655
Автомобільний гараж
Побачивши ще одну мить іграшок у дитячій кімнаті, було прийнято рішення побудувати щось так, щоб хоча б маленькі автомобілі не були під ногами, але на їх місці. Так, і елемент гри, щоб бути присутнім, тому що ми все пам'ятаємо, що це коли ви дитина змушена чистити. Якщо ви є хлопчиком, і ви 5 років.
24 р.
Перша думка була зробити щось схоже на 2-поверхову полицю. З ліфтом і можливо ліфт (на мотузці). Як багаторівневі паркувальні лоти. Але думка почала розвиватися і розвиватися в цьому.
Ідею було остаточно підтверджено. Я отримав користь від матері хлопчика і пішов. Так як ескіз на папері є просто ескіз, і я ніколи не знав, як скласти плани і будь-які такі малюнки, я вирішив знайти відповідне програмне забезпечення, щоб допомогти. В якому створено план-проект майбутнього будівництва. Виявилося майже те, що було заплановано, калібровано в розмірах.
Це де мій батько взяв участь. Його допомога була неоцінена як слово, так і знесеним. Дякую!
Далі йдемо в магазин для матеріалу.
Придбання:
1,1 км Лист фанери 10х1525х1525 - тут і для основного полотна і для полиць досить;
2. 3 штук гладкого макета (RGS-20) - для бічних сторін;
3. У Планка була нарізана в бруски. Для спини конструкції.
4. 2 канати фарбового покриття (різні кольори). Як виявилося пізніше, вибір був невірним, тому що ці речі висушують дуже довго і пахнуть страшно.
5. Умань Кошик
6. Жнівень Клей для деревини (на основі ПВА)
7. Про нас Стрічка фарби. Він не знав, що він зробив, але він сказав: "Зробити його." Я отримав його.
8. У Самолікування
9. Кукурудзи, 8. У
У котеджі батьків відбувся акція (сувка, фурнітура, збірка, живопис).
На аркуші фанери ми робимо маркування майбутнього гаража (80х100)
У місцях пилки приклеюємо фарбу стрічку. На мій німий питання в очах, мій батько тільки виграв розумно. Як, дізнатися, дитина. Гаразд, я думав, "Гірффа великий, він знає краще."
Плівуд під ножем. Потім вони побачили полки.
(Мій батько зображений)
Що таке стрічка. У порівнянні з наступною картиною, відмінність чітка.
Але я вірю, Зрізи трохи відрізняються. На попередньому фото ножа рушила на клітковину, і в цьому проти. Але в будь-якому випадку, лакова стрічка дуже допомагає уникнути таких чіпів.
Потім починаємо шліфування.
Ні, ви не думаєте, що мій батько зробив все і я просто взяв фотографії. Не всі! Він не знає, як зробити фотографії настільки красивими та художніми.
Так що я просто кинувся протягом декількох хвилин, взяв постріл і повернувся до роботи.
Так, за допомогою такої шліфувальної машини, я «здивився» всю поверхню полотна і полиць. Без неї, робота була затримана в певній мірі. Автомобіль дійсно допоміг.
Для порівняння лівою є оброблена поверхня, справа є перистом. (Так, картина не дуже хороша, краще бачити жити)
Робимо бари з дошки.
3250Р. 3700Р.
З ріжучих брусів ми збираємо структурне армування, щоб основний лист не ведеться з часом, і що гараж рівно з стіною. І ви знаєте, що плінтуси неспішні.
Для муфти використовують клей і гвинти на швів.
І тут ми все ще зробили шкуру її величний характер. Плівуд досить сирий, щоб приїхати її. Полки стали дугою, кут був невеликий, але неприємний. Головне полотно через розмір залишається майже ідеальною. Вирішили поставити полички під тиском і залишити їх не менше тижня. Попереду, тиждень був короткий. Хоча вони зберігалися в опалювальному будинку і біля батареї, вигин практично не зникнув. Було прийнято рішення купити більше кутів для виправлення своїх недоліків.
В той час як дерево висушений знову пішов в магазин для фарб і куточків.
Приклеюємо кути до полотна. Тут теж батько засіяний розумним: темний планк на полотні прикріплюється до пари шурупів для гладкого кріплення кутів. Звичайно, можна просто малювати лінію і закріпити її за допомогою малюнка, але таким чином, повірити мене, надійніше.
Збір основи. Хтось приїжджає. Отвори прокочуються під променями.
Монтаж боків
Висихання після фарбування.
999 р.
На тижні кладуть на 2-му поверсі котеджу, де висихають і теплі. Smell практично нульовий. Я приніс йому додому в місто. Зайдіть його.
2816686
Промені на клею і парі, з кожного боку, гвоздики з укусами капелюхи.
Щось таке.
І так як всю цю бандуру потрібно прикріпити до стіни, а стіни мають гіпсокартонне покриття, вони купили рушники, як це.
1990Р. 2199Р.
Комплект конструкції. Автомобілі повільно заповнять новий будинок. Діти любить це!
Що таке гроші?
- Фарбування бази - 2х75 = 150 рублів. (не корисно)
- Фарба - 2х140 = 280 рублів.
- Клей, 89 рублів.
- Стрічка картини - 35 рублів.
до Кисть - 25 рублів.
до Шурупи - 4х13,10 = 52.4 рублів.
- Куточок - 12х37.9 = 454.8 рублів.
- Розмітка РГС-20 (під боків) - 3х69 = 207 рублів.
- дошка під бруски - 85 рублів.
- Плівуд, 535 рублів.
- Дубель (комплект з гвинтами) - 19 рублів.
Загальний: 1932.2 рублів.
Я зробив.
Джерело:
24 р.
Перша думка була зробити щось схоже на 2-поверхову полицю. З ліфтом і можливо ліфт (на мотузці). Як багаторівневі паркувальні лоти. Але думка почала розвиватися і розвиватися в цьому.
Ідею було остаточно підтверджено. Я отримав користь від матері хлопчика і пішов. Так як ескіз на папері є просто ескіз, і я ніколи не знав, як скласти плани і будь-які такі малюнки, я вирішив знайти відповідне програмне забезпечення, щоб допомогти. В якому створено план-проект майбутнього будівництва. Виявилося майже те, що було заплановано, калібровано в розмірах.
Це де мій батько взяв участь. Його допомога була неоцінена як слово, так і знесеним. Дякую!
Далі йдемо в магазин для матеріалу.
Придбання:
1,1 км Лист фанери 10х1525х1525 - тут і для основного полотна і для полиць досить;
2. 3 штук гладкого макета (RGS-20) - для бічних сторін;
3. У Планка була нарізана в бруски. Для спини конструкції.
4. 2 канати фарбового покриття (різні кольори). Як виявилося пізніше, вибір був невірним, тому що ці речі висушують дуже довго і пахнуть страшно.
5. Умань Кошик
6. Жнівень Клей для деревини (на основі ПВА)
7. Про нас Стрічка фарби. Він не знав, що він зробив, але він сказав: "Зробити його." Я отримав його.
8. У Самолікування
9. Кукурудзи, 8. У
У котеджі батьків відбувся акція (сувка, фурнітура, збірка, живопис).
На аркуші фанери ми робимо маркування майбутнього гаража (80х100)
У місцях пилки приклеюємо фарбу стрічку. На мій німий питання в очах, мій батько тільки виграв розумно. Як, дізнатися, дитина. Гаразд, я думав, "Гірффа великий, він знає краще."
Плівуд під ножем. Потім вони побачили полки.
(Мій батько зображений)
Що таке стрічка. У порівнянні з наступною картиною, відмінність чітка.
Але я вірю, Зрізи трохи відрізняються. На попередньому фото ножа рушила на клітковину, і в цьому проти. Але в будь-якому випадку, лакова стрічка дуже допомагає уникнути таких чіпів.
Потім починаємо шліфування.
Ні, ви не думаєте, що мій батько зробив все і я просто взяв фотографії. Не всі! Він не знає, як зробити фотографії настільки красивими та художніми.
Так що я просто кинувся протягом декількох хвилин, взяв постріл і повернувся до роботи.
Так, за допомогою такої шліфувальної машини, я «здивився» всю поверхню полотна і полиць. Без неї, робота була затримана в певній мірі. Автомобіль дійсно допоміг.
Для порівняння лівою є оброблена поверхня, справа є перистом. (Так, картина не дуже хороша, краще бачити жити)
Робимо бари з дошки.
3250Р. 3700Р.
З ріжучих брусів ми збираємо структурне армування, щоб основний лист не ведеться з часом, і що гараж рівно з стіною. І ви знаєте, що плінтуси неспішні.
Для муфти використовують клей і гвинти на швів.
І тут ми все ще зробили шкуру її величний характер. Плівуд досить сирий, щоб приїхати її. Полки стали дугою, кут був невеликий, але неприємний. Головне полотно через розмір залишається майже ідеальною. Вирішили поставити полички під тиском і залишити їх не менше тижня. Попереду, тиждень був короткий. Хоча вони зберігалися в опалювальному будинку і біля батареї, вигин практично не зникнув. Було прийнято рішення купити більше кутів для виправлення своїх недоліків.
В той час як дерево висушений знову пішов в магазин для фарб і куточків.
Приклеюємо кути до полотна. Тут теж батько засіяний розумним: темний планк на полотні прикріплюється до пари шурупів для гладкого кріплення кутів. Звичайно, можна просто малювати лінію і закріпити її за допомогою малюнка, але таким чином, повірити мене, надійніше.
Збір основи. Хтось приїжджає. Отвори прокочуються під променями.
Монтаж боків
Висихання після фарбування.
999 р.
На тижні кладуть на 2-му поверсі котеджу, де висихають і теплі. Smell практично нульовий. Я приніс йому додому в місто. Зайдіть його.
2816686
Промені на клею і парі, з кожного боку, гвоздики з укусами капелюхи.
Щось таке.
І так як всю цю бандуру потрібно прикріпити до стіни, а стіни мають гіпсокартонне покриття, вони купили рушники, як це.
1990Р. 2199Р.
Комплект конструкції. Автомобілі повільно заповнять новий будинок. Діти любить це!
Що таке гроші?
- Фарбування бази - 2х75 = 150 рублів. (не корисно)
- Фарба - 2х140 = 280 рублів.
- Клей, 89 рублів.
- Стрічка картини - 35 рублів.
до Кисть - 25 рублів.
до Шурупи - 4х13,10 = 52.4 рублів.
- Куточок - 12х37.9 = 454.8 рублів.
- Розмітка РГС-20 (під боків) - 3х69 = 207 рублів.
- дошка під бруски - 85 рублів.
- Плівуд, 535 рублів.
- Дубель (комплект з гвинтами) - 19 рублів.
Загальний: 1932.2 рублів.
Я зробив.
Джерело: