Історія одного сумного автомобіля

Привіт! Хочу розповісти вам про кар'єру.

11 фото.

2) Ця весна, коли сніг плавився, всі пішли змінити взуття. Зніміть шпильками каучуку і кладемо літо. Я використовую для цього вдома. Домкрат, блонніка, і йти. Цього року ми злилися. І не болить балансувати... У будь-який час я стрибнув в машину і кинувся до шинофурнітури.

(3) Я змінив своє взуття. Збалансований. Я залишаю шину, і я чую збитку в задні колеса. Я приходжу до сторони дороги, щоб з'ясувати, що відбувається. Вимкніть, що це таке.

(4) Колесо не викручене. Вони просто ебать його вгору. Я збирав їх на шляху.

(5) Тут ми йдемо.

(6) Колесо відійшов. На щастя, не було серйозного пошкодження...

7) Кілька подряпин на ріжці - Я з'явився легко!

(8) Металеві стружки - від горіхів

(9) Він назвав дружину. Я повернувся до служби, де я спробував дізнатися, чому вони хотіли вбити мене. Хлопці відварили, захопили інструменти і кинулися до сцени - для усунення лопаток ...

10) Я просто не думав, щоб перевірити свої болти блононіків після того, як вони були скручені майстером. Я не думав, що я можу просто відкинути їх! Виявляється не ліва шина кріплення, а не перший сезон. Обгортається спеціальним інструментом, як пункера. Тоді я зрозумів, що це був повністю мій суглоб. Для правил дорожнього руху написано в чорно-білому кольорі: абзац 2.3.1. Перед виходом на перевірку і на шляху забезпечення правильної технічної умови транспортного засобу відповідно до базових положень про прийом транспортних засобів до експлуатації і обов'язків посадових осіб з метою забезпечення безпеки дорожнього руху.
Так всі претензії самі... Це, драйвери – візьміть її в службу, не половитеся, як це, вчимося від інших помилок людей, не повторюйте їх!

11) У мене є все, я надаю промені добре всім...

Джерело: