньої спини.
З правильним навчанням ви можете зробити практично будь-яким. Рух самої броні не обмежений і де потрібно все згинання.
Я не можу принести свою руку з гарматою до рівня очей, як гармата, є більш результатом моєї бідної фізичної фітнесу, ніж незручності до дизайну.
В цілому, потрібно звикати до цієї броні, щодня поступово поліруючи свої навички і стати одним з них.
Я також повинен налаштувати цей комплект через мій підстилений фізика, коли є досить не достатньо отворів в ременях.
З бронювання я можу сказати наступне. Всі основні артерії та життєві центри захищені подвійним шаром бронетехніки. Все інше - один шар. Найбільше, що куля може зробити, потрапивши м'які тканини кінцівки через ТЦВМ, але це не призведе до миттєвого збою бійця.
Кріплення до цього комплекту життєво важливо, тому що коли ви потрапляєте на спину, це просто розбити ніс.

Будь ласка, зв'яжіться з нами
І так як FAXme деаніме мене, на ганьці в темі він вказав фотографії з високою роздільною здатністю.

Джерело: