Як видалити снайпер

Денис Мокрушін пише:

Я дивився знову колекцію міфів Busters vk.com/відео8207977_163450242 (з 21-ї хвилини) вже бачив один раз. І пам'ятаю, як у нас була низка китайських пам'яток без успіху, пам'ятаючи історію Карла Хатччачачачака «Біла Феатер» в В'єтнамській війні, коли він застрягає супротивника безпосередньо від льодовика об'єктива через оптичний приціл. І я думав про відмінності в внутрішній структурі сучасних пам'яток з приклеєними об'єктивними колективами і пам'ятками 30-50-ті рр. В’єтнамська мала стару радянську або китайську пам’ятку, отриману на стежці Хо Чи Мін.

Я вирішив жертвувати це, найбільш поширений PU-3.5. (Вояки тягне за собою волосся, але наполягають.) За історичною точністю вводилося 308-е свино-ядерне CBT. Я пам'ятаю, що Карлос потім пішов з Він-70 в 3006 FMJ. Так ми давали йому голову.
6 зображень

Так 100м, ПУ проти HS-спречення 308.

513744

02 мар

до 1 2 3 4 5+

03 мар

Перевірити нуль - тільки один постріл. І вогонь!

р.

05 мар

1990Р. 2199Р.

По обструкції. Скляна абразивна демонтаж кулі в пил. Займали багато разів, коли скло і броньоване скло було знято. Але вторинні пошкоджені фактори (скло-пилька, залишки мандр, сітка і система обгортання) зламали через сирий щитовидний щит, хоча б не через. І задня стінка ока є дуже тонкою кісткою.

Міф підтверджений.

Джерело: