Чистий душ.

Що

1 Глобальне потепління Землі і її тяжіння забезпечило всім, хто хоче створити практично вільний джерело особистої гігієни, в цій картині старою моделлю душової кабіни з дерева, яка послужила 7 років оригінальної фото, не заспокійливе з тих днів мобільних телефонів з камерою 03пікселя були розкішними.

1 час Це створення людської думки. Для уважного я відповідав як пастор Gera Lieberman на три питання, це дача, контраст між автомобілем і таким чином, що це відбувається в Білорусі, де немає диференціації чатлан брендом автомобілів, автомобіль був придбаний з Німеччини завдяки кривавому режиму Путіна), який збільшив імпортні обов'язки в обміні для інтеграційних бонусів, і, звичайно, де тема відновлення автомобіля вбитого в сміття автоматично йде на платину.

3 хв Вода і бактерії не запасли дерева, на Марсі, дерев'яні будинки набагато міцніше

4 000 р. Я потертий стовпи для майбутнього будівництва, береза носить чисто для переїзду.

5 хв Але перспектива ремоделювання структури кожні 5-7 років не була щасливою і досить випадково злетіла радянськими часи каналом і кутами, визначеними поняттям структури, єдиною проблемою була як поєднувати цей залізо. Зварювальні засоби для переговорів.

р.

6 хв Інгенційний розчин був простим з'єднанням. Отвори будуть пробурені за допомогою цього польського набору, придбаного з хокстерів 6 років тому за 50 доларів, включаючи болгарку і свердло з заявленою потужністю 1000 Вт та інших ніш, згодьте ідеальний варіант співвідношення ціни

7 хв Набір бурів полягає в тому, що можливість заточувати їх

8 000 р. Сусіди котів розкочуються на спинці з сміхом не бджільництва в цьому дельусіоні

10 хв Мій сусід собака дивився на мене з життю, як ідіот

10 хв Процес йде, свердлити перші невеликі отвори, потім свердлити з великим свердлом, так легше і швидше

10 хв Тип підключення кута і каналу

12 хв Два болти для надійності додатково зрізати

13 хв Чому болгарка вигорає, рідні кола розсіялися ще раніше, було добре, що струм не потрапив.

14 мар Ми побачимо вручну, металева м'яка сталь3, Болгарка не потрібна, ми робимо душові кабіни протягом століть.

15 хв Не думайте, що свердло працює як годинник, тільки шпильки в редукторі шліфуються, а шпинделя не переходить під навантаження.

16 Had купити за 100 bucks тільки одну реальну бурю, де світ прокатний)

17 мар Існує тип рами з шоолом інструментом shovel BSL-110 (великий саппер shovel) і невеликим шовелом для немовлят (саппер леза не існує в природі, хоча б не вимовляти цю фразу, коли саппери п'яні)

18 років Просто копати дві рами в грунт

19 мар Витягуємо кути.

20 хв Ми кладемо кути, бруски кріпимо до стовпів

21 мар Знайдіть стару бочку, пофарбовану зовні чорного кольору, всередині білого кольору, на рахунок білого всередині я не впевнений, що вона буде вдаватися до будь-якої термодинамічної вигоди.

22 мар У літаку з чотирма двигунами досить низька, але нічого не обійдеться, тема авіації не відкриється

23 мар Він взяв старі двері, для того, щоб він змащував нову лазію з квітами, які були

24 мар Встановити бочку вгору, план такий, що під впливом тяжіння води буде витікати вниз.

Р

25 мар Ми побили все з чорною колофаною, хоча туалет сусіда наповнений білим і на заході можна спостерігати силуети Дунаю.

26 мар Добре, є шляхетна покладання дренажної системи.

27 мар Ми робимо нові сходи, закриваємо бак з кришкою, щоб інфекція не літала.

28 мар Добре, це те, як ви можете перетворити звичайну потребу в затишній душовій кабіні)

29 мар Найголовніше в будівництві душа, не душ, але наявність води або його джерела, в цьому прикладі ми бачимо класичний варіант, де подача води здійснюється через шланг за допомогою насоса "Рушки"

30 хв Постріл на каналі, цей пост не несе ніяких семантичних або освітніх навантажень, хвалі за прямі руки не обов'язково, акцент був на художньому описі, витягнув, втримуючи людей, добре, всі подрібнюють і подивилися на основну тут сисадмін барн будує, де я перед ним ...

р.

31 Як Stirlitz сказав, що пам'ятаєте останнє слово тут.

Джерело: