Тулим бам

Я починав ремонт кухні. Так як руки там і що там, я вирішив зробити все самому.

Не дивно, що якщо шпатула і інші інструменти я знаю, що вони призначені для – так давайте йти. Після того, як я поклеював вінілові шпалери на стіні на обідній стіл - добре, вони дуже сподобалося мене, і вони приємні, ніж керамічна плитка - вони затишні і тепліші. Але час не залишає нічого, в тому числі мої шпалери. В цілому шпалери прийшли в розгортий зовнішній вигляд і просили для пікніки (вогонь до світла). Я. Було прийнято рішення, що шпалери будуть замінені ... шпалери. Але бамбук. Я зрозумів, що це не проста справа і вирішив... Я вирішив зробити це самостійно.) Я не можу сказати, що я не буду це робити. Я вже пофарбував мій мотоцикл і закінчив свою юридичну школу. Я. І все, що я сказав, що я не міг. Для мене. Ну, добре ... Проксимус

Ми йдемо на будь-який будівельний магазин і купуємо наші улюблені бамбуки Вони зазвичай продаються в рулонах і в різних розмірах. Ми беремо його на тканинну основу і доводимо її додому. Але, перш ніж перейти до бамбука, я дуже рекомендую, що ви виміряєте і розрахувати потрібну кількість цих дуже бамбуків, щоб пізніше це не було болючим, для того, щоб безперечно витрачати гроші.

Гаразд, рол ... Що далі?
До речі, якщо ви хочете перерватися і ви більш комфортні, то читати-розрив. Але я буду знати, коли я зробив. Не зловживати в ній – майстри не люблять. Я майстер.
Будь-який Я вирішив дати бамбукові шпалери форму, щоб не... Я хочу хороший постріл. Ми малюємо контур і ... Пробити голову, ніж розрізати його ... Це бамбук, yopt. І майстр такого місця, про те, як він ріже, що мати не гине. Згадуємо і ножиці для металу, а болгарка з яким-небудь різновидом рельєфного кола.

Але... Але вона була поширена мозками (ренесансами) і було прийнято рішення про пилку лобзика з невеликим зубчастим файлом для карвілінарних зрізів ... Ось ми йдемо.

Увійти

Юрген077
Не бути розумним. Звичайна марка ... Принаймні не на мій бамбук. Не турбувати...
Це результат зрізу

Добре, тепер давайте очистити старі шпалери і загусити стіну для клею сторонніх тіл)
Ми роздягаємо шпалери, кладемо грунт ... Бамбук пробачить вас і подряпин і дрібних нерівностей. Ось як бамбук, але це так легко.

Не забудьте видалити розетки і вимикачі до цього. Я не буду писати про техніку безпеки при видаленні рецептур і ланцюгів живлення кухні. Головне не стояти в басейні з водою і нічого не відірвати від стіни силою. Добре, після видалення їх, де в бамбукі зробити технічні отвори. Для мене це просто отвори для розетки і вимикача (або перемикач). Тут, незалежно від того, як ви спробуєте, ви ніколи не отримаєте там.

604848

Потім кладемо клей на стіну. Кста, спочатку прикріплюємо бамбукові шпалери на стіну і коло з олівцем, щоб не змащувати зайвий простір (або площа) стіни.
Клей, в тому ж відділенні, де брали бамбук - не забирають відро дорогого клею і не на всіх підходящих для цієї процедури. Що клею не піддається корекції і не пробачає помилок. Перейдіть в інший відділ, який продає клею і купуйте клею для пробки. Зазвичай в пластикових відрохах. Я не буду писати назви, оскільки вони будуть вважатися рекламною. Також я покажу вам в секреті, що це ті ж рідкі цвяхи, тільки в відрі (банк). Консистенція така ж, і можна сміливо приймати рідкі цвяхи, але вони в трубах і не брали. Я забрав банку і наносив її шпателем.

Далі, за допомогою дружини, другу, сина, брата, співрозмовника, але не мати-в-право, наносимо бамбук до потрібного місця і з тканиною (це також старий рушник) ми згладжуємо до стіни, якщо потрібно виправити. Бамбукові протипоказання, звичайно, але є чудовим гумовим молотком. Після декількох ударів на опалубках і сірих ділянках бамбука вона стає міксом і слухняним. Навіть чоловік може працювати з таким інструментом, і ви не хвилюєтеся, що він буде цвях щось неправильно або знищити його.

Ось ми йдемо. Відображення на роботі виконано і заслуговуються, щоб поводити пиво за сценаріями)

Поставте в розетки і вимикачі (швидки) ...

Але оскільки стіна після склеювання бамбука також постраждала в місцях, і нехай чесно, вже встигла пофарбувати. Як пофарбувати і як підготувати стіну, дружину і себе, це окрема тема.
Стіна була пофарбована і бамбук прикрашена. По дорозі... бамбук, якщо він має свій рідний закінчення, кант, але якщо ви її зрізаєте, то tad ... Ви повинні захопити голову і піднятися на петлю, ніж закріпити її кінці. А коли прийшов на мотузку, то він прийшов в руки.

Були пара суглобів у вигляді відбитків від шпатули, і було прийнято рішення приховати суглоби під такими локами, що дуже мотузка ... І каміння? Камені з паління щебеню на подвір'ї і приклеюють до теплого клею. О, так, мотузка також зазвичай приклеюється до того ж клею тепла ...

р.

Дивитися всі ... Загальний вигляд...
Бамбо бомба... Натуральний матеріал-один, вода не боїться-два, тонко-три, затишна-холодна, тепло-п'ять. І вона має багато плюсів ...
Я отримав його. Я не можу прочитати.
Приїжджайте на, флізілін, приходьте. Критики і все, що)

Джерело: