Собака приймала над хворобою власника

«Мій лікар – собака. Звернув мене назад, каже Олексій Литвиненко, 54. - Моя спинна диски вилетіли. Не працює лікування або вправа до одного вечора в дворі з'явився продигал собака.

Олексій згадує, що жінка не відразу погоджувалася на укриття тварини, бо тоді вони вже мали одну собаку на фермі.

«Це зараз прокидається вранці і працює Декса, щоб приготувати кашу», - продовжує Олексій.

Приїхав до нас так худий, брудний, що я вирішив очистити його і дати йому в будинок. - Він не залишив мене. Протягом місяця я помітив, що мій спина довго не зашкодився. Я збираюся до лікаря - все дрібно, і дуже скоро Дікс почав лупнути. Я думаю, що з собакою, можливо, хтось кинув? Ми йдемо в ветеринарну, і ми розповімо, що ваш собака має хребетну проблему. Язик мій.

З тих пір Олексій переглядав домашніх тварин. Не просто ваш. Я зробив ноти в мій ноутбук.
Я думав весь час, переглядаючи, аналізуючи, запам'ятовуючи і нарешті розуміючи, що ми просто не звертаємо увагу на такі речі. І вони існують, людина акції. Моя сестра мала кота на животі весь час. Я сказав, що перевірте ваші всередині. Вона сердитися, вона не болить. Але все ж я втомився від своїх запитів - пішов до УЗД. Увімкніть, що вона мала піску в її нирках. Це не смертельна хвороба, але легше видалити пісок з нирок, ніж камені, справа?

Якщо у вас є акваріум, подивіться на деякі риби. Коли хтось в будинку хворий, щось дивне обов'язково буває в акваріумі, або деякі смаження будуть з'їсти, або деякі риби плавача буде трохи відкусити. Іноді немає апетиту. Саме так вони відчували вашу хворобу. Якщо ви помітили, що я навчився бачити.

На основі матеріалів gazeta.ua

Джерело: