803
Дика муфта на Таганці
Я прокинувся вранці і відчував щось неправильно. Я слухав себе, я думав, що це було океї. Я слухав світ навколо мене, і я зрозумів це неправильно. Не те, що виражається в дратівливому і гучному голосі від мегафона. Я думаю! День народження Великої Вітчизняної і Микити завтра. Чому і раніше? Прихильник до вікна і ... Я дійсно трахнув вгору, kamrads! Моє тихе і тихе подвір’я перетворилося в справжню чубку! Сонце Сабат був відірвав від мене, як ніби вітер, і, захопивши оператора, я вибігав поза, щоб захопити цю недбалість.
Багато знімків, я кінець.
Субота вранці. Багато автомобілів і людей. Що робити тут?
О, там!
Діти грають війну!
Я знав, звичайно, що були такі люди, але я не здогадав, що були так багато з них, і вони прийняли цю справу так серйозно.
3610Р. 4200Р.
Неймовірно, що я в змозі правильно породити цей захід, тому що не в курсі, але як мій дружина - "Це краще, ніж горілка, щоб їсти на в'язках", так просто фото.
Я, і дощ вранці...
Теплий.
Хто ні? І діти маленькі, і nerds є загадкою, і дядьки старі і сірі і просто реальні герої!
І всі серйозні.
І військові друзі поза, щоб вони не вийшли під гарячою рукою!
Я збираюся кіно!
Я бачу без законності у очищенні. Вони б'ють! Хоча це, з паличками і червоними полицями, по дорозі, судді.
Я отримав на коліні, як мертвий чоловік.
Ось як вони готуються до бою.
Янкес на суді царя Артура. Він лікує в дорозі.
І дівчата там. Бодибилдерши в основному.
Прийти і йти посилки.
Я не знаю про Толкеяни, але є багато з них.
Чи є арки Tolkien? Знімки надходять.
Приїжджайте, я не шкода. І люди дійсно освітлюють. Я написав цей пост, і я чую гармати і мечі, що відмирають за вікном. Це весело, що?
Люди збираються.
І ось ми йдемо!
Я не знаю. Так легко хвилюватися, але судді дивляться щось і все цивільне.
Одне перебування на натовпі.
Щось таке. Спасибі хлопці. Зробили ранок.
Я буду дивитися! Успіхів, всіх!
Джерело:
Багато знімків, я кінець.
Субота вранці. Багато автомобілів і людей. Що робити тут?
О, там!
Діти грають війну!
Я знав, звичайно, що були такі люди, але я не здогадав, що були так багато з них, і вони прийняли цю справу так серйозно.
3610Р. 4200Р.
Неймовірно, що я в змозі правильно породити цей захід, тому що не в курсі, але як мій дружина - "Це краще, ніж горілка, щоб їсти на в'язках", так просто фото.
Я, і дощ вранці...
Теплий.
Хто ні? І діти маленькі, і nerds є загадкою, і дядьки старі і сірі і просто реальні герої!
І всі серйозні.
І військові друзі поза, щоб вони не вийшли під гарячою рукою!
Я збираюся кіно!
Я бачу без законності у очищенні. Вони б'ють! Хоча це, з паличками і червоними полицями, по дорозі, судді.
Я отримав на коліні, як мертвий чоловік.
Ось як вони готуються до бою.
Янкес на суді царя Артура. Він лікує в дорозі.
І дівчата там. Бодибилдерши в основному.
Прийти і йти посилки.
Я не знаю про Толкеяни, але є багато з них.
Чи є арки Tolkien? Знімки надходять.
Приїжджайте, я не шкода. І люди дійсно освітлюють. Я написав цей пост, і я чую гармати і мечі, що відмирають за вікном. Це весело, що?
Люди збираються.
І ось ми йдемо!
Я не знаю. Так легко хвилюватися, але судді дивляться щось і все цивільне.
Одне перебування на натовпі.
Щось таке. Спасибі хлопці. Зробили ранок.
Я буду дивитися! Успіхів, всіх!
Джерело: