757
Водний трейк через Карелію
З кожним роком ми їдемо на невелику подорож до Карелії з нашим туристичним клубом Tula. З кожним роком ми обираємо річку 2-3 категорії складності, набираємо групу і поїдемо в пошуках пригод і відмінного відпочинку. У 2012 році наш перший рафтинг пройшов вздовж річки Чірка-Кем, загальна довжина маршруту склала близько 170 км. Сьогодні Я побачу у вас літо, чудові спогади та радість. Я не знаю, скільки фотографії я закінчую.
1,1 км Ми взяли Московсько-Мурманський поїзд. На найдовшому паркінгу Свір ми вийшли з копченої риби і карелянських гнітів з картоплею. А натурально свіжим пивом.
3820745 Габаритний зображення
2,2 км Деякі з нас. Я одягаю помаранчеву футболку. У цьому році було 11 нас. Тула, Калуга і Королева.
3 хв У Петрозаводську, згідно з нашою давньою традицією, ми надіслали пам'ятні карти нашим друзям і продовжили нашу подорож поїздом до станції Біломорськ.
4. У Це, насправді. У нас вже було лофа, яке займе нас 200 верст.
5. Умань Десь посеред дороги. В цілому дорога приймала нам близько 2 днів.
6. Жнівень Ось ми йдемо. Білі ночі красиві. Карелія привітала нас з дощом і хмарними лижами.
7. Про нас Поки хлопці збирають катамарани, дівчата роблять домашню роботу і харчування.
8. У Ми вже почали рафтинг і втратили деякі наші екіпажі. Я мав мати землю і сигнали, що проходять кораблі. Знайди його.
р.
9. час 23:15.
10 хв Там були різні симпатичні снопи, які я хотів взяти додому з мене.
11. Наша 4 сидінь катамаран. Він був названий щитом, а потім він був перейменований. Але на початку ми вийшли неправильно, і на нього важко було купатися.
12. Ми побачили весь місяць.
13 Сумка для трави ганчі. Якщо ви приступите до наметів в тамбурі, то після ночі в ароматі трави, ваша голова зашкодить і неприємно спиниться. Додаємо в чай і трохи в розведенні спирту.
15 хв Ранок привітав нас з гарною погодою і білосплавними хмарами
16 мар Зберіть картку, щоб ми не втратили знову. Пройшов карту і багато.
18 років Невелика закуска і на дорозі. Більше води.
19.00 р. На воді нічого цікавого. Так їдемо прямо до вечора млинці.
20 Який перший цікавий поріг.
582144
21.
23.
24 на кожному поході я зустрічаю husky
25 мар Це були з Тіксенської медсестри
р.
26 Далі був поріг кривої. Ми не взяли на нього картину, ми проходимо без нього. Так ми мали маленький чат в бочку.
27 мар До речі, в Карелі, завжди холодний і комарів їсти
28 мар Ми також зустрілися з групою чоловіків з Кокомуша та Петра. Подарували нам горілку і пиво.
29.
30.
31.
32 кв.м. Наша команда.
Ми не маємо 33 матраців, тому ми прокидаємо на доріжок.
Р
34 Мосс Ягель. Вони дуже комфортні, шкода, протирають.
35 хв Поріг кривих кліщів.
36 Threshold Takho-padun 4 категорії складності. Найнебезпечніша річка. Відмінність висоти близько 2 метрів
Габаритний зображення
37 хв Вечірні збори перед вогнем під спиртом, співаючи печінку або поезія читання. Іноді вони відіграли скручером і мафією. Але в основному... ми, не будемо говорити про це.
38 Кукурудзяний піл.
39 хв Спіймана першою щукою
40 хв І вирішили, щоб вижити їх негайно.
р.
1 час Були гриби. Це в основному білий і подс. Лоти.
42 км Карта сайту
р.
до 50 Просто краєвид на Ледмоозерський поріг
440.00 р. У мене є гриби.
45 Всього лову
Вибрати 46 _ Наші кухарі
47 кв.м. Тоді були багато переходів, коли ми не знімемо фотографії, але пропустили швидки без пошуку. Це було настільки особливим, що було більше днів. І в самому кінці річки ми познайомимося з лісником Дядько Саша з Норвезькою Лайка Рекс. Він висить три дні. Санвузол, локальні оповідання... великий.
48 кв.м На попередній фото, якщо не Дядько Саша.
49 Гриб.
50 Багато грибів
(доб. 3)
51 Ми
52 Взяти захід сонця
53 Дядько Саша декласифіковано місце з хмарою для нас.
54.00 Р Ми, ймовірно, приїжджаємо до найближчого. Ми в Петрозаводську. З П. Борово. На автобусі 13 годин.
55 Двигун в Боголі
56.00 Р Всі Всі Всі Ми вдома! Дуже дякую. Якщо вам подобається, я розповість про наші треки на річках Тунгуда (Карелія) і Красиве слово (Тула область). Якщо вам подобається, приходьте до нас наступного року.
Джерело:
1,1 км Ми взяли Московсько-Мурманський поїзд. На найдовшому паркінгу Свір ми вийшли з копченої риби і карелянських гнітів з картоплею. А натурально свіжим пивом.
3820745 Габаритний зображення
2,2 км Деякі з нас. Я одягаю помаранчеву футболку. У цьому році було 11 нас. Тула, Калуга і Королева.
3 хв У Петрозаводську, згідно з нашою давньою традицією, ми надіслали пам'ятні карти нашим друзям і продовжили нашу подорож поїздом до станції Біломорськ.
4. У Це, насправді. У нас вже було лофа, яке займе нас 200 верст.
5. Умань Десь посеред дороги. В цілому дорога приймала нам близько 2 днів.
6. Жнівень Ось ми йдемо. Білі ночі красиві. Карелія привітала нас з дощом і хмарними лижами.
7. Про нас Поки хлопці збирають катамарани, дівчата роблять домашню роботу і харчування.
8. У Ми вже почали рафтинг і втратили деякі наші екіпажі. Я мав мати землю і сигнали, що проходять кораблі. Знайди його.
р.
9. час 23:15.
10 хв Там були різні симпатичні снопи, які я хотів взяти додому з мене.
11. Наша 4 сидінь катамаран. Він був названий щитом, а потім він був перейменований. Але на початку ми вийшли неправильно, і на нього важко було купатися.
12. Ми побачили весь місяць.
13 Сумка для трави ганчі. Якщо ви приступите до наметів в тамбурі, то після ночі в ароматі трави, ваша голова зашкодить і неприємно спиниться. Додаємо в чай і трохи в розведенні спирту.
15 хв Ранок привітав нас з гарною погодою і білосплавними хмарами
16 мар Зберіть картку, щоб ми не втратили знову. Пройшов карту і багато.
18 років Невелика закуска і на дорозі. Більше води.
19.00 р. На воді нічого цікавого. Так їдемо прямо до вечора млинці.
20 Який перший цікавий поріг.
582144
21.
23.
24 на кожному поході я зустрічаю husky
25 мар Це були з Тіксенської медсестри
р.
26 Далі був поріг кривої. Ми не взяли на нього картину, ми проходимо без нього. Так ми мали маленький чат в бочку.
27 мар До речі, в Карелі, завжди холодний і комарів їсти
28 мар Ми також зустрілися з групою чоловіків з Кокомуша та Петра. Подарували нам горілку і пиво.
29.
30.
31.
32 кв.м. Наша команда.
Ми не маємо 33 матраців, тому ми прокидаємо на доріжок.
Р
34 Мосс Ягель. Вони дуже комфортні, шкода, протирають.
35 хв Поріг кривих кліщів.
36 Threshold Takho-padun 4 категорії складності. Найнебезпечніша річка. Відмінність висоти близько 2 метрів
Габаритний зображення
37 хв Вечірні збори перед вогнем під спиртом, співаючи печінку або поезія читання. Іноді вони відіграли скручером і мафією. Але в основному... ми, не будемо говорити про це.
38 Кукурудзяний піл.
39 хв Спіймана першою щукою
40 хв І вирішили, щоб вижити їх негайно.
р.
1 час Були гриби. Це в основному білий і подс. Лоти.
42 км Карта сайту
р.
до 50 Просто краєвид на Ледмоозерський поріг
440.00 р. У мене є гриби.
45 Всього лову
Вибрати 46 _ Наші кухарі
47 кв.м. Тоді були багато переходів, коли ми не знімемо фотографії, але пропустили швидки без пошуку. Це було настільки особливим, що було більше днів. І в самому кінці річки ми познайомимося з лісником Дядько Саша з Норвезькою Лайка Рекс. Він висить три дні. Санвузол, локальні оповідання... великий.
48 кв.м На попередній фото, якщо не Дядько Саша.
49 Гриб.
50 Багато грибів
(доб. 3)
51 Ми
52 Взяти захід сонця
53 Дядько Саша декласифіковано місце з хмарою для нас.
54.00 Р Ми, ймовірно, приїжджаємо до найближчого. Ми в Петрозаводську. З П. Борово. На автобусі 13 годин.
55 Двигун в Боголі
56.00 Р Всі Всі Всі Ми вдома! Дуже дякую. Якщо вам подобається, я розповість про наші треки на річках Тунгуда (Карелія) і Красиве слово (Тула область). Якщо вам подобається, приходьте до нас наступного року.
Джерело: