Дика муфта на Таганці

Я прокинувся вранці і відчував щось неправильно. Я слухав себе, я думав, що це було океї. Я слухав світ навколо мене, і я зрозумів це неправильно. Не те, що виражається в дратівливому і гучному голосі від мегафона. Я думаю! День народження Великої Вітчизняної і Микити завтра. Чому і раніше? Прихильник до вікна і ... Я дійсно трахнув вгору, kamrads! Моє тихе і тихе подвір’я перетворилося в справжню чубку! Сонце Сабат був відірвав від мене, як ніби вітер, і, захопивши оператора, я вибігав поза, щоб захопити цю недбалість.

Багато знімків, я кінець.

Субота вранці. Багато автомобілів і людей. Що робити тут?

О, там!

Діти грають війну!

Я знав, звичайно, що були такі люди, але я не здогадав, що були так багато з них, і вони прийняли цю справу так серйозно.

3610Р. 4200Р.

Неймовірно, що я в змозі правильно породити цей захід, тому що не в курсі, але як мій дружина - "Це краще, ніж горілка, щоб їсти на в'язках", так просто фото.

Я, і дощ вранці...

Теплий.

Хто ні? І діти маленькі, і nerds є загадкою, і дядьки старі і сірі і просто реальні герої!

І всі серйозні.

І військові друзі поза, щоб вони не вийшли під гарячою рукою!

Я збираюся кіно!

Я бачу без законності у очищенні. Вони б'ють! Хоча це, з паличками і червоними полицями, по дорозі, судді.

Я отримав на коліні, як мертвий чоловік.

Ось як вони готуються до бою.

Янкес на суді царя Артура. Він лікує в дорозі.

І дівчата там. Бодибилдерши в основному.

Прийти і йти посилки.

Я не знаю про Толкеяни, але є багато з них.

Чи є арки Tolkien? Знімки надходять.

Приїжджайте, я не шкода. І люди дійсно освітлюють. Я написав цей пост, і я чую гармати і мечі, що відмирають за вікном. Це весело, що?

Люди збираються.

І ось ми йдемо!

Я не знаю. Так легко хвилюватися, але судді дивляться щось і все цивільне.

Одне перебування на натовпі.

Щось таке. Спасибі хлопці. Зробили ранок.

Я буду дивитися! Успіхів, всіх!

Джерело: