Нумерологія

Не так давно я був захоплений пошуком Харкова і навколишніми цікавими автомобілями / цікавими державними номерами / рідкісними державними номерами. Тут будуть десятки фотографій, як я закінчити, будь ласка, не ламаються.

Отже, перша картина. Цей зразок був знайдений в м. Зміїв, Харківській області. Кількість спеціальних пристроїв 1965.

Повний вид на цей старик

1467097

Продовжує тему чисел спецтехніки тут така вежа з державним числом стандарта 1977 року. Первомайський, Харківська область

Передній вид. Не можна навіть уявити його в роботі

р.

А ось NYOH на сучасних українських числах спецтехніки. Що пекл не знаю, знятий в районі 515 км від траси М-03, він був досить швидко, 80 км на годину, з страшними страшними звуками.

Якщо ми говоримо про автомобільні таблички, то я стартую з цією мінливістю - кількість стандарту в 1946 році. Цікаво, що автомобілі на таких кімнатах все ще знаходяться в реальній роботі, не в музеї. Наприклад, цей шаббі Москвич-407 з номером.

І ось Москвич-407, який в ідеальному стані. Він зловив очей кілька разів в різних частинах міста.

Зворотній зв'язок

Державний номер крупним планом Формат два літери - 4 цифри. Ці номери видаються до 1958 року.

824561

Але, звичайно, через вік, більшість цих кімнат зберігаються тільки на музейному обладнанні. Наприклад, цей автомобіль не потребує введення. Харьковский клуб "Самоход"

Або це Вікторі.

1281879р.

Або тут...

Жовті числа були замінені чорними номерами в 1958 році. Автомобілі на таких кімнатах все ще відносно тиди, тому я поділю тільки рідкісні номери або автомобілі з моєї колекції. Наприклад, це Москвич-401:

423571

Незважаючи на ідеальний стан, це не музейний експонат, але робоча машина.

Mosvkic-407, творець, регулярно бачить його в різних частинах міста.

Дуже гідний стан, згода.

р.

Або ж виграєте на красивих числах.

Однак двічі я зумів побачити дуже незвичайну картину - чорні номери на іноземних автомобілях!

717468

Я не бачу:

Джерело: