534
Ще один рейдер на бідних бабусях!
Кафедра Тігза за захист і захист бабусях зробив ще одну героїчну прорив до своїх підопічних, серед яких були як старі друзі, так і нові чудові бабусі, які поповнили наш одночасно сумний і радісний збір.
Ми будемо раді бачити вас у наших грандіознихпарентах!
Ось гаряча звіт з сцени. Останній день літньої людини присвячений:
На нашу попередню подорож ми пішли на онуки в Смоленську область, пенсії яких невеликі, і вони повинні врятувати все, якось вижити.
Все поодинці і щиро радіти гостям, багато хто живе в віддалених селах відрізають від магазинів і клінік.
З нами на поїздці ми приймали харчові набори, що зашифровані "Hello!" і почали на дорозі.
Додано до [mergetime]1349380486[/mergetime]
Якщо є все, що ми можемо допомогти, чому б не?
Наша перша зупинка в Войково, тут в дилапсований будинок живе Ніна Олександрівна, вона має пансіонат 4700 рублів.
Її тільки син помер три роки тому і вона була лівою.
«Тридесят дев'ять років Я працюю в колективному господарстві і в державному господарстві, у віці 16 років лівої школи і пішов на роботу «під мішками» переїхала все на себе!» І тепер болить ноги і руки. Для моєї роботи я отримав п'яний сусід, і вона дійсно не працює... і де справедливість?
І ми відповімо її в хору:
Ми приїхали до вас, не до вашого сусіда! Як допомогти?
«Покрівля працює через мене, будь ласка, допоможи мені! й
Після швидкої консультації ми наконували свою бабуся на рубероїді і залишили її харчування. Повідомляємо, відвідайте і допоможемо.
- Боже! - Я чекаю тебе!
Ми приїдемо до вас знову!
На шляху ми познайомимося з покинутим храмом, дуже красивим.
У с. Ізвекове живе Анастасія Єгоровна, вона є самотніми і живе дуже бідними.
Для того, щоб накопичувати дрова на зиму, вона повинна заперечувати себе практично все, залишити їжу і взяти її бабуся на замітку, ми побувати її, якщо це можливо.
крамниця (SelPo)
Село Хай
Варвара Алексєєвна живе тут, вона є домашньою передньою робочою особою, дуже гостинний бабуся.
Він живе дуже скромно і повністю самостійним.
Ви не вірите, але це 99 років.
р.
Бабця подарував нам чай і був злий, що не випікав нас пирогами.
У цьому віці вона гумористична і її філософія є просто дивом, не бабуся!
869357
У грудні бабуся буде 100 років, ми обіцяємо привітати її з ювілею!
Для одномісних, реальна підтримка – соціальні працівники, які піклуються про людей похилого віку та іноді замінюють мертвих дітей.
Будинок теплого і затишного, у нас була закуска, ліва їжа для моєї бабусі.
Коло деревини на зиму, якось не звичний.
599 р.
Тим часом погода псує і дощує, немає доріг, тому ми змінюємо сидіння.
до УАЗК, щоб дістатися до інших сіл.
На поїздці ми супроводжуємо керівником соціального відділу Сергій Геннадієв Хохлов, спеціальною подякою для організації заходу!
Не працює вода в селах, не газ.
Всі висувні плити з деревою або вугільною.
У нас є всі похилого, бідності та великого терпіння наших старих жінок - це те, що я пам'ятаю більшість поїздки.
Село Новодугіно, тут живе Іраїда Павловна, вже знайома з нами з останньої поїздки, її нефритних напоїв і забирає її пансіонат, який трохи більше 5000 рублів.
Ми вже приносили великогабаритний телевізор, і тепер доставимо холодильник.
Ми вдячні нам за допомогу.
Я чекаю на тебе!
- Коли ти знову прийдеш?
9068040р.
У цей дощовий день ми відвідали сім адрес, де живуть старі жінки.
Одна з них лежачи, ми залишили її діаперами і медикаментами.
Для порівняння: старі пенсійні фонди в Європі становить близько 800 євро на місяць, в Росії все відрізняється.
Але бабуся не сниться, живе в старому вигляді, зберігаючи все.
Прогулянка до Бога, копати в садах і чекати хороших людей, щоб відвідати!
Ми завжди повернемося і допоможемо, це життя, вона має все, від і до того, що не має сенсу оцінити ситуацію, це так!
Ми можемо зробити щось, і ми робимо це, і Бог сказав нам!
Традиційно завдяки всім, хто приймав участь у придбанні товарів і лікарських засобів:
Олена Войводська та «Воли на колесах», Надія Зайцева, Оксана Приходько, Катерина Куракаєва, Анна Єрмачкова, Єкатерина Міголь, Володимир Леонов. 15,000 рублів витратили на подорож, це наші особисті кошти. Але якщо ви хочете кинути нам 300 рублів за бензин, ми будемо дуже вдячні! Яндекс Гаманець: 410011230561559
Дякую!
С ***
С ***
С ***
С ***
С ***
р.
С ***
С ***
7824516
Джерело:
Ми будемо раді бачити вас у наших грандіознихпарентах!
Ось гаряча звіт з сцени. Останній день літньої людини присвячений:
На нашу попередню подорож ми пішли на онуки в Смоленську область, пенсії яких невеликі, і вони повинні врятувати все, якось вижити.
Все поодинці і щиро радіти гостям, багато хто живе в віддалених селах відрізають від магазинів і клінік.
З нами на поїздці ми приймали харчові набори, що зашифровані "Hello!" і почали на дорозі.
Додано до [mergetime]1349380486[/mergetime]
Якщо є все, що ми можемо допомогти, чому б не?
Наша перша зупинка в Войково, тут в дилапсований будинок живе Ніна Олександрівна, вона має пансіонат 4700 рублів.
Її тільки син помер три роки тому і вона була лівою.
«Тридесят дев'ять років Я працюю в колективному господарстві і в державному господарстві, у віці 16 років лівої школи і пішов на роботу «під мішками» переїхала все на себе!» І тепер болить ноги і руки. Для моєї роботи я отримав п'яний сусід, і вона дійсно не працює... і де справедливість?
І ми відповімо її в хору:
Ми приїхали до вас, не до вашого сусіда! Як допомогти?
«Покрівля працює через мене, будь ласка, допоможи мені! й
Після швидкої консультації ми наконували свою бабуся на рубероїді і залишили її харчування. Повідомляємо, відвідайте і допоможемо.
- Боже! - Я чекаю тебе!
Ми приїдемо до вас знову!
На шляху ми познайомимося з покинутим храмом, дуже красивим.
У с. Ізвекове живе Анастасія Єгоровна, вона є самотніми і живе дуже бідними.
Для того, щоб накопичувати дрова на зиму, вона повинна заперечувати себе практично все, залишити їжу і взяти її бабуся на замітку, ми побувати її, якщо це можливо.
крамниця (SelPo)
Село Хай
Варвара Алексєєвна живе тут, вона є домашньою передньою робочою особою, дуже гостинний бабуся.
Він живе дуже скромно і повністю самостійним.
Ви не вірите, але це 99 років.
р.
Бабця подарував нам чай і був злий, що не випікав нас пирогами.
У цьому віці вона гумористична і її філософія є просто дивом, не бабуся!
869357
У грудні бабуся буде 100 років, ми обіцяємо привітати її з ювілею!
Для одномісних, реальна підтримка – соціальні працівники, які піклуються про людей похилого віку та іноді замінюють мертвих дітей.
Будинок теплого і затишного, у нас була закуска, ліва їжа для моєї бабусі.
Коло деревини на зиму, якось не звичний.
599 р.
Тим часом погода псує і дощує, немає доріг, тому ми змінюємо сидіння.
до УАЗК, щоб дістатися до інших сіл.
На поїздці ми супроводжуємо керівником соціального відділу Сергій Геннадієв Хохлов, спеціальною подякою для організації заходу!
Не працює вода в селах, не газ.
Всі висувні плити з деревою або вугільною.
У нас є всі похилого, бідності та великого терпіння наших старих жінок - це те, що я пам'ятаю більшість поїздки.
Село Новодугіно, тут живе Іраїда Павловна, вже знайома з нами з останньої поїздки, її нефритних напоїв і забирає її пансіонат, який трохи більше 5000 рублів.
Ми вже приносили великогабаритний телевізор, і тепер доставимо холодильник.
Ми вдячні нам за допомогу.
Я чекаю на тебе!
- Коли ти знову прийдеш?
9068040р.
У цей дощовий день ми відвідали сім адрес, де живуть старі жінки.
Одна з них лежачи, ми залишили її діаперами і медикаментами.
Для порівняння: старі пенсійні фонди в Європі становить близько 800 євро на місяць, в Росії все відрізняється.
Але бабуся не сниться, живе в старому вигляді, зберігаючи все.
Прогулянка до Бога, копати в садах і чекати хороших людей, щоб відвідати!
Ми завжди повернемося і допоможемо, це життя, вона має все, від і до того, що не має сенсу оцінити ситуацію, це так!
Ми можемо зробити щось, і ми робимо це, і Бог сказав нам!
Традиційно завдяки всім, хто приймав участь у придбанні товарів і лікарських засобів:
Олена Войводська та «Воли на колесах», Надія Зайцева, Оксана Приходько, Катерина Куракаєва, Анна Єрмачкова, Єкатерина Міголь, Володимир Леонов. 15,000 рублів витратили на подорож, це наші особисті кошти. Але якщо ви хочете кинути нам 300 рублів за бензин, ми будемо дуже вдячні! Яндекс Гаманець: 410011230561559
Дякую!
С ***
С ***
С ***
С ***
С ***
р.
С ***
С ***
7824516
Джерело: