Величезна куля.

На пляжі з'явилася величезна околиця розміром кулі. Вчені визначають, хто може належати до органу зору.

Gino Covacci вперше зберіг свою знайти в будинку в холодильнику (фото: sky.com)

На пляжі Американського міста Форт-Лодердейл в Флориді, 10 жовтня, на пляжі американського міста Форт-Лодердейл в Флориді.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Коли я бачив, що око, я просто не міг вірити очі, побачити для пун! Він ще досить «свіжився», кров озощений з нього, коли я кладаю його в поліетиленовий пакет і взяв його додому, свідк визнав.

Ковачі спочатку зберігають свою знахідку в холодильнику, але потім вирішили покинути її до міліції.

Правоохоронці просять допомогти в розв'язанні таємницю очного яблука в Інституті вивчення та збереження природи Флорида.

Експерти загублені в здогадках, з'являються, які істоти можуть належати до такого масивного органу зору.

Вчені навіть поділяють фото очей на соціальній мережі і отримали флерію відповідей: Інтернет-користувачі пропонують найнадійніші варіанти.

Згідно з деякими користувачами, око може належить до гігантського восьминогу або навіть великогофу.

Дослідники продовжують вивчення таємничого очного яблука в Санкт-Петербурзі, штат Флорида.

Джерело: