Ще один тур китайської мови.

Це так сталося, що я був кинутий на дуже, дуже південь від Китаю, в Гуанчжоу і Чжецзян (Гуандун провінції) (за запитом, імена більше не дублюються в Китаї).

Я пропоную загальний публічний плутаний і непристойний (як завжди) рахунок мого життя і його продуктів тут (не про це).

Заголовок фото немає шахти. Не ламайте. Не курка. Китайські капелюхи проходять.

770886

Насправді враження про Гуанчжоу залишається різко негативним. Найгірший китайський місто я коли-небудь був. У зв'язку з тим, що вона є Південь країни (і, в результаті найбільш щільно заселеної області), вона має величезну кількість переселенців. Крім того, якщо в Шанхаї, Пекіні, Тяньчині це якось наказано, то в Гуанчжоу (і тільки в ньому) є такі фотографії (неде ще є така картина).

Друга точка - чому GJ (Китайські міста зазвичай скорочуються столичними літерами ієроглифів). GZ - GuangZhou, TJ - TianJin, BJ - BeiJing і так далі - Я дико відступив - величезна кількість чорних мігрантів. Можливо, завдяки тому, що клімат схожий на рідну саванну і вирощують однакові пальмові дерева. Не знаю. Всі вони роблять це продають наркотики, продають підроблені годинники і сидять поза ігровими картками. У деяких зонах навіть ходьба небезпечна.
Також у них є діти. Я мав жити в готелі біля залізничного вокзалу, тому були так багато маленьких мавпа, які жили в зал.
АЛЕ! Чому я люблю з Китаєм, зокрема, є те, що вони не допускаються Я не чув про толерантність тут. Недавній приклад двох поліцейських, які збиваються в чорному районі. Про 2 500 африкантів були депортовані 24 години. Зоровий урок, як це ... Ось вони заважають більш-менш тихо.
На фото (Ви не вірите це), Гуанчжоу, Китай

Наступне місце, яке я збираю в пошуку центральної статуї GJ. І я бандру в цей парк на шляху. З GJ використовується для того, щоб бути англійською колонією (як і весь Кантон), тут збереглися такі садиби. Це ресторани, готелі тощо.

І... По дорозі. Тільки тут я зустрів те, що я чув довго. Зустрічайте машину з продажу презервативів. Одна річ, одна юань.
До речі, це зробив. Китай має величезну проблему родючості (але це факт). І проблема не в народному курсі за се, але в гендерній сфері. Для 6-7 хлопчиків є одна дівчина (в класах, дитячих садках, є тільки така картина, ви побачите пізніше). Це пов'язано з тим, що в китайському виді хлопець є майбутнім хлібобулочним, дівчина є безкінечним тягаром. В результаті після УЗД виникають масові аборти. До речі, тепер в Китаї забороняється повідомляти про секс дитини після УЗД (але хабари досі повідомлені)

479359

І так, після розмови з Аборігінами я нарешті знайшов парк, який будує статуя-сімбол Гуанчжоу. Зустріч - статуя п'яти кіз (ту). Китаянка не бачить цих тварин як наступ, і навіть назву міста звучить як «Місто п'яти коза». Я задаю саркатичних коментаторів, щоб вбити себе на стіну заздалегідь.

GJ є ще більш прогресивним, ніж Пекін і Шанхай. Попри те, що я бачив табло з знаками часу на наступний поїзд. Можливо, велика кількість іноземців навчає нас на західному пункту та концепції «часових грошей». Для китайського, часу так, пліт і руб, є ще багато його.

Як і будь-який китайський мегаполіс, Гуанчжоу переросли з високими видами, хмарочосами і високою розвиненою інфраструктурою (не дуже великі міста, це також стосується, але мегаполіси, зокрема). Фоторепортаж є місцевим центром міста.

З архітектурою вони мають... Деякі будівлі, які дійсно вимагають бути оригінальними, миттєво стають візитними картками міст. Наприклад, наступне фото - Театр опери Гуанчжоу. Дійсно ефектно...

В цілому не існує рівних у бажанні відродити до китайської мови. Є багато прикладів цього – той же Гей, який не вписав ці зміни та торгові центри, але... Росія повинна бачити і заздрити. GJ не є винятком. Це стадіон, побудований на честь 2010 р. Asian Games. Це елегантний і безглуздий, адже крім відкриття ігор, нічого не відбулося на ньому і не може бути проведений через область і розташування.

І це чудовий. Третя безкоштовна структура у світі. Гуанчжоу TV Tower. Висота - 610 метрів. Такі записи просто необхідні для будь-якого саморевізійного народу. Щоб піднятися до мене, як завжди був ледачий, тому панорама GJ не буде. Вибачте мене.

Гуанчжоу знаходиться в річці Перлина Дельта. Своїм добробутом. величезна кількість суден, барджів, катерів і т.д. Це відмінне для економіки, але не для риб, які живуть в річці. Більше одного разу або двічі з'явилася риба, що пливла вниз.

Попереднє фото було взято в центрі міста, а зараз перейшов ближче до порту. Barges дійсно йде в нескінченний потік, один по одному. Це третій найважливіший порт в Китаї (після Шанхайа і Циндао). В цілому безперервний рух всіх і в будь-якому напрямку є відмінною рисою Китаю. На будівельному майданчику є ринок, є контейнерний склад, є завод і т.д.

Ще один кит, на якому відпочинок в Гуанчжоу є текстилем. Фактори в місті і в навколишньому районі – безлімітний. На фото представлена виставка досягнень національної економіки, виставка текстильної промисловості та найбільшої швейної машинки у світі. Отже, якщо ви хочете запастися тканиною, ласкаво просимо.

р.

В цілому GJ є надзвичайно нудним, неприємним і непристойним містом. Переміщення до більш приємного місця у всіх відносинах – Чжецзян, де у мене є задоволення бути в даний момент. Це курортне містечко на південному узбережжі Китаю з одним з найбільших міст світу. Фото реальна і абсолютно не реклама.

До речі, це перше місто, де я бачив китайська військово-морська база. Першим був Аншан (до речі, є цікава історія, якщо ви хочете розповісти мені). Хоча, де ви йдете?
Аншан - невелике місто, тому цивільний аеропорт поєднується з військовим аеродромом. На приході, просто крокуючи на сходи (навіть ворота там не), я побачила бійця, що літають прямо накладним. Ну і роар, відповідно, є однаковим. Вже багато хвилювання. Але потім я втомився і безсоння. Тепер я дивився на човниках, життєрадісна і повна енергії.
Звичайно, є майже не фото. Зважаючи на те, що база недоступна для звичайних відвідувачів, а фотографія мала запозичувати камеру через чотирикілометровий прохід. Так я шкода...

Всі права, добре, його база, або інші вони підуть на розкриття.
Місто розташоване біля моря, і тому в магазинах також є специфічним. Ось чому вона повинна бути продана в магазинах.
Я ще не розумію. По дорозі весь туш продається в парі днів. Так є попит. Запобігання питання - ціна близько 400 юань на кілограм (1 юань - 5 рублів)

І нарешті я зумів відвідати регулярну (неприйняту китайську другу школу). І не так, як фегутивний ексгібіціоніст (я б не дозволяла там, режим дозволу є строгим, ніж на військовій рослині), але в якості повноцінного вчителя. Враження, звичайно, багато. Замовити:
1) Дуже велика кількість студентів у класах - 30-35
2) Діти люблять дітей – шуми, неспокійні і не хочуть вчитися;
(3) Обладнання в школах - проектори, плазмові панелі, конференц-зали тощо. Після оборонної промисловості, це другий найважливіший бюджетний рядок.
(4) Вчителі не заборонені використовувати легкий корпораційне покарання (забір вухо і вийняти з класичної кімнати, дарувати світло під голову).
(5) Всі викладачі даються портативними мегафонами (ви побачите більше).
Це фото з шкільного двору.

Ось фото з класу. Я переглядав Гленн (Австралія) і його помічник Ліза (Китай). Це справа тут: уряд сплачує гроші в школи, щоб залучити іноземних вчителів.
Що здивувало мене, що добрий жест між вчителям і студентом вітається. Для хорошої відповіді і так далі...

р.

Це урок у місцевому дитячому садку. Тут більше і більше нагадує роботу мас-продуктора, ніж вчитель. Є 5 слів, які навчаються в урокі, і методи абсолютно до мене. Ігри, реле і так далі. Тут ви можете побачити найбільш портативний мегафон.

р.

І нарешті, ця дівчина скаже нам, достатньо уроків, це субота. До речі, в моїй келихи, без будь-яких зв'язків совісті, я...
З П'ятниця, в п'ятницю.
Кінець.

Джерело: