Особливості національної hunt. .

Я довго хотів розповісти про свою пристрасть з дитинства. З Я виріс не в кам'яному джунглі, але в степових просторах Оренбурзької області, батько почав перетягнути мене з віку 4 до полювання і риболовля, щоб навчити всі тонкощі цього чоловічого хобі. Спочатку, коли я ще був дуже молодий, я не дуже любила його, постійний холод, тижні життя в степу. Але ближче до 10 років я почав отримувати від такого «активного відпочинку». Я не збираюся перетягнути історію того, як я знайшов спільний інтерес до цього хобі з деякими моїми однокласниками в школі, потім в інституті з моїми однокласниками. Я живу в рідному місті. Але це майже як два роки життя в Санкт-Петербурзі, і в цей час мій батько і мої старі друзі, ймовірно, починаються від неземних гармат. Відтепер починається сезон полювання гусака.
Тут я знайшов у своїх букових фотографіях з гунту для гуси в нашій землі, там як 2009-2010 (зазвичай я не брав камери на полювання, чому я не знаю).
Це буде близько 20 фото з описом.

1,1 км Ми зазвичай чуємо в Светлінському районі. на схід від регіону. На кордоні з Казахстаном. Перед тим як літати на південь, збирає тут, щоб заповнити дзвіночки з наших полів після очищення.

8679897

2,2 км На фото літати гусека (можна бачити, літати високо так погода дозволяє йому)
Виявляється, що озера розташовані на території Російської Федерації, але кажани з їжею в Казахстані (Чому він любить їсти в Казахстані? є більш комфортним для нього, щоб сидіти там в полях. Так він літав тут цілий день. Напої та їсти

7 990 Р

3. У Після прибуття ви зазвичай повинні камуфляж вашого автомобіля. Зазвичай мисливці заглиблюють машину в гайстаку. Але ми зазвичай використовуємо маскувату сітку, тому що ми спати в машині.

4. У Ось мій Niva. Що я продаю цей літо. (Бу вона все ще згнулася без мене і була нудна.) Не менше, хто буде піклуватися про неї зараз.
Для неї я спеціально купила задні отвори вікна і зробив невелику чергу в салоні. Повернулися назад, а передні переїхали до тих пір, поки підлокітники були видалені і розщеплені. Виявилося, що два дорослих можуть спати там у спальних мішках і подовженому стані.

5. Умань Але знайомі хлопці мають лофа, в якому 4 дорослих чоловіків спокійно розміщуються. Тому що є шматки, стіл, газ. У нас є шанувальники і можуть жити цілий сезон. Я почув, що жив там колись. Ми приїжджаємо на тиждень.

6. Жнівень Ну, я сказав вам про техніку, але ми повернемося до цієї теми.
Ми зазвичай табір біля озера. Бо гусака сидить на воді вночі.
Змішайте в 5:00 a.m., стакан чаю, шматочк ковбаси. Заправка картриджа і йде. На світанку птах починає підніматися з води, щоб літати на поля для подачі. На даний момент ми чекаємо на берег в решесі. Головне - це те, що погода в туману або дощу вже з снігом, після чого вона буде літати низько. І якщо все зрозуміло, то гусака відразу набирає висоту і її можна приймати, якщо щось тільки з Zenitka.

7. Про нас Будь ласка, не дивитися людей з слабким серцем, вагітних, дітей або тваринних захисників.
І ось результат «Морні Очіка» ... як його називають мисливцями, які не сплять вранці.

, Україна

8. У Насолодіться часом. У цей час весь птах також живить десь у полях.
Вечеря буде смачним, в результаті був вранці. Вона виглядає як велика птаха, і якщо вам щіпка, це не те, що було на фото вище.

9. Навігація Хоча в дворі і жовтень, але погода може бути на тиждень, щоб стояти сонячний без туману і дощу. Після тижня в степу можна залишити без прей. Тільки такі трофи залишаються в пам'яті.

03039, Україна

10. Це трохи складно без собаки.
Іноді птах потрапляє в воду або далеко в степ. Зайдіть в воду або зайдіть після того, як вона лаціна, але раптом гусячими мухами і ви рубайте. А потім ви отримаєте люлу з інших мисливців. Собака бачить все і робить свою 5 + роботу. У вас були випадки, як це: ви бачите, де птах впав, то ви йдете там, і немає ніхто. Ви втомилися від пошуку, або хтось забрав (найбільш часто Корсак або Фокс). Немає собаки в будь-якому місці ...

11. Ось я. У руці собаки і Сайга (сайгу просто взяв картину, так як для цього гунту річ трохи непотрібна через коротку бочку).
Я тільки 23 і мати сім'ю. Офісна робота. Але без того, що це дуже сумний тут... І залишити все і піти до роботи.
Ви можете всі курки. Кене потім пара більше фотографій з весняного полювання.

Джерело: